Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:Ja nie skorzystam mam takiego samego w domu więc nie ma co wymieniać.. ten udomowiony już w swoim żłobie zatem pokorniejszy.. nowy nieczym by się przystosował;/
Ty Viola jak on taki sam to może my się wymienimy na trochę?
Może wtedy ciążę będą i w rodzinie wszystko zostanie haha -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:53
-
Kuchcinka wrote:Ej jestem rzadko w Warszawie a jeszcze rzadziej jeżdżę metrem. Umówiłam sie z tata na polach mokotowskich i właśnie sobie śmigam pod ziemia i słuchajcie znowu ta sama kobieta chodzi i zbiera kasę z dzieckiem na rękach, bez kitu byłam tu 2 tyg temu i znowu ja spotykam
ogólnie to chuj mnie strzela jak ludzie kasę im sypia, to jest mafia i te kobiety i dzieci praktycznie nic z tego nie dostają tylko ich "właściciele" ... sypiać kasę do kubeczka tylko wspiera sie ten biznes
Ja kiedyś kupiłam takiej bułki zamiast pieniędzy to mi w plecy rzuciła tym jak się odwróciłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Co Ty gadasz? No bezczelna ...
Kurde, ale jeszcze jaka wściekła była!
Ja byłam z mamą. To ona biedna tak się zdenerwowala aż łzy jej poleciały. Podniosła worek z bułkami i wzielysmy je sobie
Martynka ja oprócz fluidów na dziewczynkę, plemników trochę sprytnych i szybkich poproszę
Viola mój tylko takie ciemne rumuńskie dzieci robi :)A ja blondynką nie pogardze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:I ja tak podczytywalam, a odezwanie sie było wspaniała rzeczą najkochansze przyjaciolki ;* jesteście pierwsze i w sumie ostatnie którym o wszystkim mowie
:*
Monia uważaj z cynamonem. Ja go kocham ale wyczytałam ze w ciąży nie powinno sie go jeść, moze powodować przedwczesny poród podobno.
Kuchcinka uwielbiam Twoje nastawienie :* jestes silna i dzidziuś w końcu bedzie, wiem to tak samo jak ty i cała reszta trzymająca za Ciebe kciuki :*
Ja w pierwszej ciąży w ogóle nie miałam mdłości ani tym bardziej wymiotów a chłopak zdrów jak ryba
Usiłuje dzis cos sprzątnąć ale tak mi sie nie chcewstawiłam pranie i muszę go teraz powiesić
zero motywacji do działania...
Całe szczęście ze przeczytałam bo właśnie gotuje pierogianq05 lubi tę wiadomość
-
dlaczego mi polknęło posta...
opowiedzialam Wam moją historie bo dotychczas się nie wypowadalam,jedynie wasodczytywałam.
Tym razem chciałam coś napisać, przedstawić się.
Wystosowałam elaborat jak wypracowanie na maturze... i dupa.
Zeżarlo mi:D
Wiec na razieprzedstawię się imieniem: Jestem Kasia 30l, dzieci:1, mężowie:1, koty:2, świnka morska:1.
To moj pierwszy cykl kiedy staram się o dziecko. 14.11 okres, 28.11 owulacja i bzykanko. Testy póki co negatywne. Czekam jeszcze pare dni i ide na betę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny