Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny na wstępie przeprosze że mnie tak długo nie było. Pochorowalam się troszke i jestem na dobrej drodze aby w koncu wziąć się za siebie. Mianowicie może jak wspominałam kiedyś mam cukrzycę. Olewalam totalnie sobie wszystko tzn lekow nie brałam jak sie skonczyly szlam po nowe jutro. Za tydzień i tak minął rok. Doszło do tego ze wyladowalam w szpitalu z cukrami 350 na czczo a po posiłku wolę nie wspomnieć. Gdyby nie rutynowe badania pewnie dalej bym sobie okewala sprawę ale od ok 2 miesięcy zaczęłam ale widzieć na oczy więc chciałam się przebadać. Skończyło się na tym że mam wysokie cukry jw. I cholesterol ponad 400 trójglicerydy ponad 2100 a glukoza w moczu ponad 7 tyś. Z dnia na dzień nie widzę na oczy i mam tymczasowe okulary aby jakoś funkcjonować. Na własne życzenie.. O ciąży nawet nie ma mowy bo raz: przy takich cukrah nic zajde w ciążę a dwa: za duże ryzyko dla dziecka przy tak wysokich wynikach. Jestem teraz na insulinie 3x dziennie plus jedna na noc. Mam co mam.. Dbajcie i siebie kochane a tym co zaszly w upragnioną ciążę gratuluję i trzymam za was kciuki!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywioloochna wrote:Cześć dziewczyny na wstępie przeprosze że mnie tak długo nie było. Pochorowalam się troszke i jestem na dobrej drodze aby w koncu wziąć się za siebie. Mianowicie może jak wspominałam kiedyś mam cukrzycę. Olewalam totalnie sobie wszystko tzn lekow nie brałam jak sie skonczyly szlam po nowe jutro. Za tydzień i tak minął rok. Doszło do tego ze wyladowalam w szpitalu z cukrami 350 na czczo a po posiłku wolę nie wspomnieć. Gdyby nie rutynowe badania pewnie dalej bym sobie okewala sprawę ale od ok 2 miesięcy zaczęłam ale widzieć na oczy więc chciałam się przebadać. Skończyło się na tym że mam wysokie cukry jw. I cholesterol ponad 400 trójglicerydy ponad 2100 a glukoza w moczu ponad 7 tyś. Z dnia na dzień nie widzę na oczy i mam tymczasowe okulary aby jakoś funkcjonować. Na własne życzenie.. O ciąży nawet nie ma mowy bo raz: przy takich cukrah nic zajde w ciążę a dwa: za duże ryzyko dla dziecka przy tak wysokich wynikach. Jestem teraz na insulinie 3x dziennie plus jedna na noc. Mam co mam.. Dbajcie i siebie kochane a tym co zaszly w upragnioną ciążę gratuluję i trzymam za was kciuki!!
-
nick nieaktualnywioloochna wrote:Cześć dziewczyny na wstępie przeprosze że mnie tak długo nie było. Pochorowalam się troszke i jestem na dobrej drodze aby w koncu wziąć się za siebie. Mianowicie może jak wspominałam kiedyś mam cukrzycę. Olewalam totalnie sobie wszystko tzn lekow nie brałam jak sie skonczyly szlam po nowe jutro. Za tydzień i tak minął rok. Doszło do tego ze wyladowalam w szpitalu z cukrami 350 na czczo a po posiłku wolę nie wspomnieć. Gdyby nie rutynowe badania pewnie dalej bym sobie okewala sprawę ale od ok 2 miesięcy zaczęłam ale widzieć na oczy więc chciałam się przebadać. Skończyło się na tym że mam wysokie cukry jw. I cholesterol ponad 400 trójglicerydy ponad 2100 a glukoza w moczu ponad 7 tyś. Z dnia na dzień nie widzę na oczy i mam tymczasowe okulary aby jakoś funkcjonować. Na własne życzenie.. O ciąży nawet nie ma mowy bo raz: przy takich cukrah nic zajde w ciążę a dwa: za duże ryzyko dla dziecka przy tak wysokich wynikach. Jestem teraz na insulinie 3x dziennie plus jedna na noc. Mam co mam.. Dbajcie i siebie kochane a tym co zaszly w upragnioną ciążę gratuluję i trzymam za was kciuki!!
Trzymaj się tam kochana i lecz sie , napewno jesscze do nas wrócisz i po jakimś czasie jak dojdziesz juz do zdrowia będziesz mogła sie starać dalej :-*
3mam kciuki, obys szybko doszła do siebie, ściskam mocno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluebell - te 2 wpisy które są w moim wykresie adresowane miały być w Twoim wykresie!!!!!! :)ale ja mam już o tym czasie spore deficyty i nawet do Ciebie na wykres nie umiem trafić tylko wklejam w swój - porażka. Przemyślcie może jednak moją betę na 6.12
to być może mi się poprawi sprawność kom.szarych (bo na razie poniżej przeciętnej zeszło). Wiola myli litery, a ja wykresy...do czego doszło. I to przez 3 dni opóźnienia. Na test za wcześnie w domu, a na betę w weekend - gdzie? nigdzie. Boli mnie podbrzusze. Nie wiem - wziąć nospę nie wziąć. Okres? czy bóle ciążowe...rosyjska ruletka.
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs