Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:czyli, że jak.. bo mi się szare komórki wyłaczyły:)
Kochanie mniej na chusteczki pójdzie;)według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tasza wrote:Jak masz śluz to jest ok. Dzieje się dobrze. Możesz mieć śluz rozciągliwy w okolicach @. Ja to mam czasem i podczas jej trwania nawet i gin twierdzi żeto jest fizjologicznie normalnie. Śluzu na papierze mieć nie musisz tak koniecznie - ważne żeby był w ogóle i żeby go szyjka wydzielała w okolicach owu (na palcu wyciągasz go z pochwy?).
No ja właśnie nie wyciągam
Ale dziękuję Ci za wytłumaczenie -
Zuza33 wrote:Tasza przestań!!! TO brzmi jak Pamiętnik Narkomankiwedług OM
Zuza33 wrote:No ja właśnie nie wyciągam
Ale dziękuję Ci za wytłumaczeniea tam go masz wiec jest ok.
według OM
Viola999 wrote:Kochana Ty go masz.. tylko Ci się wydaje, że nie masz..Ja to czuję po prostu po swojej szyjce, że masz go wiecej niż ja;)według OM
Tasza wrote:zuza jak tak się czuję...poważnie. Od działki prg do kolejnej działki. Raniutko sięgam po koszyk co stoi mi koło łóżka.Kładę na kolana. Sięgam po flaszkę spirytusu, dezynfekuję i jak schnie mi udo to naciągam strzykawkę. Potem po heparynę do brzucha i wieczorem powtórka z rozrywki.
Jak się kobieta poświęcić potrafi :-*
Viola przy następnej ovu wyślę Ci moją szyjkę do zbadania -
Zuza33 wrote:Jak się kobieta poświęcić potrafi :-*
Viola przy następnej ovu wyślę Ci moją szyjkę do zbadaniaskoro mamy castingi na białawe postacie śluzu to czas nastał na rozciągliwy.
Zuza33 lubi tę wiadomość
według OM
Tasza wrote:Zuza - wyślij nam zdj palca po tym jak odkleisz się nim od szyjki a my ci określimy czy masz śluz
skoro mamy castingi na białawe postacie śluzu to czas nastał na rozciągliwy.
Ok
Zanim zagrzebie palcem idę zrobić kakao z miodem swojskimViola999, Tasza, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Bluebell - Wczoraj dostałam okresu...
ale nic. Nowy cykl zaczynam z wiesiołkiem i witaminą B6. Musi się udać!
Caroline! Udało Ci się zajść w ciążę widzę, gratuluję!
Powiedz, co zmieniłaś w tym szczęśliwym cyklu?
Kuchcinka - fajnie, że Cię zainspirowałam swoim profilowym, które zakosiłam komuś z neta ;P W sumie też bym chciała mieć takie zdjęcie - SWOJE