Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
kania901 wrote:Martka przykro mi, że @ przyszła
Martynka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę.
Tusia fajnie, że robicie tyle badań. Mam nadzieję, że teraz się wyjaśni co jest problemem i zaraz zobaczysz dwie kreseczki.
Caroline jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 09:14
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
kania901 wrote:Anq u Ciebie zima, a w Poznaniu wczoraj śnieg a dzisiaj plus 7 i deszcz. Grudzień przywitał nas jesienią.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Natka wszystkiego najlepszego :-*
Mi się udało się jednak wyrzygalam się masakra! Muli mnie jeszcze trochę ale jest już lepiej. Do pracy jednak nie jadę bo nie wyrabiam.
Martynka współczuję tej glukozy za 3 tygodnie ja nigdy więcej jej nie zdzierze -
Tusia_87 wrote:Natka wszystkiego najlepszego :-*
Mi się udało się jednak wyrzygalam się masakra! Muli mnie jeszcze trochę ale jest już lepiej. Do pracy jednak nie jadę bo nie wyrabiam.
Martynka współczuję tej glukozy za 3 tygodnie ja nigdy więcej jej nie zdzierze -
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Natka wszystkiego najlepszego :-*
Martynka współczuję tej glukozy za 3 tygodnie ja nigdy więcej jej nie zdzierzeWojcinka lubi tę wiadomość
-
KateA92 wrote:Dopiero miałam chwilę, żeby tu wpaść i was nadrobić.
Martynka trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę! dobrze, że masz ją już dzisiaj - wszystko się wyjaśni :*
Martka i do Ciebie @ zawitała? no nieee... niech któraś tu zapoda pozytywnym testem
Tusia czekamy na wynikiwspółczuję glukozy.. ja tu w de to miałam z nią lajtowo i wcale nie musiałam być na czczo
uciekam dziewuszki do dentysty ! do pozniej
Zazdroszcze
Słuchajcie kolejna dobra nowina!!! haha
Jestem w przychodni i męża wyciągnęłam bo tu obok punktu pobrań jest urolog a mąż wczoraj załatwił skierowanie i słuchajcie doktor powiedzial ze go przyjmie wlasnie siedzi juz w gabinecie
Na jajeczku ma takie jakby lekkie zgrubienie i chcemy i to sprawdzić idzie nam z górki nie powiemale jestem zadowolona.
Bluebell1984, Mila123, Martka10, 19ina90, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki przede wszystkim Martynko 3mam kciuki za Twoja coreczke niedlugo lekarz rozwieje Twoje watpliwosci i wszystko bedzie dobrze
mam nadzieje ze dzis bedziesz plakac... ale ze szczescia i ulgi jaka odczujesz
Tusia rzeczywiscie dopiero umawialas Was na badania a to juz prawie zalatwione teraz bedzie z gorki i wreszcie zobaczysz 2 kreseczki mocno Wam dopinguje
Martka no przykro mi ze wredna @ przyszla ale miesac w ta czy w ta wazne aby sie udalo i tego Tobie i reszcie dziewczyn zycze
No i nasza Natka wariatka Wszystkiego Najlepszego kochana zdrowia (dla dzidziusia rowniez) szczescia radosci milosci i cierpliwosciNatka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny