Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Ok melduje sie juz z Warszawy !
Wiec po pierwsze NATKA KOCHANIE MOJE WSZYTSKIEO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO ❤️❤️❤️ Pięknej zdrowej szczęśliwej fasolki, spokojnej ciazy, końca mdłości, pociechy z Kubusia i mężabuziaczki kochana
Lili, pomysł Natki z drzewem genealogicznym cholernie mi sie podobaa jeśli będziesz miała jakiekolwiek zdj usg nawet z kropka na nim to ja i tak bym je odprawiła w ramkę i napisała cos w stylu "dziadek/babcia roku 2017" lub cokolwiek Ci rozyjdzie do głowy.
Martynka jeszcze raz powodzenia na dzisiejszym usg
Tusia gratuluje obronności w przychodniachjesteś miszczem ;P
A ja słuchajcie miałam zajebista podróż blabla caremmoim kierowca był 25letni chłopak, PILOT w wizzair! Biorąc pod uwagę moja fascynacje programem katastrofa w przestworzach możecie sobie wyobrazic o czym rozmawialiśmy cała drogę hehe jechała z nami jeszcze jedna kobieta moja immienniczka
ogólnie mega na, sie w 3 cała drogę rozmowa kleiła, rozmawialiśmy o wszystkim i o niczym
mega szacun dla tego chłopaka ze w tak młodym wieku jest juz pilotem i szykuje mu sie wkrótce awans na kapitana. Normalnie aż chciałam jechać dalej hehe
no to jak już weszliśmy na temat pilotów, to już powiem Wam tajemnicę, że ja też jestem pilotem, ale dopiero szkolę się na zawodowego pilota, ale z racji pragnienia posiadania rodziny, wstrzymałam szkolenie i wrócę po urodzeniu dziecka. Jeszcze taka stara nie jestem! wiem, że to pewnie dla niektórych brzmi mało wiarygonie, ale naprawdę bardzo dużo moich koleżanek lata już w LoT(cie) w Wizzairze, w Rynairze, w ogóle bardzo dużo moich znajomych. I to nie jest takie trudneAle zawód super.
Ink@, Mila123, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Stella, ja jak to ja nic nie czuje
im bliżej terminu @ tym bardziej mnie martwi to ze nic nie czuje, w poprzednim cyklu miałam tak samo wiec jak na razie zaczynam sie powoli nastawiać na porażkę. Jedyna różnica miedzy tym cyklem a poprzednim jest taka ze ciagle mam sporo śluzu , ale to równie dobrze moze byc zasługa dupka, mimo ze w poprzednim cyklu przy dupku tak nie miałam to jednak nie nastawiam sie na nic.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:57
Effy lubi tę wiadomość
-
Ink@ wrote:no to teraz mi zaimponiłaś!
szacun i brawo
ale chciałabym właśnie na macierzyńskim mając trochę czasu i wsparcie rodziny wrócić do szkolenia. Ale do tego długa droga, fasolina musi przyjść najpierw
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Witam się,
Jestem mamą prawie 3-letniego mikołaja, mam 24 lata i w raz z mężem podjęliśmy decyzję o tym, że postaramy się o drugiego bobasa. W zasadzie mamy 1 cykl starań, owulację miałam 22.11, dziś jest 9dpo, zatestowałam rano i niestety nagatyw (test 10mlU z allegro) jednak mimo, że wiem, iż to za wcześnie już straciłam nadzieję na ten cykl. Z mężem staranka były tylko 4 razy, gdyż wyjeżdżał, akurat w pierwszy dzień staranek test owulacyjny wyszedł mi pozytywny, później jeszcze przez 3 dni serduszkowaliśmy.
Jestem przygotowana na przyszły cykl, mam w zanadżu żel Conceive +, dodatkowo zamierzam stosować testy owulacyjne oraz oczywiście pomiar temperatury.
O synka staraliśmy się przez pół roku, mam nadzieję,że tym razem pójdzie szybciej
Pozdrowienia dla wszystkich mam obecnych i z pewnością wkrótce przyszłych !20.01.2014 - Mikołaj !
staramy się o braciszka lub siostrzyczkę!
1cs -
Kuchcinka wrote:Super!!! Zazdroszczę
Jak ktoś ma mózg matematyczny/fizyczny to tylko pozazdrościć
czym sie teraz zajmujesz na codzien?
Pracuję jako szeregowy manager w korporacji no ale odkładam sobie właśnie dzięki temu na szkoleniaWojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:O fuck no no szacun jak nic to jak zaflotujesz nas gdzies na wyspe byśmy mogły razem sabat stworzyć
-
Monia1028 wrote:Tusia a czemu tak dokładnie o tej godsinie ?
na 18:10 mamy być w rejestracji a na 18:20 mamy zarezerwowany pokoik haha
Effy wrote:ja właśnie dzownie do męża bo coś go nie ma: mówię
- halo co tam
- halo kupiłem samochód
hahah kurwa związek, wspólnota, wspólne decyzje to podstawa xD
No haha ja swojego samego z jego bratem wysłałam po samochód
po mój samochód jechał mój szwagier właśnie też obejrzał i zadzwonił że mogę brać. Pojechałam nawet nie jeździłam tym samochodem i go kupiłam hahaViola999, Effy, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:ja w ogóle skończyłam szkołę lotniczą
Pracuję jako szeregowy manager w korporacji no ale odkładam sobie właśnie dzięki temu na szkolenia
podziwiam Cię, ja jak chodzę męża odprowadzić na lotnisko i widzę odlot samolotu to już mam zawał serca, nie wiem, czy kiedykolwiek odważę się wsiąść na pokład
Chyba, że pod wpływem jakiegoś trunku20.01.2014 - Mikołaj !
staramy się o braciszka lub siostrzyczkę!
1cs -
Effy wrote:no to jak już weszliśmy na temat pilotów, to już powiem Wam tajemnicę, że ja też jestem pilotem, ale dopiero szkolę się na zawodowego pilota, ale z racji pragnienia posiadania rodziny, wstrzymałam szkolenie i wrócę po urodzeniu dziecka. Jeszcze taka stara nie jestem! wiem, że to pewnie dla niektórych brzmi mało wiarygonie, ale naprawdę bardzo dużo moich koleżanek lata już w LoT(cie) w Wizzairze, w Rynairze, w ogóle bardzo dużo moich znajomych. I to nie jest takie trudne
Ale zawód super.
Chylę czołoEffy lubi tę wiadomość
-
Gabjee_Szy wrote:Witam się,
Jestem mamą prawie 3-letniego mikołaja, mam 24 lata i w raz z mężem podjęliśmy decyzję o tym, że postaramy się o drugiego bobasa. W zasadzie mamy 1 cykl starań, owulację miałam 22.11, dziś jest 9dpo, zatestowałam rano i niestety nagatyw (test 10mlU z allegro) jednak mimo, że wiem, iż to za wcześnie już straciłam nadzieję na ten cykl. Z mężem staranka były tylko 4 razy, gdyż wyjeżdżał, akurat w pierwszy dzień staranek test owulacyjny wyszedł mi pozytywny, później jeszcze przez 3 dni serduszkowaliśmy.
Jestem przygotowana na przyszły cykl, mam w zanadżu żel Conceive +, dodatkowo zamierzam stosować testy owulacyjne oraz oczywiście pomiar temperatury.
O synka staraliśmy się przez pół roku, mam nadzieję,że tym razem pójdzie szybciej
Pozdrowienia dla wszystkich mam obecnych i z pewnością wkrótce przyszłych !
Witaj
PowodzeniaGabjee_Szy lubi tę wiadomość
-
Gabjee_Szy wrote:podziwiam Cię, ja jak chodzę męża odprowadzić na lotnisko i widzę odlot samolotu to już mam zawał serca, nie wiem, czy kiedykolwiek odważę się wsiąść na pokład
Chyba, że pod wpływem jakiegoś trunku
chociaż ja już leciałam tysiąc razy i jako pasażer i milion jako pilot i też się boje haha, a przede wszystkim mam lęk wysokości haha
Martka10 lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:nie trzeba się bać
chociaż ja już leciałam tysiąc razy i jako pasażer i milion jako pilot i też się boje haha, a przede wszystkim mam lęk wysokości hahawięc albo zarzygam pokład albo mnie upijcie i dopiero lećmy na wyspe !! witaj przygodo !!
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualnyGabjee_Szy wrote:Witam się,
Pozdrowienia dla wszystkich mam obecnych i z pewnością wkrótce przyszłych !fajnie ze jest nas coraz wiecej
Gabjee_Szy lubi tę wiadomość