Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:52
-
kania901 wrote:Coś długo Ci się trzymają te wymioty. Mam nadzieję, że niedługo Twój żołądek się uspokoi.
Teraz jak jestem w domu to jak trzeba to mogę wymiotować
-
Kuchcinka wrote:Milion pincet sto dziwincet... nie wiem pewnie koło 10tys...
Umówiłam sie juz na pierwsza wizytę do Novum w Warszawie na 4.01, terminy maja odległe wiec najwyżej nie skorzystam, ale wole juz teraz mieć termin niż pozneij dopiero w lutym mieć wizytę.Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Mówiłam lekarzowi o tym i powiedział, że lepiej jak są wymioty bo to znaczy, że ciąża się utrzymuje
Teraz jak jestem w domu to jak trzeba to mogę wymiotować
-
nick nieaktualnyHej kochane :*
Lili , żebyśmy razem z rysiami nie wylądowały hahaja negocjuje i myślę że jak będzie bliżej porodu to się zgodzi jednak
Nana jestem jestemmusiałam was nadrobić a rano długo spałam, ja jak byłam w szpitalu schudlam a teraz to idzie we mnie że hej apetyt powrócił
także nie martw się to napewno chwilowe ale dbaj o siebie i jedz :*
U nas ładnie dziś na dworze, drzewa opruszone śniegiem super to wygląda
Nie wiem czy nie zamówić sobie tej poduszki ciążowej do spania bo w nocy mam że sobą problem ciągle budzę się na brzuchu a staram się na boku leżeć i boje się żeby coś się nie stało, w nocy nie kontroluje się jak mam twardy sen...Ink@, nana266, Lili91 lubią tę wiadomość
-
onaa123 wrote:To co, jak któraś nie ma wymiotów, co ciąża się nie utrzymuje? nie rozumiem za bardzo
-
nick nieaktualnyNana 15 tydzień już ci stuknął
Ja mam wizytę przed samą Wigilia 23 grudniado tego czasu muszę powtórzyć wynik cytomegalii co ostatnio źle wyszedł , mocz i zwykla morfologię, boję się wyniku cytologii bo mam sporą nadzerke krwawiąca jak lekarz dotknął
-
Monia1028 wrote:Nana 15 tydzień już ci stuknął
Ja mam wizytę przed samą Wigilia 23 grudniado tego czasu muszę powtórzyć wynik cytomegalii co ostatnio źle wyszedł , mocz i zwykla morfologię, boję się wyniku cytologii bo mam sporą nadzerke krwawiąca jak lekarz dotknął
Może niedługo zaczniemy czuć ruchy
Ja też teraz we wtorek bedę mieć wynik cytologii bo ostatnio pobierał.
Wiecie co od rana mi się marzą pierogi ruskie i wyobraźcie sobie że dzwoniła do mnie przed chwilą tesciowa że zrobiła pierogi i żeby Mąż po pracy przyszedł po cały garnormalnie mi się tak micha cieszy
Agnieszka93, kania901, Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Nio zaczyna się 16
Może niedługo zaczniemy czuć ruchy
Ja też teraz we wtorek bedę mieć wynik cytologii bo ostatnio pobierał.
Wiecie co od rana mi się marzą pierogi ruskie i wyobraźcie sobie że dzwoniła do mnie przed chwilą tesciowa że zrobiła pierogi i żeby Mąż po pracy przyszedł po cały garnormalnie mi się tak micha cieszy
U mnie od niedzieli 17tak myślę że na święta już będziemy czuć jakieś ruchy , tylko ja to się zawsze tak nazre szczególnie we wigilię że nie będę wiedziała czy to moje przejedzone jelita czy dzidziuś haha
O ruskich wczoraj Marzyłam podeslij trochę -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:52