Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo niestety to taka prywatna duza przychodnia pod warszawa i wysylaja krew gdzies do badania i wynik na drugi dzien a teraz wychodzi na to ze czasem i na trzeci. Trudno poczekam , musze czekać. A jutro musze juz znow pobrac zeby porownac czy sie zwieksza to pewnie bedzie wybik w poniedzialek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola nie mam tej motywacji... W młodości chorowalam na płuca i za dużo sterydow brałam i pdkad pamiętam kluska jestem.. może się do tego przyzwyczailam.
Kuchcinka mieliśmy psa tzn suczka owczarka od 7 lat ale ja oddaliśmy bo zaczęła być agresywna do nas a małemu nie robiła krzywdy. Nawet jak pojawił się na świecie była ułożona. Od roku zaczęła jej bic palma i zdecydowaliśmy się i oddać.. -
Ja mam 3 koty ale u rodziców wiec sie z nimi widzę średnio raz w tygodniu. To takie moje dzieci...3 rożne charakterki:) wychuchane, wygłaskanej:) rok temu były u mnie tydzień w bloku jak rodzice zagranice wyjechali do brata i nie najlepiej to zniosły...chociaż specjalnie dla nich wzięłam urlop by nie było im nudno. W rezultacie w dzień spały a w nocy dawały czadu:). Maz nie zgadza sie na kota;( moja mama go popiera, wiec nie chce nic robić wbrew ich woli. Chociaż zawsze mowię ze na urodziny jako prezent ma byc kot...w rezultacie od 2 lat nie dostaje żadnego prezentu urodzinowego;(;(;(
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:40
-
jestem dosyc nowa, na tym watku ne bylam, ale widze, ze rozmawialyscie o wplywie zwierzakow na noworodki.
ja tez mam psa. wszystcy dookola mowili nam, ze jest tak rozpieszczona, ze jak pojawi sie dziecko, to bedziemy miec problem.
uwazam, ze nie. w najgorszym wypadku praca z behawiorysta.
ale miesiac temu odwiedzili nas znajomi z 8miesiecznym malenstwem. Moj najukochanszy kundelek byl tak delikatny, ze bylam w szoku. mycie uszu ulibiona sprawa, ma cechy zaganiacza chyba tez, bo jak mala raczkowala, to psiak pilnowal zeby z pokoju nie wyszla zamiast rozplywac sie nad dzieckiem, jak rosnie to wszystcy wyli z zachwytu, jak moje suczysko jest delikatne do dzieci.
takze, jesli tylko jej nie odtracimy po urodzeniu, sadze ze bedzie niezla pomocnica
narazie jestesmy na etapie starania sie.
ps. a mleczne dzieci uwielbia, obwachuje mijajace nas wozki i merda ogonem jak szalonaWojcinka lubi tę wiadomość
Marti
31 l. , 2cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 15:41
nana266 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny