SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    chłopaki do wzięcia są !! hahaha
    Mnie śmiesza przysłowia mamy Jarusia ;) łaska szczeny tez jest dobra...ciagle w ciazy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 18:01

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 21:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ink@, olciaa lubią tę wiadomość

• olciaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka93 wrote:
    Bo boli ją ząb i to napewno ciąża :D
    Ona testów nie robi, bo testom nie wierzy :)

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• wioloochna Przyjaciółka

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny na wstępie przeprosze że mnie tak długo nie było. Pochorowalam się troszke i jestem na dobrej drodze aby w koncu wziąć się za siebie. Mianowicie może jak wspominałam kiedyś mam cukrzycę. Olewalam totalnie sobie wszystko tzn lekow nie brałam jak sie skonczyly szlam po nowe jutro. Za tydzień i tak minął rok. Doszło do tego ze wyladowalam w szpitalu z cukrami 350 na czczo a po posiłku wolę nie wspomnieć. Gdyby nie rutynowe badania pewnie dalej bym sobie okewala sprawę ale od ok 2 miesięcy zaczęłam ale widzieć na oczy więc chciałam się przebadać. Skończyło się na tym że mam wysokie cukry jw. I cholesterol ponad 400 trójglicerydy ponad 2100 a glukoza w moczu ponad 7 tyś. Z dnia na dzień nie widzę na oczy i mam tymczasowe okulary aby jakoś funkcjonować. Na własne życzenie.. O ciąży nawet nie ma mowy bo raz: przy takich cukrah nic zajde w ciążę a dwa: za duże ryzyko dla dziecka przy tak wysokich wynikach. Jestem teraz na insulinie 3x dziennie plus jedna na noc. Mam co mam.. Dbajcie i siebie kochane a tym co zaszly w upragnioną ciążę gratuluję i trzymam za was kciuki!!

k0kdwn15lpuqv47u.png

6qw2egz2ziqpqpau.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    wyslalam zaproszenie do przyjaciolek. Jak przyjmiesz wysle link do bloga :-) :*
    Zaakceptowane :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

olciaa lubi tę wiadomość

• Semiramida Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby mnie Jaruś zaprosil na "saszlyka" to ide w ciemno!

olciaa, Agnieszka93 lubią tę wiadomość

vzljt53xa0e6x859.png
    crysb201monk59rl.png
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:03

Mamusia_Ksawusia, Wojcinka lubią tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wioloochna wrote:
    Cześć dziewczyny na wstępie przeprosze że mnie tak długo nie było. Pochorowalam się troszke i jestem na dobrej drodze aby w koncu wziąć się za siebie. Mianowicie może jak wspominałam kiedyś mam cukrzycę. Olewalam totalnie sobie wszystko tzn lekow nie brałam jak sie skonczyly szlam po nowe jutro. Za tydzień i tak minął rok. Doszło do tego ze wyladowalam w szpitalu z cukrami 350 na czczo a po posiłku wolę nie wspomnieć. Gdyby nie rutynowe badania pewnie dalej bym sobie okewala sprawę ale od ok 2 miesięcy zaczęłam ale widzieć na oczy więc chciałam się przebadać. Skończyło się na tym że mam wysokie cukry jw. I cholesterol ponad 400 trójglicerydy ponad 2100 a glukoza w moczu ponad 7 tyś. Z dnia na dzień nie widzę na oczy i mam tymczasowe okulary aby jakoś funkcjonować. Na własne życzenie.. O ciąży nawet nie ma mowy bo raz: przy takich cukrah nic zajde w ciążę a dwa: za duże ryzyko dla dziecka przy tak wysokich wynikach. Jestem teraz na insulinie 3x dziennie plus jedna na noc. Mam co mam.. Dbajcie i siebie kochane a tym co zaszly w upragnioną ciążę gratuluję i trzymam za was kciuki!!
    Wielochna odzywaj się do nas częściej, mam nadzieję, ze szybko uporasz się z chorobą na tyle, aby znowu starać się o dziecko. Trzymam za Ciebie kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wioloochna wrote:

Trzymaj się tam kochana i lecz sie , napewno jesscze do nas wrócisz i po jakimś czasie jak dojdziesz juz do zdrowia będziesz mogła sie starać dalej :-*
    3mam kciuki, obys szybko doszła do siebie, ściskam mocno <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde chyba procz chłopaków do wziecia nic nie ma dzis w tej telewizji :( w dodatku wszystkie programy sie pokonczyly nie ma coco ogladac juz

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia1028 wrote:
    Kurde chyba procz chłopaków do wziecia nic nie ma dzis w tej telewizji :( w dodatku wszystkie programy sie pokonczyly nie ma coco ogladac juz
    Nie jestem w temacie, nie mam polskiej tv.......:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:05

• olciaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia1028 wrote:
    Oglądam kuchenne rewolucje ;)

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka2 wrote:
    Polecam wykupic sobie weeb.tv bedziesz miala pl programy :)
    Sąsiadka ma i nie poleca, bo ciągle jej się wiesza :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 21:40

• Tasza Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluebell - te 2 wpisy które są w moim wykresie adresowane miały być w Twoim wykresie!!!!!! :)ale ja mam już o tym czasie spore deficyty i nawet do Ciebie na wykres nie umiem trafić tylko wklejam w swój - porażka. Przemyślcie może jednak moją betę na 6.12 :) to być może mi się poprawi sprawność kom.szarych (bo na razie poniżej przeciętnej zeszło). Wiola myli litery, a ja wykresy...do czego doszło. I to przez 3 dni opóźnienia. Na test za wcześnie w domu, a na betę w weekend - gdzie? nigdzie. Boli mnie podbrzusze. Nie wiem - wziąć nospę nie wziąć. Okres? czy bóle ciążowe...rosyjska ruletka.

Bluebell1984 lubi tę wiadomość

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:03

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

‹‹ 960 961 962 963 964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ