Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Martynka, głowa do góry na pewno wszystko będzie dobrze. Dziś okaże się, że dzidzia jest zdrowa a to wczoraj to tylko jakies anomalie aparatowe. Trzymam za Was kciuki!!!
Natka z tym suwaczkiem to prawie ogarniam oprócz tego co mam z nim zrobic jak juz go stworze na tej stronie suwaczki.com?a jeśli chodzi o różnice między nami to ja wg OM mam dziś 9t5d ale wg USG 9t1d.
Dombrusia ja nie słyszałam nic takiego o TSH żeby nie robić podczas okresu. A dość często go robie bo mam problemy z tarczycą i żaden lekarz mi nigdy nic takiego nie mówił.Viola999 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:19ina90 kochanie a co Ci szkodzić zateścić..
Bierz i lej wtedy będziesz już jakikolwiek pogląd miała na sytuację.
Tym bardziej, że termin @ jest więc test powinien wyjśc.. i to nie z pierwszego moczu
A niech Ci @ psikusa zrobi.. i ucieknie;)
Miałabym ja wtedy ładny ubaw:), bo tu już nam odchodziłaś... a wróciłabyś, ale jako zafasolkowana.
Tusia brawo może to ten szczęśliwy cykl:* bo wszystko od 1 dc idzie z górki;)27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Ona wedzonego tez sie podobno nie je, bo wszystko jest wedzone na zimno a nie na cieplo... Jajek surowych sie nie je, herbaty kawy max 2 kubki dziennie. Soki tucza i dostarczaja niepotrzebnej chemii, chyba, ze sama sobie bedziesz robic w sokowirowce czy blenderze, ja robie w blenderze, a no i radze wiecej warzyw jak owocow jesc i woda to podstawa
plesniowych serow wgl nie wolno, ja uwielbiam ale musialam zrezygnowac
eh...
Karolino piekny suwaczekno to w sumie tydzien roznicy fajnie ;d termin na lipiec?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLili91 wrote:
Martka - szkoda ze przyszła @bardzo Ci kibicuje i mam nadzieje ze juz niebawem ty również zobaczysz te dwie kreseczki
a tymczasem synka wyprzytulaj. Jak sie odnajduje w nowej szkole?
Również mam lenia dzisiaj i multum rzeczy do zrobienia i mimo boli miesiączkowych pora wziąć się do roboty. Najpierw wypije kaweWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 11:21
Lili91 lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Aha no to dupą pójdę dopiero po @ dzięki za wskazówkę :-*
Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za wsparcie, po tylu nieudanych cyklach nie jestem zdziwiona nadejściem kolejnej @. Czasami myślę, że jedno dziecko jest naszym przeznaczeniem i w drugą ciążę nie zajdę, zdajemy sobie sprawę, że tak może być, chyba za stara jestem
-
Dombrusia wrote:No zastanawiałam się nad testem mama jutro wraca z zagranicy byłaby piękna niespodzianka ale niepokoja mnie te delikatne bóle podbrzuszaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:21
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka czemu herbaty nie powinno sie dużo pic ? Ja pije 4 - 5 szklanek dziennie zato kawy wogole. Wode pije ale jakas smakowa ale kupie sobie zwykla
Ona ja ostatnio miałam ochotę na jajka tylko ze ja uwielbiam na twardo wiesz co. Potem chorowalam 3 dni tak mi bylo ciężko i niedobrze aż wymiotowalam ale przeszlo.
Miałam robic dzis pierogi ale wezmę sie jutro dzis mam jakies kiepskie samopoczucie i wezmę sie za ukladanie w szafkach. Czas na świąteczne porządki. Na innym forum dziewczyna napisala ze nie powinno sie myc onien i zakladac firanek bo można porobić co wy o tym myślicie, nie wyobrażam sobie by miec brudne okna i niezmienione firanki na święta.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Normalne sa u ciebie te bole podbrzusza czy raczej ci nie towarzysza? Mnie w terminie @ bolalo podbrzusze jak na @ ale nie tak mocno jak zawsze.
Zawsze mi towarzyszą ale silniejsze. Może ze względu na charakter pracy i to dzwiganie w pracy bardziej boli a w domu mniej huj wie co to jest....pytałam ginekolog na usg w poniedziałek to mi mówiła że na okres to tu się nie zbiera. -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Natka czemu herbaty nie powinno sie dużo pic ? Ja pije 4 - 5 szklanek dziennie zato kawy wogole. Wode pije ale jakas smakowa ale kupie sobie zwykla
Ona ja ostatnio miałam ochotę na jajka tylko ze ja uwielbiam na twardo wiesz co. Potem chorowalam 3 dni tak mi bylo ciężko i niedobrze aż wymiotowalam ale przeszlo.
Miałam robic dzis pierogi ale wezmę sie jutro dzis mam jakies kiepskie samopoczucie i wezmę sie za ukladanie w szafkach. Czas na świąteczne porządki. Na innym forum dziewczyna napisala ze nie powinno sie myc onien i zakladac firanek bo można porobić co wy o tym myślicie, nie wyobrażam sobie by miec brudne okna i niezmienione firanki na święta.
U mnie wogole panuje przekonanie że rąk do góry nie można trzymać bo można poronic hehe nie wiem ile w tym prawdy może poproś kogoś żeby ci zdjął te firanki a okna tylko z grubsza przetrzyj lepiej dmuchać na zimne -
Dombrusia wrote:Zawsze mi towarzyszą ale silniejsze. Może ze względu na charakter pracy i to dzwiganie w pracy bardziej boli a w domu mniej huj wie co to jest....pytałam ginekolog na usg w poniedziałek to mi mówiła że na okres to tu się nie zbiera.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość