Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam się z Lisa, jesteście niesamowite niestety dzisiaj nie mogłam być na bierzaco bo praca mnie wykończyła i padlam znów zrobilam test, znów wyszedł cień drugiej kreski. Ugh nie wiem o co chodzi
Dobranoc dziewczynki :* Nana trzymam kciuki!nana266 lubi tę wiadomość
-
ania122 wrote:Zgadzam się z Lisa, jesteście niesamowite niestety dzisiaj nie mogłam być na bierzaco bo praca mnie wykończyła i padlam znów zrobilam test, znów wyszedł cień drugiej kreski. Ugh nie wiem o co chodzi
Dobranoc dziewczynki :* Nana trzymam kciuki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania122 wrote:Olciaa może, ale chyba wtedy by ciemniala ta druga kreska , a nie była coraz bardziej jasna Ale mam nadzieje ze będzie dobrze
Nana 3mam kciuki !
-
U mnie 15 dc czasem jajnik lewy zakuje ovu się chyba zbliża ale skoku temp nie bylo ale lipa bo ll zmiana wrrr !!! Moze się na weekend przesunie. Olciaa ty pisalas ze ile z wiesiolka tylko brac do ovu? Juz dzis nie brałam .Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline29 wrote:U mnie 15 dc czasem jajnik lewy zakuje ovu się chyba zbliża ale skoku temp nie bylo ale lipa bo ll zmiana wrrr !!! Moze się na weekend przesunie. Olciaa ty pisalas ze ile z wiesiolka tylko brac do ovu? Juz dzis nie brałam .
C
Oglądałam pytanie na śniadanie i tam mówili ze dużo par ma problem z zajściem w 2 ciąże (niepłodność wtórna) jeśli sie nie udaje przez pół roku to trzeba iść koniecznie do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 09:46
Viola999 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny