Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lisa85 wrote:No właśnie nie robiliśmy badań. Chciałam je kupić mężowi, bo pali papierosy i mało je wartościowych rzeczy.27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Dziewczyny pomóżcie
mam taki pomysł zeby przyszłym dziadkom powiedzieć w taki sposób zeby spakować cos jako prezent pod choinkę. Myslalam o ramce ze zdjęciem z usg i jakimś napisem typu "babciu i dziadku widzimy sie w lipcu". Ale nie bede miała jeszcze usg do tego czasu
macie jakis fajny pomysł jak inaczej to zrobic? Dla moich rodziców to bedzie pierwsze wnuczątko i chciałam zeby to był wyjątkowy moment.
Kuchcinka moze ty cos? Chyba jestes dobra w te klockialbo ktokolwiek?
Effy lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
stella_88 wrote:Kuchcinka a jak u Ciebie? jakieś przeczucia???
Viola999 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:21
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Lili91 wrote:Dziewczyny pomóżcie
mam taki pomysł zeby przyszłym dziadkom powiedzieć w taki sposób zeby spakować cos jako prezent pod choinkę. Myslalam o ramce ze zdjęciem z usg i jakimś napisem typu "babciu i dziadku widzimy sie w lipcu". Ale nie bede miała jeszcze usg do tego czasu
macie jakis fajny pomysł jak inaczej to zrobic? Dla moich rodziców to bedzie pierwsze wnuczątko i chciałam zeby to był wyjątkowy moment.
Kuchcinka moze ty cos? Chyba jestes dobra w te klockialbo ktokolwiek?
daj jakiekolwiek usg nie pokapują się hahah xD
-
stella_88 wrote:a co mi tam.....znaj moją dobroć! oficjalnie wspaniałomyślnie Ci wybaczam
Odetchnelam z ulgą
Ink@ prawda jest taka ze każdy inaczej reaguje na to może ja tak zareagowałam bo za szybko to wypiłam. Wcześniej nie miałam żadnej reakcji na to szłam dziś pewna siebie a dosłownie 3 minuty po wypiciu myslalom ze zrzygam cały korytarz haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:O cos fajnego znalazlam
Zrób drzewo genealogiczne, używając rodzinnych zdjęć. W miejscu, gdzie powinna znaleźć się fotografia Twojego dziecka, umieść rysunek bociana lub zdjęcie USG (możesz dodać datę planowanego rozwiązania). A potem pochwal się swoją pracą.
Natka pomysł mega! -
Viola999 wrote:U mnie dziś jest pulpecik w sosiku:)
U mnie dziś na obiad udka z kurczaka syn sobie zarzyczyl
Do tego standardowo ziemniaki i surowe z pekinskiej i marchwi plus sos paprykowo ziolowyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 14:25
Ink@ lubi tę wiadomość
-
A tak serio znalazłam pomysły:
-kupić malutkie, ozdobne pudełeczko prezentowe duże ziarno fasoli. Na ziarenkach napisać: Gratulacje Babciu! itd
-czekoladowe telegramy
-naklejenie zdjęcia z usg na butelkę wina
-sernik babuni dla przyszłek babuni
- bony dla przyszłych dziadków np.: na wiele cudownych wieczorów z wnukami na kolanach albo 1000 uśmiechów do babci i dziadka
-body z napisem, kocham moja babcie/dziadka
Ink@, Tusia_87, Kaaarooolina89 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:21
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
KateA92 wrote:Lili daj spokój... mebelki owszem na zamówienie specjalne, ale odbiór miał być do 6tyg, a dziś mija 10....
a to problem z łóżeczkiem, a to komoda u lakiernika no cuda na kiju ! tylko co mnie to obchodzi ? ustalenia przy zakupie były inne.. także ogólnie Sklep może i artykuły ma fajne ale do końca życia będę wszystkim go odradzac
A nie ma tego gdzieś indziej? Czasem warto zerknąć na projekt u oddać komuś aby sam wykonał takie meble -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Monia kupuje nowy, bo tamten po synku to byla jakas porazka totalna, za duzy, za ciezki i nieporeczny
a z drugiej strony wszystko po dziecku mam w Polsce u rodzicow i tego najbardziej zaluje, bo nie mam jak tego zabrac i wszystko nowe bedziemy kupowac, dobrze, ze tu drogo nie jest
tylko poprosze, zeby mi paczki z neutralnych ubranek zrobili