Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
19ina90 wrote:ej a czy mogą być loty z przerwami? Bo ja 100 km nie przejade zaraz mam chorobe lokomocyjną
więc albo zarzygam pokład albo mnie upijcie i dopiero lećmy na wyspe !! witaj przygodo !!
-
Effy wrote:nie trzeba się bać
chociaż ja już leciałam tysiąc razy i jako pasażer i milion jako pilot i też się boje haha, a przede wszystkim mam lęk wysokości haha
to dokładnie jak u mnie, choć mąż mnie pociesza, że z tamtej wysokości nie jest już "wysoko" a "daleko"
mnie przeraża fakt, że o ile z wypadku samochodowego można wyjść cało, o tyle z lotniczego już nie, z drugiej strony katastrof lotniczych jest tak mało, że głupio jest myśleć takimi kategoriamiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 15:34
20.01.2014 - Mikołaj !
staramy się o braciszka lub siostrzyczkę!
1cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:57
Mila123 lubi tę wiadomość
-
.
-
Kuchcinka wrote:Rozkręciła sie wreszcie?
szkoda. Nowy rok nowe nadzieje!
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
19ina90 wrote:miałam żółtawo brudnego malutko do tej pory, a teraz jak byłam to rożowego sporo rozciagliwego więc startuje @ że tak powiem
ja zawsze się zastanawiam, bo ja mam zawsze takie ciemne te okresy i wcześniej też plamienia, ale różowe?
-
Effy wrote:ej dziewczyny ogarnijcie się, czy żadna z Was nie może z łaski swej mieć dwóch kresek, czy to takie trudne heloł?
jeden cykl się postarać nie można?
a serio to Ina smutno
ja kiedyś myślałam, że zrobienie dziecka jest już od samego "włożenia" haha, a potem 6cs sprowadziło mnie na ziemię.
Teraz jak sobie przypomnę każdą rozpacz wtedy przy @ to proszę samą siebie, żebym tak tego nie przechodziła. Z drugiej strony teraz mam już jednego smyka, na karku obronę w lutym i teoretycznie nie powinnam mieć czasu na takie zastanawianie się... a jednak go znajduję20.01.2014 - Mikołaj !
1cs -
.
nana266 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was pije wodę z octem jabłkowym?
Gdzieś czytałam, że to może wspomagać ewentualną płodność, ale mówiąc szczerze - zastanawiam się nad skutecznością takiego sposobu20.01.2014 - Mikołaj !
1cs -
Kuchcinka wrote:Ej umówmy sie ze definiujemy @ tak jak lekarze ginekolodzy - 1 dc to wtedy kiedy leje sie krew, a nie kedy jest różowy/brunatny sluz
juz raz tu Nana miała @ a potem jednak była w ciazy hehe
Martka jaki masz kolejny termin testowania?27 lat, pierwsza fasolka
-
Gabjee_Szy wrote:ja kiedyś myślałam, że zrobienie dziecka jest już od samego "włożenia" haha, a potem 6cs sprowadziło mnie na ziemię.
Teraz jak sobie przypomnę każdą rozpacz wtedy przy @ to proszę samą siebie, żebym tak tego nie przechodziła. Z drugiej strony teraz mam już jednego smyka, na karku obronę w lutym i teoretycznie nie powinnam mieć czasu na takie zastanawianie się... a jednak go znajduję
-
.
-
Kuchcinka wrote:Różowy to jak masz zabarwiony sluz żywa krwią, okresowa jest raczej taka brunatna, ja np miewam różowy sluz w okolicach owu czasami, ale jak mam plamienie przed @ to jest takie brunatne/brązowe27 lat, pierwsza fasolka