X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia_87 wrote:
    chłopaki do wzięcia są !! hahaha
    Mnie śmiesza przysłowia mamy Jarusia ;) łaska szczeny tez jest dobra...ciagle w ciazy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 18:01

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 21:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ink@, olciaa lubią tę wiadomość

• olciaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka93 wrote:
    Bo boli ją ząb i to napewno ciąża :D
    Ona testów nie robi, bo testom nie wierzy :)

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• wioloochna Przyjaciółka

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny na wstępie przeprosze że mnie tak długo nie było. Pochorowalam się troszke i jestem na dobrej drodze aby w koncu wziąć się za siebie. Mianowicie może jak wspominałam kiedyś mam cukrzycę. Olewalam totalnie sobie wszystko tzn lekow nie brałam jak sie skonczyly szlam po nowe jutro. Za tydzień i tak minął rok. Doszło do tego ze wyladowalam w szpitalu z cukrami 350 na czczo a po posiłku wolę nie wspomnieć. Gdyby nie rutynowe badania pewnie dalej bym sobie okewala sprawę ale od ok 2 miesięcy zaczęłam ale widzieć na oczy więc chciałam się przebadać. Skończyło się na tym że mam wysokie cukry jw. I cholesterol ponad 400 trójglicerydy ponad 2100 a glukoza w moczu ponad 7 tyś. Z dnia na dzień nie widzę na oczy i mam tymczasowe okulary aby jakoś funkcjonować. Na własne życzenie.. O ciąży nawet nie ma mowy bo raz: przy takich cukrah nic zajde w ciążę a dwa: za duże ryzyko dla dziecka przy tak wysokich wynikach. Jestem teraz na insulinie 3x dziennie plus jedna na noc. Mam co mam.. Dbajcie i siebie kochane a tym co zaszly w upragnioną ciążę gratuluję i trzymam za was kciuki!!

k0kdwn15lpuqv47u.png

6qw2egz2ziqpqpau.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ink@ wrote:
    wyslalam zaproszenie do przyjaciolek. Jak przyjmiesz wysle link do bloga :-) :*
    Zaakceptowane :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

olciaa lubi tę wiadomość

• Semiramida Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby mnie Jaruś zaprosil na "saszlyka" to ide w ciemno!

olciaa, Agnieszka93 lubią tę wiadomość

vzljt53xa0e6x859.png
    crysb201monk59rl.png
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:03

Mamusia_Ksawusia, Wojcinka lubią tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wioloochna wrote:
    Cześć dziewczyny na wstępie przeprosze że mnie tak długo nie było. Pochorowalam się troszke i jestem na dobrej drodze aby w koncu wziąć się za siebie. Mianowicie może jak wspominałam kiedyś mam cukrzycę. Olewalam totalnie sobie wszystko tzn lekow nie brałam jak sie skonczyly szlam po nowe jutro. Za tydzień i tak minął rok. Doszło do tego ze wyladowalam w szpitalu z cukrami 350 na czczo a po posiłku wolę nie wspomnieć. Gdyby nie rutynowe badania pewnie dalej bym sobie okewala sprawę ale od ok 2 miesięcy zaczęłam ale widzieć na oczy więc chciałam się przebadać. Skończyło się na tym że mam wysokie cukry jw. I cholesterol ponad 400 trójglicerydy ponad 2100 a glukoza w moczu ponad 7 tyś. Z dnia na dzień nie widzę na oczy i mam tymczasowe okulary aby jakoś funkcjonować. Na własne życzenie.. O ciąży nawet nie ma mowy bo raz: przy takich cukrah nic zajde w ciążę a dwa: za duże ryzyko dla dziecka przy tak wysokich wynikach. Jestem teraz na insulinie 3x dziennie plus jedna na noc. Mam co mam.. Dbajcie i siebie kochane a tym co zaszly w upragnioną ciążę gratuluję i trzymam za was kciuki!!
    Wielochna odzywaj się do nas częściej, mam nadzieję, ze szybko uporasz się z chorobą na tyle, aby znowu starać się o dziecko. Trzymam za Ciebie kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wioloochna wrote:

Trzymaj się tam kochana i lecz sie , napewno jesscze do nas wrócisz i po jakimś czasie jak dojdziesz juz do zdrowia będziesz mogła sie starać dalej :-*
    3mam kciuki, obys szybko doszła do siebie, ściskam mocno <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde chyba procz chłopaków do wziecia nic nie ma dzis w tej telewizji :( w dodatku wszystkie programy sie pokonczyly nie ma coco ogladac juz

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia1028 wrote:
    Kurde chyba procz chłopaków do wziecia nic nie ma dzis w tej telewizji :( w dodatku wszystkie programy sie pokonczyly nie ma coco ogladac juz
    Nie jestem w temacie, nie mam polskiej tv.......:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:05

• olciaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia1028 wrote:
    Oglądam kuchenne rewolucje ;)

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka2 wrote:
    Polecam wykupic sobie weeb.tv bedziesz miala pl programy :)
    Sąsiadka ma i nie poleca, bo ciągle jej się wiesza :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 21:40

• Tasza Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluebell - te 2 wpisy które są w moim wykresie adresowane miały być w Twoim wykresie!!!!!! :)ale ja mam już o tym czasie spore deficyty i nawet do Ciebie na wykres nie umiem trafić tylko wklejam w swój - porażka. Przemyślcie może jednak moją betę na 6.12 :) to być może mi się poprawi sprawność kom.szarych (bo na razie poniżej przeciętnej zeszło). Wiola myli litery, a ja wykresy...do czego doszło. I to przez 3 dni opóźnienia. Na test za wcześnie w domu, a na betę w weekend - gdzie? nigdzie. Boli mnie podbrzusze. Nie wiem - wziąć nospę nie wziąć. Okres? czy bóle ciążowe...rosyjska ruletka.

Bluebell1984 lubi tę wiadomość

według OM
    cd9bvfxmx4d8chbr.png
    cd9bvfxmn74huw9m.png
    Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
    cykle 28 - dniowe; 14 cs
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:03

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

‹‹ 960 961 962 963 964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ