Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykuchcinka na moi kalendarzyku podświetliła się taka porada dnia z ovufriend :
Porada dnia
Nie używaj lubrykantów ani śliny w czasie stosunku jeśli starasz się o dziecko. Mogą one zabijać lub znacznie zmniejszać ruchliwość plemników.
więc masz rację :* -
nick nieaktualny
-
W ciąży miałam badanie na po glukozie i wyszło mi ponad normę. Włączyli insulinę bo tylko tak się leczy cukrzycę w ciąży.. ciąży póŹniej to senność głównie po obiedzie obitym posiłku. Dużo chce się pić oraz kazali mi mierzyć raz na jakiś czas i wychodziło mi po posiłku po 180 a norma do 140. Zrobiłam badanie i na czczo 117 po dwóch h 290 a po godz 240
Diabetolog dał tabletki i tak powiem wam że i pół roku nie brałam. Bo to praca dom itd i człowiek apomina iść po kolejne tabl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 11:58
-
nick nieaktualny
-
Idziecie jak burza:) dziś wzięłam tablet do pracy by byc z Wami na bierząco:)
X
Kuchcinka my z mężem lubrykantem nigdy nie używaliśmy. Męża wyniki jak powiedzieli w laboratorium ponad normę bardzo dobre:)...a ciazy i tak brakWojcinka lubi tę wiadomość
-
E hhh wstyd się przyznać ale nie ma diety. Bimbam sobie.. schudlam ost 7kg a się nie odchudzam dlategi chce się przebadać bo czuję o sobie ze coś jest nie tak. Od strony ginekologiczne jest ok bo byłam w sierpniu abyeraz muszę tylko cytologie zobic
-
Tak dieta jest najistotniejsza. Zero białego chleba. Ziemniaków. Makaronów wszystkiego co pszenne. Tłuste. Papierek do kotletów czy gotowanej marchewki tez nie mogę. Grapefruity czy jabłko mogę ciemny chleb żytni na zakwasie mogę. Bimbam sobie jak nie wiem.. Ale chyba czas na zmiany