Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jezusie ja cały dzień sprzątam w pocie czoła a wam się akurat teraz na zwierzenia zebrało
Ja też podczytywałam, aż wreszcie wyszło Szydło z worka i nie żałuję żadnej chwili z Wami.
Ostatnio moja przyjaciółka się obraziła, że do niej mało dzwonię i wpadam ale powiem wam że nie czuje potrzeby. Wkurwia mnie jej gadanie "po co wam ten dziecko, jedno chore ciągle w biegu ja mam dosc przy dwójce"
Kurde też niekiedy mam dość i pewnie nie raz będę miała ale po co te gadanie ja nikogo nie zmuszam do niczego.
A z wami wspólnych tematów dużo i poplakac i pozartowac można
Kaaarooolina89, Ink@, Mila123, Monia1028, Viola999, Wojcinka, Martynka1234, nana266, Martka10, Effy, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinko 04.01 to dobra data...bo to moje urodzinki
a co do poduszki to moj maz sie jaral ze zamowil mi prezent no i dzis go odebralam nie rozpakowalam oczywiscie ale jest duze i miekkie a ostatnio mu narzekalam ze przydalaby mi sie taka bo inaczej do konca ciazy bede na niego nogi zarzucac i jak wrocil to pyta czy chce dostac prezent na mikolaja czy pod choinke (ogolnie wolalabym pod choinke ale ze mam prawie pewnosc co to jest to po co mam sie meczyc jeszcze 3 tyg jak ona mi teraz jest potrzebna) i ustalilismy ze jak odbiore synka z przedszkola to dadza mi dzis razem . Ale juz wiem ze to swietna sprawa na teraz do karmienia i pozniej jak maluszek lezy np na lozku to do srodka mozna go wlozyc takze rowniez polecam.
Natka2, Ink@, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:ooo no to super
odpoczniecie, razem czas spędzicie
ja też mam w końcu wolny weekendzik i jadę do teściów, nie m9gę doczekać się aż pójde z aparatem foty pstrykać, to moja forma relaxu, ktorego ostatnio mi brakuje
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Jezusie ja cały dzień sprzątam w pocie czoła a wam się akurat teraz na zwierzenia zebrało
Ja też podczytywałam, aż wreszcie wyszło Szydło z worka i nie żałuję żadnej chwili z Wami.
Ostatnio moja przyjaciółka się obraziła, że do niej mało dzwonię i wpadam ale powiem wam że nie czuje potrzeby. Wkurwia mnie jej gadanie "po co wam ten dziecko, jedno chore ciągle w biegu ja mam dosc przy dwójce"
Kurde też niekiedy mam dość i pewnie nie raz będę miała ale po co te gadanie ja nikogo nie zmuszam do niczego.
A z wami wspólnych tematów dużo i poplakac i pozartowac można
Jakbym czytała o swojej jednej z przyjaciółek Masakraale niestety w dzisiejszym świecie ciężko o dobrą przyjaciółkę..
Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kania901 wrote:Mi się udała moja przyjaciółka. Tylko niestety jest obecnie samotna.
Nie znacie jakiegoś fajnego, wolnego faceta?
Mój jeszcze trochę mnie piwkurwia i będzie samotny
Mężczyzna lat 38, 184cm wzrostu, 90kg wagi. Wszystko zje oby samemu nie robić. W domu zrobi wszystko oprócz gotowania.
W domu dupy nie truje bo pracoholik i cały czas w pracy. W wolne i weekendy ogląda Katastrofy w Przestworzach i Miodowe lata. Uwielbia grać w cukiereczki na fejsie
kania901, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:53