Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Martynka no ja juz wcześniej wiedziałam, że my podobnie myślimy tylko że nie do końca mnie zrozumiałaś
Boże ja nie nadążam za Wami ! zaglądam tu tylko i wyłącznie przez tel i co odświeże to zasypuje mnie nowymi postami !
weźcie się za robienie obiadów! hahabo widzę, że sporo dziewczyn tu na raz teraz siedzi
Ją mam już gotowy Bigos na dziścaroline29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stella_88 wrote:chyba powinni mi odliczyć dzisiejszy dzie n od wypłaty...zamiast zapierd...to ja na formum piszę !
eh...uzależnienie...tylko ja jeszcze w przerwach od forum biegam do toalety sprawdzic czy juz krwawie
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Dziewczyny czy któraś z Was oglądała komedie "Sąsiedzi" ?
tam była taka scena, że matka karmiąca nie odciągnęła cyców i całą noc miała balange, a rano normalnie spuchniete jak nie wiem i mąż ją "doił "
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Bedzie mi smutno jak jej powiem bo 5 lat się staraja i niestety nici z tego ale caly czas trzymam za nich kciuki wierze ze sie uda, kiedys wspominala cos na ten temat , miała kilka zabiegów a teraz to juz nie chce o tym rozmawiać.
No napewno ja to boli ale mam nadzieję że nie będzie miala do ciebie żalu o to -
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Monia ja wszystko w sklepie stacjonarnym kupuje. przez internet zamówiłam tylko zestaw butelek, laktator i termometr laserowy ale i te rzeczy wcześniej oblukalam na żywo w sklepie
ja raczej z tych co najpierw chce dotknąć, zobaczyć
A w jakimś konkretnym sklepie czy różnych ,? -
nick nieaktualny19ina90 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was oglądała komedie "Sąsiedzi" ?
tam była taka scena, że matka karmiąca nie odciągnęła cyców i całą noc miała balange, a rano normalnie spuchniete jak nie wiem i mąż ją "doił "
obysmy my tak nie miały
-
stella_88 wrote:pisałam gdzieś wyżej, że oprócz tego, że ziewam jak szalona to oki
generalnie gdzie bym się nie położyła to bym usnęła
caroline to Ty jesteś na profilowym?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny