Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Na pewno każda z nas ma jakiś znajomych, którzy mogliby trochę pomóc (np. moja przyjaciółka jest grafikiem komputerowym, z pewnością zajęłaby się tym, szczególnie że temat też jej dotyczy). Ktoś inny może znać informatyka itp.
Co do lekarzy - na początku spróbowałabym poszukać takich, którzy chcieliby podjąć się współpracy na zasadzie reklamy ich nazwiska/gabinetu.
Nikt nie mowi, że będIe łatwo, ale w ciążę też łatwo nie jest zajść i można siedzieć i mnożyć problemy, a nie tędy droga
A może na sam przód wysłać ogłoszenie do lokalnego portalu tak jak jest u nas wiecie taki co pisze tylko o tym mieście lub danym regionie no i napisać jak sprawa wygląda może oni nagraliby kilku lekarzy lub chociaż w naszym imieniu zadawali im pytania i od razu zrobili im dzięki temu reklamę. Myślę że z 10 lekarzy jeden byłby chętny taki faktycznie lekarz lekarzem który zna się na rzeczy -
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:https://naforum.zapodaj.net/282aa4249fd9.jpg.html
Wadliwy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Tak mysle bo jakas dziwna firma... jitro powtorze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:42
Ink@, Agnieszka93, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój jest informatykiem i na prawdę jest niezły
a test jakiś dziwny, wadliwy na pewno, ale powtórz, bo ja pierwszy zrobiłam i mi podobnie wyszło, tzn rozmazana tak jakby druga kreska, a jak już robiłam następne, to piękne dwie kreseczki
życzę powodzenia :*
Wojcinka, Bluebell1984, Agnieszka93, Mamusia_Ksawusia, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:No tak samo jak w UK o brexicie zadecydowali głównie starzy. To młodzi powinni mieć najwiecej do powiedzenia bo to oni bedą w z ta decyzja żyli przez resztę swojego długiego życia. A co do polski to ma sie lepiej nie będę wiecej wypowiadać bo powiem o dwa słowa za duzo i zaraz kogos urażę.
Przestań tych których mogła byś urazić tu nie ma
My z mężem zdecydowaliśmy( właśnie z powodów takich że za wszystko trzeba płacić)że ja oczywiście robię badania które mi zlecił gin. On bierze witaminy, mace i wszystko co by mogło pomóc, i staramy się (próbujemy) jeszcze rok (ze względu na wiek).
Mamy dwoje dzieci w tym jedno takie na które i tak kasy idzie miesięcznie w chu...i co ma być to będzie.
Nie robimy jakiś specjalistycznych badań bo i tak nigdy nie pojedziemy do kliniki niepłodności bo nas nie stać i tyle.
Cieszymy się tylko z tego że kilkanaście lat temu nas poniosło i mamy bez starań tą dwójkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Będzie będzie :* II II II II II II II II II II II II, czytaj uważnie, przypatrz się tym znakom, a zobaczysz na swoim teście tyle kreseczek :*
Aż tyle podwójnych kresek to zobaczy jak będzie mdlala że szczęściaAgnieszka93 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Agnieszka a po jakim czasie jest to zdj zrobione? Bo test w ogóle wyglada jakby juz troche polezal przed zrobieniem zdjęcia. On od początku tak wyglądał?
Agnieszka musi się ukrywać bo u teściowej jest to i test przeleżałyDombrusia, Wojcinka, Effy, Ink@, Agnieszka93, Martka10 lubią tę wiadomość