Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Martynka no ja juz wcześniej wiedziałam, że my podobnie myślimy tylko że nie do końca mnie zrozumiałaś

Boże ja nie nadążam za Wami ! zaglądam tu tylko i wyłącznie przez tel i co odświeże to zasypuje mnie nowymi postami !
weźcie się za robienie obiadów! haha
bo widzę, że sporo dziewczyn tu na raz teraz siedzi 
Ją mam już gotowy Bigos na dziś
caroline29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi to samostella_88 wrote:chyba powinni mi odliczyć dzisiejszy dzie n od wypłaty...zamiast zapierd...to ja na formum piszę !

eh...uzależnienie...
tylko ja jeszcze w przerwach od forum biegam do toalety sprawdzic czy juz krwawie
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30

-
Dziewczyny czy któraś z Was oglądała komedie "Sąsiedzi" ?
tam była taka scena, że matka karmiąca nie odciągnęła cyców i całą noc miała balange, a rano normalnie spuchniete jak nie wiem i mąż ją "doił "
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30

-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Bedzie mi smutno jak jej powiem bo 5 lat się staraja i niestety nici z tego ale caly czas trzymam za nich kciuki wierze ze sie uda, kiedys wspominala cos na ten temat , miała kilka zabiegów a teraz to juz nie chce o tym rozmawiać.
No napewno ja to boli ale mam nadzieję że nie będzie miala do ciebie żalu o to -
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Monia ja wszystko w sklepie stacjonarnym kupuje. przez internet zamówiłam tylko zestaw butelek, laktator i termometr laserowy ale i te rzeczy wcześniej oblukalam na żywo w sklepie
ja raczej z tych co najpierw chce dotknąć, zobaczyć 
A w jakimś konkretnym sklepie czy różnych ,? -
nick nieaktualnyHaha przypominam sobie tą scenę19ina90 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was oglądała komedie "Sąsiedzi" ?
tam była taka scena, że matka karmiąca nie odciągnęła cyców i całą noc miała balange, a rano normalnie spuchniete jak nie wiem i mąż ją "doił " 
obysmy my tak nie miały
-
Haha chciała bym tak wyglądaćstella_88 wrote:pisałam gdzieś wyżej, że oprócz tego, że ziewam jak szalona to oki

generalnie gdzie bym się nie położyła to bym usnęła
caroline to Ty jesteś na profilowym?
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH