Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Nie nadrobie Was
Pojechałam do szkoły syna zebrać kasę na różne wyjścia wróciłam odprowadziłam córkę do przedszkola wyszłam z psami i siedzę w domu czuje się słabo kręci mi się we łbie muli mnie cały czas głowa mnie strasznie boli.
Syn ma zapalenie dziasel siedzi tez w domu no nic. Posprzątam trochę w chałupie.
Nie nastawiam sie na pozytywny test mam wrażenie ze przyjdzie jednak @. -
Natka2 wrote:Nie rozumiem pytania, aczkolwiek wtedy Kuby ze mna nie bylo, a on n8c o mnie nie wiedzial w sumie
taka przygoda zycia za granica ;d
Natka2 lubi tę wiadomość
-
anq05 wrote:Nana tak
Aleksandra Maria
drugie imię po mojej śp ukochanej babci
Monia ja ja oglądamteż bardzo liczę na Patryka
i myślę, że się nie przeliczymy
Dzwoniłam do męża czy mu coś trzeba ze sklepu, normalnie ze mną gada więc pewnie jak zwykle obejdzie się tak jakby nic się nie stało. Eh ktoś musi być mądrzejszy
Ja miałam zagraniczną miłość ale to na wymianie na Słowacji w gimnazjum xD więc czy to można miłością nazwać?Marcel miał na imię i jak się wymiana skończyła tak naszqa znajomość też ;p A we Finlandii w liceum zauroczyłam się z wzajemnością w koledze ze szkoły
było cudnie ale tylko na wycieczce, bo i ja miałam chłopaka wtedy i on dziewczynę i stwierdziliśmy, że nie chcemy z nimi zrywać co było okropnym błędem jak się potem okazało
ale cieszę się, że nie byłam uczciwa wobec tamtego chłopaka ;p bo on ze mną ani tyle. Na koniec dostał w pysk i to by było na tyle. A z Jankiem niestety znajomość się skończyła. Kto wie co by było gdybyśmy zostali razem
porządny, przecudny chłopak. Ideał normalnie
No ale... Widocznie tak miało być
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Wiecie co, tak wyczytal, ze w tym tyg jezeli to nie jest 1 ciaza, powinien byc juz zaokrakraglony brzuch i tak patrze na swoj i mysle wielkolud! Moze tam faktycznie sie blizniaki gniezdza ;d
Jestes bardzo szczuplutka i dlatego pewnie -
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:Co do fryzur to
polecam
Tasza - masz rację, pójdę jednak z tymi wynikami z bety do lekarza rodzinnego i on mi wypisze, mam nadzieję, a pracodawca może odmówić takiego zwolnienia, jak przyniosę? bo ja jestem na stażu, jeśli chodzi o kota, to nie wiem, czy dostanę w moim zoologicznym taki preparat, przejdę się i zobaczę, może akurat
Ink@ - ehh.. co za cholerna @
caroline29 - 6 grudnia w mikołajkichciałabym pójść na zwolnienie, tam nie da się uważać niestety
Natka2 - a ja chciałabym chłopczykaa jakie imię Ci się podoba dla dziewczynki?
Byłam na usg nogi i rozpoznanie: W rzucie wyczuwalnego zgrubienia w dole podkolanowym lewym widoczna przestrzeń płynowa o wym. około 42x55x14 mm z kilkoma hyperechogenicznymi pasmowatymi zmianami w świetle - najpewniej torbiel Bakera z przegrodami
Jutro idę się zarejestrować do lekarza na dalsze leczenie... ciekawe co to może być, mam nadzieję, że nic poważnego
Nie może Ci odmówić pracodawca. Nie ma takiego prawa - bo możesz powiadomić PIP. Omówić z tobą zasadność zwolnienia l-4 i przebywania na nim to może, ale komisja lekarska. Nie pracodawca (medycyny nie skończył i w zawodzie nie praktykuje). Z czego, kto dyskutuje z kobietami w ciąży na l-4? Leć do ogólnego z betą (masz naprawdę wysoką - rewelacyjna i bezdyskusyjna)i powiedz, ze nie dasz rady dźwigać ani pracować pod presją w ciąży bo odbija się to na twoim zdrowiu fizycznym i psychicznym. A straszyć się nie daj pracodawczyni, bo nic innego jak mobbing nad kobietą w ciąży.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tusia_87 wrote:Nie przyszła czekam na nią niech przychodzi szybko
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm
Mamy ❤️
👶24dpt CRL 0.33cm FHR 120bpm
👶7w1d CRL 1.21cm FHR 144 bpm
👶8w4d CRL 2.02cm FHR 163 bpm
👶9w0d CRL 2.35cm FHR 173 bpm
👶11w1d CRL 4.76cm FHR 173 bpm
👶 12w0d prenatalne + pappa- ok
👶16+4 158g szczęścia
👶20+0 połówkowe 347g szczęścia FHR150
👶29+0 prenatalne 1280g
👶33+4 2076g
👶37+4 3000g
👶38+4 3230g
CC 39+1 3760g 57cm ❤️
❄️4BB
Syn 11.09.2012 ❤️
Syn 10.03.2023 ❤️ -
nick nieaktualnynana266 - pewnie nie, dopiero po urodzeniu pewnie
a może nie będzie trzeba zabiegu
Agnieszka93 - tak zamierzam zrobić, tylko mam nadzieję, że lekarz rodzinny mi wypisze, jutro idę do niego, bo dzisiaj go nie było, tylko się zastanawiam na ile wziąć, bo 6 grudnia mam już ginekologa, to na tydzień? czy więcej?
Ink@ - nikt jej nie zaprasza w świętabędzie prezent pod choinkę :*
Kuchcinka - aha, a muszę wcześniej uprzedzić pracodawcę, czy po prostu jej dam i sijonara xD ? mogłabym np dać jej jutro i już nie iść do pracy? jakbym np miała od jutra?
Tasza - masz rację :* dzidzia jest najważniejsza, a beta mi ładnie urosła przez tydzień czasua może jeszcze raz powtórzę hehe?
a kot mnie molestuje właśnie xD tzn mój sznurek od bluzy xD
Natka2 - śliczne imionaale np u mnie w rodzinie suczka york się nazywa Lili, ale też znam kobietę o takim imieniu
A ja zeżarłam właśnie kaszankę z cebulką duszoną <mniam> i teraz wcinam jogurcik -
nick nieaktualny