Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Różowy to jak masz zabarwiony sluz żywa krwią, okresowa jest raczej taka brunatna, ja np miewam różowy sluz w okolicach owu czasami, ale jak mam plamienie przed @ to jest takie brunatne/brązowe
o kurczę nie mam never ever czegoś takiego, w sensie że różowyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 15:57
-
Tusia_87 wrote:u mnie pojawił się różowy rozciągliwy śluz więc wiedziałam że to @ a wcześniej miałam czasami i brunatny na to nie ma regóły i jeden i drugi może być przed @
-
Dzięki dziewczyny za super pomysły, jesteście niezastąpione
tylko kurcze tak mi szkoda ze usg dopiero 30.12
próbowałam znaleźć jakies usg prywatnie ale w Polsce bede dopiero 23.12 wieczorem i nie mogłam tak na wieczor nigdzie znaleźć. Poza tym wiem ze moja gin bedzie chciała i tak usg zrobic wiec chyba juz bede musiała ten tydzień wytrzymać...
Witam nowa koleżankę
Tusia wam powodzenia życzyć nie muszę :p
Piloci, strażacy, marynarze mmmmmza mundurem panny sznurem
Viola uwolniłas sie juz z pracy?
Natka a ten wózek co ty kiedyś wrzucałas to nie był stokke? Ja choruje na te wózki strasznie ale sa drogieInk@, Gabjee_Szy lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:57
-
.
-
Kuchcinka wrote:Znalazłam na forum NOVUM (klinika w wawie) kobietę z takim samym wynikiem i interpretacje jej wyniku, oto odpowiedz eksperta:
W warunkach fizjologicznych przeciwciała skierowane przeciwko osłonce przejrzystej komórki jajowej najprawdopodobniej mogą zaburzać prawidłowy przebieg procesu zapłodnienia na etapie reakcji oocyty – plemnik; przypuszczalnie mogą także wywierać niekorzystny wpływ na próby zagnieżdżenia się zarodka w błonie śluzowej macicy. W przypadku procedur zapłodnienia pozaustrojowego niekorzystny wpływ przeciwciał skierowanych przeciwko osłonce przejrzystej oocytu jest minimalizowany poprzez prowadzenie hodowli komórkowej i zarodkowej poza płynem ustrojowym, w którym mogą znajdować się wspomniane przeciwciała. Wynik graniczny oznacza poziom na granicy normy. Bardzo trudno jest ustalić czy przeciwciała te mogą być przyczyną niepłodności. Przyczyna niepłodności współistniejącej z endometriozą nie jest do końca ustalona.
No wiec pewnie czeka mnie in vitro, nie oszukujmy sie 14cs za nami, poroniłam pewnie właśnie przez to chujstwo. Chce mi sie płakać.
to przykre, bardzo, ale pomyśl, że skoro znasz już prawdopodobną przyczynę niepowodzeń, to teraz już czeka Cię krótsza droga do zostania mamą ... dużo siły20.01.2014 - Mikołaj !
staramy się o braciszka lub siostrzyczkę!
1cs -
nick nieaktualny
-
.
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaraz cos mnie trafi chyba.... Pokłóciłam się z moim o jego koleżankę z pracy,uwaza że przesadzam oczywiście że swoją zazdrością a mnie aż huj strzela....no bo zauważyłam że co jakiś czas ona pisze do niego na fb...i właśnie napisala tego wieczoru o jakas pierdole ale zawsze ..Jeszcze w dodatku to taka cizia mizia ze hej.... w efekcie aż mnie brzuch rozbolal.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny