Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:22
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Spoko no to trzymam kciuki za badania nasienia męża
mam nadzieje ze bez problemu na nie pójdzie
Coś wymyślimy ;-)spoko luz jak nasienie będzie ok to będziemy myśleć co dalej ale dziękuję za wskazówki co jeszcze oprócz tarczycy powinnam sobie zrobić?Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Bo podobno przynosi same straty... Ale ja w to nie wierze
Co oni pieprzą?! Jak tam jadą rodzić z każdego małego innego miasta z każdej wsi....ja pierdziele u mnie lepiej żeby zamknęli niż u Ciebie. Ale posrani....nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:To głupie stwierdzenie bo jeśli masz np cykl 60 dniowy i w tym cyklu jest owulacja, to owu na 100% nie jest w połowie cyklu tylko ok 45dc
faza lutealna czyli druga faza cyklu trwa zawsze ok 15 dni, to pierwsza faza moze sie wydłużać
zasada jest taka ze 18 dni podzywszonych temp czyli po owulacji to juz ciąża wiec nie ma takiej opcji zeby faza lutealna trwała 30 dni
Nie mowię teraz konkretnie o Tobie tylko ogólnie prostuje to co powiedziała lekarka, bo odnoszę wrażenie ze ona Tobie chyba troche na odwal sie odopiwiadala na pytaniaWojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualnyNawet nie chodzi o ten post Kuchcinka, o czymś jeszcze pisałam, ale dobra zmykam ja, bo do pracy, 7 dni w tyg ostatnio pracuję i zmęczona jestem
nawet jeśli nie dźwigam ciężkich rzeczy, to i tak się męczę, ciągle muszę w to i z powrotem ganiać, nie mam kiedy usiąść, nawet nie ma gdzie... nawet jak nosze lekkie rzeczy, to takie ciągłe chodzenie w to i we w to okropnie męczy
nana266 lubi tę wiadomość
-
onaa123 wrote:Nawet nie chodzi o ten post Kuchcinka, o czymś jeszcze pisałam, ale dobra zmykam ja, bo do pracy, 7 dni w tyg ostatnio pracuję i zmęczona jestem
nawet jeśli nie dźwigam ciężkich rzeczy, to i tak się męczę, ciągle muszę w to i z powrotem ganiać, nie mam kiedy usiąść, nawet nie ma gdzie... nawet jak nosze lekkie rzeczy, to takie ciągłe chodzenie w to i we w to okropnie męczy