Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:42
Bluebell1984, Zuza33, Effy, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Od jakiegoś czasu kiełkuje mi w głowie taki pomysł... I nie ukrywam, że do jego realizacji potrzebowałabym pomocy conajmniej kilku z Was (bo nawet nie wiem jak sie do tego zabrać). Myslalam o takim portalu, stronie internetowej - wlasnie zarówno dla kobiet jak i mężczyzn, która zawierałaby informacje jak nasza pierwsza strona z forum przygotowana przez Tusię - tylko oczywiście bardziej rozbudowane. Do tej pory nie spotkałam się jeszcze z portalem, gdzie wszystkie ważne informacje byłyby zawarte w 1 miejscu, a już tym bardziej informacje dot. problemów męskich. Same przeciez wiecie z ilu miejsc trzeba czerpać wiedzę na nasze tematy. Oczywiście, żeby to było wiarygodne, trzeba by też nawiązać współpracę z lekarzami - ale to już byłby kolejny etap "projektu". Ciekawa jestem Waszego zdania
To jest bardzo dobry pomysł bo o mężczyznach mało się mówi a kobiety na każdym kroku a to reklama iladianu a to furaginy a to czegoś innego czego nie dadzą reklamy ze jak mężczyzna ma problemy to powinien zgłosić się do lekarza tak jak jest reklama o mammografii -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo no jakaś nowa firma nam się otwiera?
będziemy edukować mężczyzn też?
super pomysł
a ja gorzej przeziębiona, jutro chyba pójdę do lekarza rodzinnego, znowu w nocy nie spałam, przez gardło, które mnie tragicznie boli, a zwłaszcza w nocy, kaszel, aż się dusiłam... i do tego doszedł katar, zatkany nos i już nie wytrzymuję
boję się, że to dzidzi szkodzi takie moje osłabienie
ale gorączki nie mam, ani stanu podgorączkowego, a wczoraj mi coś odbiło, raz płakałam, raz się śmiałam... popłakałam się z takiego powodu, że na kota nadepnęłam, co nic mu się nie stało, nawet nie zapiszczał... później zaczęłam się śmiać jak głupia, bo bąka puściłam hahahaha xD aż moj zapytał się mnie, czy już może dzwonić do lekarza, że coś mi dolega xD
szygas, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Od jakiegoś czasu kiełkuje mi w głowie taki pomysł... I nie ukrywam, że do jego realizacji potrzebowałabym pomocy conajmniej kilku z Was (bo nawet nie wiem jak sie do tego zabrać). Myslalam o takim portalu, stronie internetowej - wlasnie zarówno dla kobiet jak i mężczyzn, która zawierałaby informacje jak nasza pierwsza strona z forum przygotowana przez Tusię - tylko oczywiście bardziej rozbudowane. Do tej pory nie spotkałam się jeszcze z portalem, gdzie wszystkie ważne informacje byłyby zawarte w 1 miejscu, a już tym bardziej informacje dot. problemów męskich. Same przeciez wiecie z ilu miejsc trzeba czerpać wiedzę na nasze tematy. Oczywiście, żeby to było wiarygodne, trzeba by też nawiązać współpracę z lekarzami - ale to już byłby kolejny etap "projektu". Ciekawa jestem Waszego zdania
jestem za w 100%!!Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Od jakiegoś czasu kiełkuje mi w głowie taki pomysł... I nie ukrywam, że do jego realizacji potrzebowałabym pomocy conajmniej kilku z Was (bo nawet nie wiem jak sie do tego zabrać). Myslalam o takim portalu, stronie internetowej - wlasnie zarówno dla kobiet jak i mężczyzn, która zawierałaby informacje jak nasza pierwsza strona z forum przygotowana przez Tusię - tylko oczywiście bardziej rozbudowane. Do tej pory nie spotkałam się jeszcze z portalem, gdzie wszystkie ważne informacje byłyby zawarte w 1 miejscu, a już tym bardziej informacje dot. problemów męskich. Same przeciez wiecie z ilu miejsc trzeba czerpać wiedzę na nasze tematy. Oczywiście, żeby to było wiarygodne, trzeba by też nawiązać współpracę z lekarzami - ale to już byłby kolejny etap "projektu". Ciekawa jestem Waszego zdania
Pomysł super ale myślę że byłoby ciężko stworzyć taką stronę poniewaz;
Żadna z nas nie jest lekarzem możemy tylko opierać się na własnych przykładach, każda kobieta jest inna wiele jeszcze nie wiemy.
Do stworzenia takich stron potrzeba trochę kasy : ginekolog, Endokrynolog, urolog, androlog, specjalista zajmujący się typowo leczeniem niepłodności, informatyk, domena to wszystko kosztuje kupę kasyMartka10 lubi tę wiadomość
-
Dobrusia czy ty już jakiś test robiłaś!!!!?
Bluebell bardzo dobry pomysł wykiełkował w twojej główce
Kuchcinka te rządy mnie dobijają. Najgorsze jest to że Ci wszyscy którzy decydują to już dawno nie są w wieku rozrodczym i ich to nie dotyczy. A jeśli już dotyczy ich synów, córek to mają tyle pieniędzy że zrobią sobie prywatnie po cichu wszystko łącznie z Invitro.
Świństwo straszne tym bardziej, że bardzo dużo małżeństw nie ma nawet na własne mieszkanie nie licząc innych przyziemnych rzeczy
Wojcinka, Bluebell1984, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:..i to jest ta druga str medalu
latwe w.tworzeniu to by nie bylo,ale pomysl jak najbardziej super
No to jest łatwo rozplanować ale utworzyć taka stronę już nie jest tak łatwo.
Musiałoby to być zrobione z głową nie na odwal się i nie na jakiś darować stronach itd itd. To jest zbyt skomplikowane pomysł popieram ale myślę pesymistyczne i uważam że raczej się to nie uda -
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Dobrusia czy ty już jakiś test robiłaś!!!!?
Bluebell bardzo dobry pomysł wykiełkował w twojej główce
Kuchcinka te rządy mnie dobijają. Najgorsze jest to że Ci wszyscy którzy decydują to już dawno nie są w wieku rozrodczym i ich to nie dotyczy. A jeśli już dotyczy ich synów, córek to mają tyle pieniędzy że zrobią sobie prywatnie po cichu wszystko łącznie z Invitro.
Świństwo straszne tym bardziej, że bardzo dużo małżeństw nie ma nawet na własne mieszkanie nie licząc innych przyziemnych rzeczy
Nie kochana czekam grzecznie do wtorku -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:42
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Na pewno każda z nas ma jakiś znajomych, którzy mogliby trochę pomóc (np. moja przyjaciółka jest grafikiem komputerowym, z pewnością zajęłaby się tym, szczególnie że temat też jej dotyczy). Ktoś inny może znać informatyka itp.
Co do lekarzy - na początku spróbowałabym poszukać takich, którzy chcieliby podjąć się współpracy na zasadzie reklamy ich nazwiska/gabinetu.
Nikt nie mowi, że będIe łatwo, ale w ciążę też łatwo nie jest zajść i można siedzieć i mnożyć problemy, a nie tędy droga
O ile się nie mylę to któraś ma tu męża informatyka
A ja.... Mogę być królikiem doswiadczalnymBluebell1984 lubi tę wiadomość