Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
stella_88 wrote:Ja piłam w pierwszej ciąży i teraz też piję
to jest mój narkotyk
Edit: oczywiście o kawę chodzi
Znalazłam coś takiego: ile w tym prawdy nie wiem bo kawy nie piję
"Przypuszcza się, że kofeina, poprzez wzrost stężenia katecholamin, może zakłócać łożyskowy przepływ krwi i upośledzać transport substancji odżywczych do płodu. Wśród negatywnych skutków dużego spożycia kofeiny przez kobietę ciężarną wymienia się przede wszystkim zwiększone ryzyko małej masy urodzeniowej noworodka, poronienia i porodu przedwczesnego."
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/kawa-w-ciazy-jaki-wplyw-na-ciaze-ma-picie-kawy_35126.htmlwedług OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:49
stella_88, olciaa, Ink@, anq05, myszeczka89, Bluebell1984, Martka10, Zuza33, Effy, Mila123, Tasza, Natka2, Martynka1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:Myszczeka testujemy prawie w tym samym czasie;) I okresy mamy w tym samym czasie, zatem objawy mamy takie same;) ha ha mnie dziś ciagnie jajnik:)
PS. koteczki moje idę na shreka bo moja gwiazdka blondynkowata mnie woła:)
Pozatym jutro jak chcecie opiszę Wam historię z zielonego lasu pełną serduszek itp.o mojej miłości i same twierdzicie czy to się da wydać.. oczywiście jak chcecie te romansidła czytać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluebell in vitro to ostateczność, jeśli bedzie szansa na farmakologiczne wyleczenie to na pewno z niej skorzystamy
Tasza lubi tę wiadomość