Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Caroline ja też miałam podwyższona prolaktyne i dostałam dostinex i chwila moment się unormowala nie wiem czasami przez podwyzszona prolaktyne nie można zajsc w ciaze tak czytałam ale nie wiem moze lekarz wie co robi ja zmieniłam lekarza i teraz chodzę do takiego co się typowo niepłodności zajmuje. Fakt, ze powiedziała mu ze staramy się 1,5 roku więc kazał zrobić rezerwę jajników i badanie nasienia a teraz 4.10 pewnie będę umawiala się na drożność. Zobaczymy co tam wymyśli ale wiem ze co lekarz to inna teoria
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Tusia kazał mi od 14 dc brac ale ja tak robię jak ty piszesz w tamtym cyklu ovu miałam 16 dc to lutke wzięłam od 17 dc .
Ewelina ja tez dodałam ze to nasz 9 cykl a tak naprawde 5 i jeden bezowulacyjny.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Viola999 wrote:O też z niego korzystałam:) i na dzień dzisiejszy mam taką oto notke:)"Poziom progesteronu we krwi pokazuje owulację" cóż to oznacza?
oznacza to, że gdybys dziś poszła na badanie krwi dokładnie na progesteron, to ono by pokazało, czy owulacja była, czy jednak jej nie było.
-
Dodzwoniłam się do lekarza, wizyta 26 października. Pierwszy wolny termin. SZOK!! ale się zapisałam . Koszt pierwszej wizyty 200zł, kolejnej nie wiem...może 250 . Powinnam też być w okolicach dni płodnych wiec jest ok.
Z tego kalendarza http://t-time.pl/dni-plodne też korzystałam przed odkryciem ovufriend .
Dziś to chyba z 5 stron zapisałyście...ledwo Was przeczytałam. Czy ktoś z Was pracuje? Wszystkie na urlopie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 17:55
-
caroline29 wrote:Kurczę ucielo mi wcześniejszy post. Kto mial z was podwyższona prolaktyne i ile?
Ewelina lekarz mi powiedzial ze mam brac luteine nawet przez 6 cykli bo najważniejsze jest wyregulowanie cykli hm moze i ma racja poza prolaktyna wyniki mam bardzo dobre tylko ze on prolaktyna sie nie przejal bo stwierdził ze niewiele jest podwyższona i ze powinna sie unormować.
Dziewczynki po jakim czasie robicie test i pyt nr 2 czy Wasze wykresiki dobrze oznaczają owu, bo jestem przekonana ze miałam dwa dni wcześniej i nie wiem czy wierzyć interpretacji wykresu czy sobie...
-
Komcia wrote:Ja miałam podwyższona, ale od razu dostałam Bromergon.
Dziewczynki po jakim czasie robicie test i pyt nr 2 czy Wasze wykresiki dobrze oznaczają owu, bo jestem przekonana ze miałam dwa dni wcześniej i nie wiem czy wierzyć interpretacji wykresu czy sobie...