Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka2 wrote:Martka no zauwazylam, bo juz tez cos pare razy pisalas o Waszej medycynie i tak sobie myslalam, o cos jak u nas
O kurde, czekolada az tyle ma? Haha wiecie co, 3 dzien mam takie slabsze mdlosci, ale za to z tylu na jezyku mam taki dziwny smak, albo hmm w sumie nie wiem jak to nazwac i przez to mnie mdli, ale mdloaci jako takie ciutek zelzaly (odpukac) cale szczescie
Dziewczynki moje kochane, ktore maja juz 2 dzieci lub 2 ciaze. Kiedy zaczelyscie czuc dziecko? Ja wiem, ze to moze glupie, ale ja chyba cos tam juz czuje, nie sa to kopniaki wiadomo, dziecko jest za male i za lekkie, ale cos tam sie dzieje jakby laskotanie piorkiem od srodka?
-
Dombrusia wrote:No napewno ja to boli ale mam nadzieję że nie będzie miala do ciebie żalu o toStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:on mnie wczoraj w ch.. chciał zrobić.. ja mu tu gre wstepna przygotowuje a on do mnie ze dziś sroda.. dzień robienia lo.. nosz zesz kużwa .. ależ mnie wpienił.. to mu mówię... jak takiś cwany radz sobie sam:)27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Lisa85 wrote:Dziewczyny chcę zamówić mojemu mężowi witaminy na poprawę nasienia. Napiszcie mi proszę nazwę tych witamin, które Kuchcinki mąż zajada.
Viola999 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Monia wózek, łóżeczko i komode, materacyk, 2 zestawy pościeli, rożek i do tego nosidełko z bazą do samochodu kupiłam w jednym sklepie (Askot, Wroclaw). Zostawiliśmy tam kupę kasy więc i rabat też dostaliśmy
ale ogólnie tego sklepu nie polecam - zawiodłam się bo mebelkow jeszcze nie mam
mieli dziś zadzwonić i potwierdzić, że są już gotowe do odbioru ale coś nie dzwonią... już mi ręce opadają. jeśli w przyszłym tygodniu ich nie będę miała to kupimy tutaj coś pewnie na ostatnią chwilę. ale ciągle żyje nadzieją, że jednak dotrą bo bardzo mi się te mebelki podobały
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:on mnie wczoraj w ch.. chciał zrobić.. ja mu tu gre wstepna przygotowuje a on do mnie ze dziś sroda.. dzień robienia lo.. nosz zesz kużwa .. ależ mnie wpienił.. to mu mówię... jak takiś cwany radz sobie sam:)
hahha szczwana bestia!!!lodzika się kuźwa zachciało
Viola999, szygas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:05
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Nie kija.. jak świętuje taki dzień to niech sam sobie go zrobi ja liczyłam na sex:)
I na darmo potów nie bede wylewaćInk@, Viola999, Natka2 lubią tę wiadomość