Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySemiramida wrote:dlaczego mi polknęło posta...
opowiedzialam Wam moją historie bo dotychczas się nie wypowadalam,jedynie wasodczytywałam.
Tym razem chciałam coś napisać, przedstawić się.
Wystosowałam elaborat jak wypracowanie na maturze... i dupa.
Zeżarlo mi:D
Wiec na razieprzedstawię się imieniem: Jestem Kasia 30l, dzieci:1, mężowie:1, koty:2, świnka morska:1.
To moj pierwszy cykl kiedy staram się o dziecko. 14.11 okres, 28.11 owulacja i bzykanko. Testy póki co negatywne. Czekam jeszcze pare dni i ide na betę.
WitajZuza33, kania901 lubią tę wiadomość
-
Semiramida wrote:dlaczego mi polknęło posta...
opowiedzialam Wam moją historie bo dotychczas się nie wypowadalam,jedynie wasodczytywałam.
Tym razem chciałam coś napisać, przedstawić się.
Wystosowałam elaborat jak wypracowanie na maturze... i dupa.
Zeżarlo mi:D
Wiec na razieprzedstawię się imieniem: Jestem Kasia 30l, dzieci:1, mężowie:1, koty:2, świnka morska:1.
To moj pierwszy cykl kiedy staram się o dziecko. 14.11 okres, 28.11 owulacja i bzykanko. Testy póki co negatywne. Czekam jeszcze pare dni i ide na betę.
Nie ma co pisać wypracowania jak na maturze bo my wszystkie stere pryki i pewnie byśmy nie zdały:)
Witamy witamy i czekamyna opowieści dziwnej treści:)
A tu dzisiaj dużo nam się duszków czytających a nie piszących.... -
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:Martynka powiedz mi jakie parametry mialas sprawdzane teraz na USG płodu ? Te same co w 13tyg czy inne ?
A i raczki maja po 5 palcow, takze juz sie nie martwieMonia1028 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Martynka ja na poczatku czulam, ze chlopak bedzie, a teraz nic nie czuje, nie wiem :d
W 1 ciazy koniecznie chcialam syna, nie wyobrazalam soboe miec corki, a teraz odwrotnie, jak bedzie syn to skladam reklamacje ;d nie chce 3 facetow w domu
serio? a ja własnie nie wyobrażam sobie mieć córki:D Z dziewczynami są same problemy, trzeba ich cale życie pillnować. Z facetami dużo łatwiej. No i jestes wtedy jedyną kobietą, królową w domu:D -
Viola999 wrote:Witamy witamy na pokładzie..
Nie ma co pisać wypracowania jak na maturze bo my wszystkie stere pryki i pewnie byśmy nie zdały:)
Witamy witamy i czekamyna opowieści dziwnej treści:)
A tu dzisiaj dużo nam się duszków czytających a nie piszących....:D 31 na karku już
/czas na braciszka dla mojego Wojtka, nie ma na co czekac, póki mam siłę.
-
Dziewczyny wczoraj przegladalam wykresy i jest tam taka dziewczyna, tak mi jej się szkoda zrobiło. Widzę ją już na ovu dłuższy czas się stara. I wczoraj dodała że koniec starań bo świat jej runął. Właśnie się dowiedziała czemu jej mąż ciągle długo pracował.... Wiadomo co było przyczyną...
Kurwa straszne to ani męża ani dziecka. -
ja proponuję co rano zszywaczem mu przyszywać do majtek...
:D Ja mam malego syna i jest teraz na etapie przechodzenia bez trzymanki kilku centymetrów i taka radość że szok:D Ale ogólnie od urodzenia grzeczny, nie choruje, silny, wesoły, zabawny, cale noce śpi..
Można spokojnie powiedzieć, że jeszcze nie zasmakowałam prawdziwego macierzyństwa:D