Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem ile syn ma lat... ale napewno wymówkę na zgubioną kurtkę wstawił matce odpowiednią
Mój syn np. zbiera wszytsko z podłohgi i stawia na półki. Jednakowóż.... wyciąga dokumenty mi z portfela i tez kładzie na rózne półki, a później nie moge z chalupy wyjść bo dowód rejestracyjny gdzies "odłożony na półkę"Ink@ lubi tę wiadomość
-
Natka2 wrote:No to sie ciesz tymi chwilami
moj jak byl maly tez byl grzeczny, w dodatku imie Kuba zobowiazuje
no trudno, taki moj los
Natka łącze się z Tobą w bólu.
Moja córka od września dziś 5 czapkę poniosła do szkoły, dwa stroje kąpielowe, 2 bluzki....
Rękawiczek i szalika nie daje bo pierdole kupować nowe ciągle -
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Dziewczyny wczoraj przegladalam wykresy i jest tam taka dziewczyna, tak mi jej się szkoda zrobiło. Widzę ją już na ovu dłuższy czas się stara. I wczoraj dodała że koniec starań bo świat jej runął. Właśnie się dowiedziała czemu jej mąż ciągle długo pracował.... Wiadomo co było przyczyną...
Kurwa straszne to ani męża ani dziecka. -
Natka2 wrote:5 lat ma w styczniu
To tez zacnie :d ja zawsze takie rzeczy z dala od dziecka trzylalam
Ja tez się staram trzymac z dala, torebka zazwyczaj wisi na haku, zasunięta, ale są przypadki kiedy ja zostawię niżej. i później szukando, jak nie dokumenty, toklucze, albo okulary, albo pochowa mi klapki domówki. No istny pedant:D -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Szczerze? Zielonego pojecia nie mam!! Kupilam mu nowa kurtke zimowa i pp tyg ja zgubil, na szczescie ona sie znalazla i jedna bluza, ale pozostale 2 i rekawiczka no niestety... Mam juz momentami tak dosc, ze nie pytajcie... Moje malenstwo to znerwicowane sie urodzi...
mi też by się przydała,potem nie damy rady z tymi nerwusami
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Natka2 wrote:Ooooo dobry pomysl
poki co mu powiedzialam, ze mikolaj nie przyjdzie do niego ze slodyczami i prezentami tylko odkupi mu zgubione rzeczy...
-
nick nieaktualny
-
anq05 wrote:Semiramida ja wlasnie tez miałam takie podejście do córki, ze chce samych synów bo łatwiej w życiu z nimi, lepiej wychowywać
ale teraz w drugiej ciąży od początku miałam przeczucie ze to dziewczynka i tak sie nastawiłam ze wszelkie moje obawy poszły w niepamięć
bede sie martwić za 15 lat :p bo do tej pory jako taka kontrole bede nad nią miała
poza tym bedzie miała 4 lata starszego brata i mam nadzieje ze bedzie jej strasznie ojcowal haha
przekupie go :p
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wróciliśmy od lekarza.
Wszystko jest w najlepszym porządku. Nasionka męża są super, moje wyniki tez bardzo okej. Jestem w trakcie owu wiec kazał nam szybko wracać do domu i działać. Przytulanki były szybkie, bo od 4 dni codziennie to jest juz cieżko. Ale podniósł mnie na duchuInk@, Martka10, myszeczka89, Bluebell1984, Mila123, Effy, Wojcinka, stella_88 lubią tę wiadomość
-
Ale nadajecie
Witam nowe kolezanki.
My dzis z mezem do Dublina jedziemy do kina. Trzeba sobie sprawiac male przyjemnosci. Koniec użalania
Dzieciaki idą na sleepover do znajomych, wiec wiecie. Gdy nie ma dzieci w domuInk@, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
Daniel
-
Kuchcinka przypomnialo mi sie. Mam znajoma ktora kilka lat czekala na pierwsze dziecko. Ja zachodzilam w ciaze rok po roku a ona biedna z badan na badania, z terapii na terapie i w koncu po chyba 4 czy 5 latach zaszla w ciaze. Po jednym poronieniu. W koncu urodzila. Teraz zaszla w 2 ciaze. Juz tylko 3 mce staran wystarczyly. Takze jest nadzieja zawsze. ZAAWSzE!
Np ja zachodzilam od patrzenia, rok po roku jak krolik. A teraz? No ale wierze w to.Martka10, Ink@, Tasza lubią tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualnyszygas wrote:DO OVU BRAKUJE z reszta widac po wykresie
Pamiętam czasy kiedy nie było z nami na świecie syna, mieszkaliśmy sami, to całe weekendy spędzaliśmy w łóżku, robiliśmy przerwy tylko na krótkie drzemki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 17:17
Ink@ lubi tę wiadomość