Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Ona jeśli chodzi o moje objawy to mam mdłości, ale bez wymiotów, da sie je znieść jednego dnia są słabsze drugiego mocniejsze i bolą mnie piersi, a poza tym objawów zadnych innych nie widze;P a i moze to że w dzien ciągle bym spała i nic mi się nie chce;)
ehh.. jak mnie te gardło męczy
te tabletki do ssania chyba nie pomagają, wczoraj 5 wzięłam, dzisiaj z 3 już i nic
-
nana266 wrote:Kuchcinka bo Ty wiesz, że taka super kobietka jak Ty musi być mamą
I będzie na 100% :*
mocno trzymam kciuki, fakt nie jest latwo bo to nie dotyczy nas ale wiem ze wam trudno nawet sobie nie wyobraża jak sie z tym wszystkim czujecie i przez co przechodzicie wiem ze nie jest Latwo mam koleżankę ktora 5 lat probuje i nic , podchodzila do in vitro w warszawie ale nie wiem w jakiej klinice , moze uda mi sie z nią pogadać i jak się dowiem cos to przekaze napewno informcje.
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Ona jeśli chodzi o moje objawy to mam mdłości, ale bez wymiotów, da sie je znieść jednego dnia są słabsze drugiego mocniejsze i bolą mnie piersi, a poza tym objawów zadnych innych nie widze;P a i moze to że w dzien ciągle bym spała i nic mi się nie chce;)
To taki leń ciążowy , w pierwszym trymestrze miałam podobnie zero siły chęci na cokolwiek, nie przejmuj się wszystko w porządku to są normalne objawy ciążya mialas już wizytę ?
-
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:To taki leń ciążowy , w pierwszym trymestrze miałam podobnie zero siły chęci na cokolwiek, nie przejmuj się wszystko w porządku to są normalne objawy ciąży
a mialas już wizytę ?
Monia1028 lubi tę wiadomość
-
Monia1028 wrote:To taki leń ciążowy , w pierwszym trymestrze miałam podobnie zero siły chęci na cokolwiek, nie przejmuj się wszystko w porządku to są normalne objawy ciąży
a mialas już wizytę ?
Monia tak już miałam nawet dwie:)Monia1028 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Wiecie co? Ja to sobie tak myślę, że decyzja o napisaniu tutaj kilka miesięcy temu to była świetna decyzja bo my tutaj jesteśmy jak taka super rodzina a na pewno jesteście jak super przyjaciółki, których mi brakowało :*
Wojcinka, Ink@, nana266, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:53
Ink@, Martka10, Natka2, Martynka1234, Kaaarooolina89, Effy, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Ta poduszka to i potem przy karmieniu sie przydaje podobno, moja kuzynka miala to tak zachwalala
Do spania, pomocna przy karmieniu, kładłam ją na materacu lub w kojcu, aby przytrzymać malutkie ciałko synka
Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:co do tego, że poducha się tez do karmienia przydaje to potrwirdzam
tak mnie gardło boli, że szok....kupiłam jakieś gówno...PRENALEN GARDŁO dosyć, że smakuje obrzydliwie to wcale nie pomaga...
onaa a Ty co bierzesz na gardło?chyba jeszcze tantum verde jest dozwolone w ciąży
-
nick nieaktualny
-
kania901 wrote:Nie. Ja mieszkam pod Poznaniem i tam też chodzę do lekarza. A gdzie dokładnie chodzicie do lekarza w Poznaniu?
SPECJALNOŚĆ: NAPROTECHNOLOGIA
SPECJALIZACJA: internista
ADRES GABINETU: ul. Hrubieszowska