Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
caroline29 wrote:Cieszę sie ze z pelna para będziecie podchodzić do inseminacji, zdążycie napewno naszczescie Malo dni świątecznych w tym roku.
Bedzie was prowadził ten lekarz od nieplodnosci co robil ci żabie on ma swoja klinikę?
A ja czuje sie naprawde nieźle lekko ćmi Glowa, apetyt dopisuje staram sie ograniczać, wczesniej dokuczaly mi mdlosci od tygodnia lepiej, brzuszek no troszkę rośnie ale bardziej chyba od jedzenia
Tzn on prywatnie przyjmuje ale inseminacje nam w invicie zrobi w gdansku oby sie udalo zdazyc z czasem. Boje sie jak na clo zareaguje czy urosna pecherzyki po droznej stronie. Oj to nie od jedzienia brzuszek rosnie tylko dzidzia sobie miejscowke robi
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyMonia1028 - ja też zawsze spałam na brzuchu, bo lubię taką pozycję, teraz staram się spać na boku, albo na plecach, ale też często budzę się na brzuchu, a co to za poduszka? w czym ona pomaga?
Kaaarooolina89 - co póki co, to ja nie mam jeszcze objawówczasami mi się zakręci w głowie
nana266 - no widzisz, i będziesz miała cały gar pierogówja to wolę pierogi z mięsem
nana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka brawo, Ty jak ja szybko podejmujesz decyzje i szybko działasz!
tak trzymaj!!!!
Ja jeszcze 1 cykl dam szanse i zrobię pierwsze badania.
Wiem, że to krótko, ale ja tak bezczynnie nie mogę czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 13:17
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Absolutnie nie, nie każda kobieta ma mdłości i wymioty, ich brak wcale nie oznacza ze Twoja ciąża sie nie utrzyma. W przypadku Nany podejrzewam ze chodzi o to ze skoro juz miała takie objawy to ich utrzymywanie sie oznacza ze ciąża nadal sie rozwija, co oczywiście nie oznacza ze w momencie kiedy objawy ustąpią bedzie należało sie martwić.
-
Monia1028 wrote:U mnie od niedzieli 17
tak myślę że na święta już będziemy czuć jakieś ruchy , tylko ja to się zawsze tak nazre szczególnie we wigilię że nie będę wiedziała czy to moje przejedzone jelita czy dzidziuś haha
O ruskich wczoraj Marzyłam podeslij trochęA jak pojem gołąbków i moich ukochanych pierogów z kapustą to juz w ogóle będzie szał hehe Chyba że dalej będę wymiotować i nic nie zjem
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Monia1028 - ja też zawsze spałam na brzuchu, bo lubię taką pozycję, teraz staram się spać na boku, albo na plecach, ale też często budzę się na brzuchu, a co to za poduszka? w czym ona pomaga?
Kaaarooolina89 - co póki co, to ja nie mam jeszcze objawówczasami mi się zakręci w głowie
nana266 - no widzisz, i będziesz miała cały gar pierogówja to wolę pierogi z mięsem
To masz ten problem co ja ciało w nocy samo automatycznie się przekręcaluknij sobie na necie poduszka rogal dla kobiet w ciąży, ona przydaje się do spania właśnie i jak brzuch zaczyna być duży i tak pomyślałam sobie że to bylby taki bloker żeby się nie odwracać tak na brzuch
-
Kuchcinka wrote:Absolutnie nie, nie każda kobieta ma mdłości i wymioty, ich brak wcale nie oznacza ze Twoja ciąża sie nie utrzyma. W przypadku Nany podejrzewam ze chodzi o to ze skoro juz miała takie objawy to ich utrzymywanie sie oznacza ze ciąża nadal sie rozwija, co oczywiście nie oznacza ze w momencie kiedy objawy ustąpią bedzie należało sie martwić.
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Ja to mam w ogóle teraz takie rewolucje i bulgoty, ze nie wiem czy też nie przeoczę ruchów
A jak pojem gołąbków i moich ukochanych pierogów z kapustą to juz w ogóle będzie szał hehe Chyba że dalej będę wymiotować i nic nie zjem
nana266 lubi tę wiadomość
-
Monia1028 wrote:To masz ten problem co ja ciało w nocy samo automatycznie się przekręca
luknij sobie na necie poduszka rogal dla kobiet w ciąży, ona przydaje się do spania właśnie i jak brzuch zaczyna być duży i tak pomyślałam sobie że to bylby taki bloker żeby się nie odwracać tak na brzuch
Jak Mąż dotrze z pierogami to pakuję dla Was chyba że ja z Bąblem wszystkie zjemy heheInk@, Monia1028 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:52
nana266, kania901, Ink@, Martka10, Lili91, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:52
nana266, Effy, Ink@ lubią tę wiadomość
-
.