Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka mój mąż to sam chciał pójść na te badania wiec nie mialam problemu z tym żeby go zapisać
Nasza obojga w tym rzecz żeby dzidzie splodzic mężowi tak samo jak i mi zależy a czasem mam wrażenie ze mąż bardziej to przeżywaWojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Kuchcinka mój mąż to sam chciał pójść na te badania wiec nie mialam problemu z tym żeby go zapisać
Nasza obojga w tym rzecz żeby dzidzie splodzic mężowi tak samo jak i mi zależy a czasem mam wrażenie ze mąż bardziej to przeżywaii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 07:49
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyMartynka1234 - to musi być błąd :** będziesz miała zdrową dziewczynkę! :**
Tusia_87 to super, cieszę się, trzeba walczyć
MARTKA - przykro migrudzień jeszcze został, idealny prezent pod choinkę będzie :*
Ja znowu nie spałam prawie całą noc przez te gardłochyba będę musiała iść do apteki i coś kupić, bo nie dam rady
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Zaraz się porzygam nigdy nie miałam takiego problemu po wypiciu glukozy.! Cofalo mi się ale udało się nie zrzygac. Teraz 8:45 pobranie i później 9:45 i do pracy
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:04
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Czesc!
a mi jest przykro, bo nie dosc, ze maz mnie dzis nakrecil i zostawil to jeszcze mam imieniny a on mi tylko wszystkiego najlepszego!
eh...
Natka2 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki ja jak zwykle musiałam zjeść konkretnie na noc no i mnie przyszpililo jak to zwykle jak to ja co zjem to wysram. No i tak siedzę na 2ce a tu kolo pralki w rurze która zatkalam ścierką bo nie jest używana Cosik se skrobie wolam męża i tak oto tym sposobem pół nocy czekaliśmy na mysze która spierdolila. Przez to wszystko zrobiłam się tylko głodna
-
Natka2 wrote:Czesc!
a mi jest przykro, bo nie dosc, ze maz mnie dzis nakrecil i zostawil to jeszcze mam imieniny a on mi tylko wszystkiego najlepszego!
eh...
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny