Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Natka, wszystkiego najlepszego!!!
Tusia, to super że tak od razu wszystko udało się ogarnąć w czasiedaj znac co lekarz powiedział mężowi
Ina - jesteś sure że to małpa?
U nas dzisiaj do dupy pogoda, 7 stopni i deszcze niespokojne...27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Dombrusia wrote:Jutro idę na badanie krwi na tsh chyba że @ przyjdzie to nie pójdę. Dzisiaj 31dc nie wiem czy nie zrobić od razu bety.....wtedy już bym wiedziała na czym stoję nawet wystarala bym się o l4wcześniejsze w razie co nie wiem sama co robić....27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 - Wszystkiego najlepszego!
i oczywiście zdrówka dla dzidzi w brzuszku
Dombrusia - zrób test na razie
Kupiłam w aptece tabletki do ssania dla kobiet w ciąży Prenalen z maliną i propolisem i pyszne są hehe zjadłabym całe opakowanie naraza dzisiaj na obiad zrobię zapiekankę makaronową z warzywami na patelnie pieczarkami fasolką czerwoną cebulką mięskiem mielonym sosem meksykańskim serem śmietaną i brokułami
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Aha no to dupą pójdę dopiero po @ dzięki za wskazówkę :-*27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:możesz jeszcze zapytać (zadzwonić) do tego laboratorium, w którym chcesz robić i dopytać. Może oni nic takiego nie powiedzą, może u mnie się nie znają
Wiesz w tej dziurze każde laboratorium powie że wolno byle zarobić wiesz jak jest....ale zadzwonię co by się upewnić -
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Natka2 - Wszystkiego najlepszego!
i oczywiście zdrówka dla dzidzi w brzuszku
Dombrusia - zrób test na razie
Kupiłam w aptece tabletki do ssania dla kobiet w ciąży Prenalen z maliną i propolisem i pyszne są hehe zjadłabym całe opakowanie naraza dzisiaj na obiad zrobię zapiekankę makaronową z warzywami na patelnie pieczarkami fasolką czerwoną cebulką mięskiem mielonym sosem meksykańskim serem śmietaną i brokułami
No zastanawiałam się nad testem mama jutro wraca z zagranicy byłaby piękna niespodzianka ale niepokoja mnie te delikatne bóle podbrzusza -
Dombrusia wrote:No zastanawiałam się nad testem mama jutro wraca z zagranicy byłaby piękna niespodzianka ale niepokoja mnie te delikatne bóle podbrzusza27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualnyDombrusia - ja też miałam lekkie bóle podbrzusza
i jajników i tak było i jest do tej pory, podobnie miałam, jak @ się zbliżała, więc nie zaszkodzi Ci zrobić, ja byłam przygotowana, że zobaczę jedną krechę jak zwykle, a tu 2 się ukazały i w szoku lekkim byłam
Viriki - @ się rozkręca? a może to plamienia po prostu, które się zdarzają podczas ciąży -
nick nieaktualny
-
Martka10 wrote:Ina jeśli bedziesz tylko brudzić przez kilka dni, to może wykonaj test27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Dombrusia - ja też miałam lekkie bóle podbrzusza
i jajników i tak było i jest do tej pory, podobnie miałam, jak @ się zbliżała, więc nie zaszkodzi Ci zrobić, ja byłam przygotowana, że zobaczę jedną krechę jak zwykle, a tu 2 się ukazały i w szoku lekkim byłam
Viriki - @ się rozkręca? a może to plamienia po prostu, które się zdarzają podczas ciąży
No właśnie ale w tym miesiącu jakoś tak dziwnie jest piersi mnie wogole nie bolą a przed @ zawsze bolały po bokach....nic zostaje czekać -
Matko dziewczyny, zostawić was na troche to wariactwo, godzinami nadrabiałam
Martynka - cały dzien dzisiaj trzymam kciuki za Ciebie i córeczkę, jestem pewna ze wszystko sie wyjaśni i okaże sie ze to nic groźnego. Wiem ze nie da sie nie martwić wiec siedź tu z nami i próbuj zająć choć odrobine myśli czymś innym. Twoja mała na pewno silna babka po mamusi wiec bedzie dobrze!
Martka - szkoda ze przyszła @bardzo Ci kibicuje i mam nadzieje ze juz niebawem ty również zobaczysz te dwie kreseczki
a tymczasem synka wyprzytulaj. Jak sie odnajduje w nowej szkole?
Ona- ja czytałam ze jajek na miękko lepiej nie jeść bo jednak powinny byc całkiem ścięte zeby nie było zagrożenia salmonella. Ja tez uwielbiam ale teraz w ciąży sobie je podaruje, zwłaszcza ze do tych norweskich jajek nie mam takiego zaufania. I serów pleśniowych miękkich tez sie nie powinno jeść, nie wiedziałam o tymtakich na mleku niepasteryzowanym. Ale wiadomo ze jak kto uważa, to sa takie środki ostrożności.
Virki - tylko plamienia czy przyszła małpa?
Ina- mam nadzieje ze dzisiaj juz lepsze nastawienie niż wczoraj? Ja bardzo wierze ze witaminki szybko wam poprawia wyniki i niedługo sie uda. Ty tez musisz w to wierzyć! Troche mnie zdziwili wasze opinie o mace, ja byłam zachwycona i mój tez. U niego libido pozostało takie jakie było czyli mega wysokieja tez nie narzekałam ale u mnie jeszcze większe. Poza tym libido to jedna rzecz, to co maca głównie poprawia to płodność. Dlatego sie ja bierze. Ale wiadomo, moze nie wszystkim pasuje.
A propos glukozy to wiecie ze tu w Norwegii chyba sie nie robi tego badania? Muszę jeszcze sprawdZic ale wcale bym sie nie zdziwiła...
Ja dzisiaj nareszcie wolny dzien, mam zamiar troche poleniuchować
Nana jak tam sie czujecie? :*Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Martynka, głowa do góry na pewno wszystko będzie dobrze. Dziś okaże się, że dzidzia jest zdrowa a to wczoraj to tylko jakies anomalie aparatowe. Trzymam za Was kciuki!!!
Natka z tym suwaczkiem to prawie ogarniam oprócz tego co mam z nim zrobic jak juz go stworze na tej stronie suwaczki.com?a jeśli chodzi o różnice między nami to ja wg OM mam dziś 9t5d ale wg USG 9t1d.
Dombrusia ja nie słyszałam nic takiego o TSH żeby nie robić podczas okresu. A dość często go robie bo mam problemy z tarczycą i żaden lekarz mi nigdy nic takiego nie mówił.
Tak czy siak tsh t3 i t4 jutro zrobie lekarka rodzinna kazałacaroline29 lubi tę wiadomość