Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nana266 wrote:Tusia a Ty masz jakiegoś pracownika czy sama jesteś?
Jestem z mama moja na zmiane
Ale musze pracować żeby się w domu nie zasiedziec hehe.
Dombrusia super wyoytaj o wszystko dokładnie trzymam kciuki
Ink@ to jest straszne zaraz pójdę na dol do sklepu trochę się rozruszam -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:21
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:miałaś jeden dzień przerwy podczas @ ? bo ja tak mam i się martwie czy to normalne.. a gin mi powiedział że taki mój urok..
07,12, ide do innego gina i jeszcze podpytam
-
nick nieaktualnyHej kochane ale sie rozpisalyscie od rana
Ja zjadlam właśnie śniadanie, ostroznie posprzatam mieszkanie troche i ugotuje ogórkową bo chodzi za mna coś kwaskowategoa potem sie klade i leze znów..
Obiecalam wam zdjecie brzucha i dziś postaran siesie zrobic jakies i wrzucić :-*
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:Hej kochane ale sie rozpisalyscie od rana
Ja zjadlam właśnie śniadanie, ostroznie posprzatam mieszkanie troche i ugotuje ogórkową bo chodzi za mna coś kwaskowategoa potem sie klade i leze znów..
Obiecalam wam zdjecie brzucha i dziś postaran siesie zrobic jakies i wrzucić :-*
Hejka Moniaogórkowaa pycha
tylko tam się nie przemęczaj Kobieto
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:I tak jak kochanie mówisz zrobiłam.. nie ma łazienki z sypialnią tylko jest sypialnia i osobna garderoba:)
Uwielbiam ogrody, kocham grzebać się w ziemi, sadzić kopać, przekopywać, nawozić, ahhh
Nie mogę się doczekać kiedy będę mogła swój własny ogród stworzyćTusia_87, Ink@ lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
19ina90 wrote:Musisz koniecznie wrzucić zdjęcia jak wygląda teraz, z ogrodem i w ogóle firany i te sprawy
Uwielbiam ogrody, kocham grzebać się w ziemi, sadzić kopać, przekopywać, nawozić, ahhh
Nie mogę się doczekać kiedy będę mogła swój własny ogród stworzyćtez Lubie ogrody
-
Hej dziewczyny! Nie pisałam cały weekend bo szaleliśmy z przeprowadzka. Ufff, ciezki to był weekend ale dobrze ze juz jesteśmy pięknie urządzeni, wszystko pięknie posprzątane, teraz tylko czekać i szykowac sie na naszego nowego współlokatora
Tusia, Ina, Lisa trzymam kciuki! Dołączajcie do listopadowek
Kuchcinka straszna mi narobiłas ochotę na pierogi, masakra! A ty w tym cyklu testujesz za 10 dni dopiero rzeczywiscie czy idziesz wcześniej na betę?
Dombrusia przyciśnij mocno lekarza, bo u Ciebie to rzeczywiscie jakis cykl zagadka.
Nana ciesze sie ze u was lepiej, mam nadzieje ze po szpitalu na l4 sie wybierasz?
Monia wrzucaj zdjecie brzuszka
Natka wlasnie wczoraj o Tobie myslalam bo mnie mdlilo ale tak leciutko i sie zastanawiałam jak to bedzie potem, czy tak jak u Ciebie czy moze jednak troche łagodniej. Oby niebawem przeszły!
Miłego dnia dziewczyny, ja dzisiaj robie kalafiorowa i pyszny koktajl ze szpinakiem zeby fasolce troche witamin dostarczyćInk@, nana266 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nana266 wrote:Ciekawe co tam słychać u Różowego Kordonka?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Monia1028 wrote:Hej kochane ale sie rozpisalyscie od rana
Obiecalam wam zdjecie brzucha i dziś postaran siesie zrobic jakies i wrzucić :-*Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:21
-
Zuza33 wrote:Kurwa umieram. Grypa żołądkowa nie oszczedziła nas. Bijemy się o kibel, nawet pies rzyga
mam nadzieję , że nie rzygnę na klienta jak szkodę przyjdzie zgłosić
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny