X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i muli mnie,ale przy takim stężeniu prg to chyba nie mogę mieć zastrzeżeń. Mam nadz, że ta ilość stężenia zadziała wystarczająco ochronnie jak nie w tym to następnym mies.choć wolałabym grudzień razem z Wami.

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:54

Tasza lubi tę wiadomość

uwo93e3kugumthmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:06

KateA92 lubi tę wiadomość

• Tasza Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Czyli ciaża.. wiedziałam:P
    Właśnie otworzyłam fiolkę i naciągam do strzykawki zaraz tylko przestanę smarkać. Jestem tak usmarkana z żałości, że chyba w udo nie trafię. A to dopiero 6 iniekcja, gdzie do 8? :( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
    dziewczyny ten cykl mnie wykończy. Że ja nie świece i nie fosforyzuje jak tęcza od tych leków to CUD!!!

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluebell1984 wrote:
    Tasza, pomyśl sobie, że testujesz o tydzień później :P wtedy już te 6 dni nie będą się dłużyć tak strasznie ;)
    Bluebell - staram się...wiesz, ze dotąd tuż byłam od 2 dni po becie już? a w tym cyklu ...przeliczam.

Bluebell1984 lubi tę wiadomość

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tasza wrote:
    Właśnie otworzyłam fiolkę i naciągam do strzykawki zaraz tylko przestanę smarkać. Jestem tak usmarkana z żałości, że chyba w udo nie trafię. A to dopiero 6 iniekcja, gdzie do 8? :( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
    dziewczyny ten cykl mnie wykończy. Że ja nie świece i nie fosforyzuje jak tęcza od tych leków to CUD!!!

Tasza przestań!!! TO brzmi jak Pamiętnik Narkomanki ;)

Tasza lubi tę wiadomość

• Tasza Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila123 wrote:
    Tak jak myslalam to ta extra poduszka ona naprawde jest warta swojej ceny (nie byla wcale droga 122zl z przesylka dwustronna) poza tym kilku miesieczne dzieci moga w tym siedziec a to je podtrzyma

ja dałam 140 bez przesyłki. Chyba mi rabatu nie doliczyli.

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to u Was wygląda z obserwacją śluzu rozciągliwego? Czy "ściągacie" go sobie z szyjki czy obserwujecie go na majtkach? Dużo go macie? Kurde bela ja go nie mogę nigdzie wyczaić, chociaż dziś wydawało mi się, że go mam na papierze toaletowym po podtarciu :-)

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Ha ha czytałam ta pozycję:)

Tasza kohanie wysyłysza bardzo poztywne fluidy:) jeszcze kilka dni dasz rade:*
    Ślij...Ślij...nadstawiam się każdą kom.

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszeczka89 wrote:
    Dziewczyny jak to u Was wygląda z obserwacją śluzu rozciągliwego? Czy "ściągacie" go sobie z szyjki czy obserwujecie go na majtkach? Dużo go macie? Kurde bela ja go nie mogę nigdzie wyczaić, chociaż dziś wydawało mi się, że go mam na papierze toaletowym po podtarciu :-)

U mnie od 11 miesięcy brak takowego :(
    W tym miesiącu dużo takiego pojawiło się dzień przed @

• Tasza Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszeczka89 wrote:
    moja gin twierdzi, ze czy z majtek czy z szyjki to na jedno wychodzi. Ma być rozciągliwy a ile i w którym miejscu go znajdujesz to już kwestia samej ilości jaką naprodukuje Ci organizm. Ja mam różnie.

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:54

uwo93e3kugumthmw.png
  • Tasza Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    U mnie od 11 miesięcy brak takowego :(
    W tym miesiącu dużo takiego pojawiło się dzień przed @
    bo to jest kwestia estrogenu. Przed @ jest go więcej niż prg.,który maleje do śladowych ilości żeby owu mogła być.

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • kania901 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 15:46

Viola999, Tasza, Zuza33, Mamusia_Ksawusia, Agnieszka93, Effy, Bluebell1984, Martka10, myszeczka89 lubią tę wiadomość

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tasza wrote:
    bo to jest kwestia estrogenu. Przed @ jest go więcej niż prg.,który maleje do śladowych ilości żeby owu mogła być.

Że Tasza teraz po mojemu wytłumacz...
    Coś źle się dzieje w takim wypadku u mnie?

• Tasza Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Ni pakaj kochanie.. ja silna jestem .. pomimo wszystkiego byłam przy jej chorobie.. choć nie powiem jak na dzien mamy wyrzuciła mnie z oddziału z wkurwem ze ojca nie wziełam ze sobą ( a on po prostu pił) a nie chciałam jej tego mówic.. to ściemniłam ze zapomniałam o nim itp.. poryczałam się na korytarzu weszłam jeszcze raz..

Dzień przed śmiercią też próboałam ię zbliżyc masowac jej nogi bo już długo leżała opier.. był i tyle.. nawet pożegnać się chciałam to pocałowałam ją i widac było, że ona wie ze już nie długo jej zostało.. ze odtraca nas by było jej lżej .. Pożegałam się ja i dawid ( miał 2 latka) z wizja, ż jutro u niej będziemy odeszła o 5 rano.. przed tym kazała zadzwonić by dzieci przyjechały się z nią pożegnać.. niestety nie zdązyliśmy..

Cięzko bywa bo miała sporo na głowie i to ją z perspektywy mojej dorosłości tłumaczy.. 5 dzieci mąż alkoholik.. ona całe życie tyrała byśmy mieli co jeść.. ojca pmimo tego kochała nad życie..i tak to się kreciło.. on ma swój świat swoje kredki alkoholowe i nic na to nie pocznie.. ma u mnie szacunek bo był w ostatnich jej chwilach przy łóżku dzień inoc.. kiedy zasypiała szedł w nocy za nią do pracy i wracał by nic nie zauważyła.. gotował jej przebierał .. po prostu w oststni msc jak pies przy jej łóżku.. i za to ma u mnie szacunek . Jajestem jego najukochanszą córką i jak 3 lata temu dostałm telefon ze miał wypadek ( wlazł pod samochód oczywiście na bani.. choć przez mgłę widział przejśćie;):) ha ha to jak pojechałm na oddział..w maju nie odstepowałam go na krok o sierpnia bo wtedy go wypuścili dopiero ( miał całe biodro do operacji, kolano a w między czasie omamy alkoholowe).. :) cuda normalnie na kiju.. lekarz powiedział, że nigdy nie bedzie już chodził.. mineło może ze 2 msc a on do sklepu po flaszkę szybciej szedł niż ja..:):)
    Zatem wrócił do swojego hobby czaseem pojade do niego pogadam.i zsię zwijam wie, że jak mu bedzie potrzeba na chleb to zawsze mu przywioże niestety nic więcej.. Nie da się mu pmóc bo jedynm jego lekarstwem jest alkohol, ale spokojnie jeść mu nie brakuje a wrazie choroby ma zawsze nas..
    I niesety życie bywa brutalne.. ale co zrobisz.. nic oprocz tego by starac się by juto było nieco lepsze..
    Może dlatego teraz podchodze do tego z przymrużeniem oka.. bo inaczej już dawno czekałby mnie kaftan:D ( choć obawiam się, że to nieuniknione;)

Viola ty tak piszesz, ze zapominam się przy czytaniu, ze to tylko komp i ze nie siedzisz obok. A mam takie wrażenie. Słowo i jestem w pionie. Aż smarkać przestałam.

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • kania901 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 15:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja ostatnio nie mam na nic czasu, przeprowadzka urządzanie sie wszystko naraz. Czuje sie niezłe choć muli mnie ciagle, zgagę mam nadal, piersi bolą dalej, senność i zmęczenie ba maxa! W poniedziałek mam wizytę, chciałabym juz serduszko usłyszeć.

Tasza, Mamusia_Ksawusia, Zuza33, Martka10, Ink@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:06

• Tasza Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Że Tasza teraz po mojemu wytłumacz...
    Coś źle się dzieje w takim wypadku u mnie?
    Jak masz śluz to jest ok. Dzieje się dobrze. Możesz mieć śluz rozciągliwy w okolicach @. Ja to mam czasem i podczas jej trwania nawet i gin twierdzi żeto jest fizjologicznie normalnie. Śluzu na papierze mieć nie musisz tak koniecznie - ważne żeby był w ogóle i żeby go szyjka wydzielała w okolicach owu (na palcu wyciągasz go z pochwy?).

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
‹‹ 940 941 942 943 944 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ