Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Mi sie juz zdjec nie chce wstawiac, kiedys juz wstawialm, ale Twoj przesliczny
ja jeszcze nie planuje, mam 4 na oku, ale najpierw musze budzet na to przemyslec, bo wozki nowe to tu akurat kosztuja tyle ile samochod
takze zobaczymy
Ten jeszcze nie jest taki najdroższy bo 3w 1 kosztuje 1349zlna Allegro jest jak coś w różnych wersjach kolorystycznych
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Lili91 wrote:Dziewczyny pomóżcie
mam taki pomysł zeby przyszłym dziadkom powiedzieć w taki sposób zeby spakować cos jako prezent pod choinkę. Myslalam o ramce ze zdjęciem z usg i jakimś napisem typu "babciu i dziadku widzimy sie w lipcu". Ale nie bede miała jeszcze usg do tego czasu
macie jakis fajny pomysł jak inaczej to zrobic? Dla moich rodziców to bedzie pierwsze wnuczątko i chciałam zeby to był wyjątkowy moment.
Kuchcinka moze ty cos? Chyba jestes dobra w te klockialbo ktokolwiek?
Żadnego usg nie da rady się zrobić? To byłby super pomysł właśnie foto w ramce i taki liścik, zawsze możesz wydrukować foto z neta hihihi żarcikInk@, Lili91 lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:kalafiorowa też pycha
ja w ogóle zupy uwielbiam
No to słuchajcie!
Są te zupki hortexu z kalafioren.
Dwie takie zupki
3 pałeczki z kurczaka
Kalafior
2 marchewki.
Ugotujcie na wodzie pałeczki
Osobno kalafior podgotowac i osobno ugotować marchew.
Mięso oskubac wrzucić do wywaru, dodac dwie paczki zupy kupnej kalafior i ta marchew wcześniej ugotowane później to zmiksujcie i do smaku doprawić dola i pieprzem pycha!Ink@ lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:No to słuchajcie!
Są te zupki hortexu z kalafioren.
Dwie takie zupki
3 pałeczki z kurczaka
Kalafior
2 marchewki.
Ugotujcie na wodzie pałeczki
Osobno kalafior podgotowac i osobno ugotować marchew.
Mięso oskubac wrzucić do wywaru, dodac dwie paczki zupy kupnej kalafior i ta marchew wcześniej ugotowane później to zmiksujcie i do smaku doprawić dola i pieprzem pycha!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:56
Effy, Ink@, Natka2, Martka10 lubią tę wiadomość