Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj dziewczyny no nie zlosccie się dziewczyna tak się ciąży nie może doczekać że będzie testować co dwa dni jej kasą jej sprawa a później będzie płakać ze nic nie wyszło bo okres przyszedł w 40dc. Spokojnie . Chce niech robi wytlumaczylyscie jej mechanizm owulacji skoro nie czyta że zrozumieniem to testuje ot wszystko
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga wszystkie te testy są chujowe
!
Ja sie dziś obudziłam o 6 rano zalana potem z myślą że jestem w ciąży. Cos mi sie musiało śnić. Oczywiście musiałam sobie wmówić ze nie żeby w ogole zasnąć.
No i z racji tego że nie dostałam dalej ani okresu ani plamienia sie nie rozkręciły to pojechałam do arkadii w super pharm był tylko jakiś dupczasty test ich marki własnej to wzięłam i nasikalAm z trzeciego moczu dziś juz 26 dc czyli późno.
No i wyszła blada kreska no nie musze patrzeć pod słońce jak leży to widać ją gołym okiem ale kurczę nie jestem przekonana do takich bladych kresek
Rozebrałam ten test z obudowy bo tak sie świecił ten plastik że na zdjęciu odbijało światło.
Uprzedzam Kuchcinki pytanie test jest nowy ale chujowy
)
Wstawiam zdjęcie na dowód oczywiście jak sie zdjęcie robi to prawie kreska znika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 11:54

-
Do
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:21
Mamusia_Ksawusia, Zuza33 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Tak zdjełam te obudowę bo jak robiłam zdjęcie to sie światło odbijało, ta obudowa jest tak naprawde dla wygody, większość testów z Allegro jest bez obudowy i na zdjęciach lepiej wychodzi bo ta powierzchnia paska jest matowa
Agnieszka93 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyEffy wrote:Aga wszystkie te testy są chujowe
!
Ja sie dziś obudziłam o 6 rano zalana potem z myślą że jestem w ciąży. Cos mi sie musiało śnić. Oczywiście musiałam sobie wmówić ze nie żeby w ogole zasnąć.
No i z racji tego że nie dostałam dalej ani okresu ani plamienia sie nie rozkręciły to pojechałam do arkadii w super pharm był tylko jakiś dupczasty test ich marki własnej to wzięłam i nasikalAm z trzeciego moczu dziś juz 26 dc czyli późno.
No i wyszła blada kreska no nie musze patrzeć pod słońce jak leży to widać ją gołym okiem ale kurczę nie jestem przekonana do takich bladych kresek
Rozebrałam ten test z obudowy bo tak sie świecił ten plastik że na zdjęciu odbijało światło.
Uprzedzam Kuchcinki pytanie test jest nowy ale chujowy
)
Wstawiam zdjęcie na dowód oczywiście jak sie zdjęcie robi to prawie kreska znika

Ja widzę kreskę gratuluję
-
nick nieaktualny
-
Zatestuje 06.12 zgodnie z rozkładem jazdy, bo to naprawdę wróżenie z fusów.
Mamusia_Ksawusia ta obudowa w niczym nie pomaga ani w niczym nie przeszkadza, chodzi żeby estetycznie wyglądało, łatwiej sie trzymało jak sie sika. Natomiast jak zrobiłam w obudowie telefonem to tylko światło było widać

-
nick nieaktualnyEffy wrote:Zatestuje 06.12 zgodnie z rozkładem jazdy, bo to naprawdę wróżenie z fusów.
Mamusia_Ksawusia ta obudowa w niczym nie pomaga ani w niczym nie przeszkadza, chodzi żeby estetycznie wyglądało, łatwiej sie trzymało jak sie sika. Natomiast jak zrobiłam w obudowie telefonem to tylko światło było widać
Dlatego najlepiej kupować paskowe testy nikt nie będzie się czepiał że się rozkłada składa otwiera....itd...
Effy lubi tę wiadomość
-
Dokładnie wstawiam dla przykładu naukowegoNatka2 wrote:Effy ja tez tam cien widze, ale uwierze i pogratuluje jak powtorzysz na lepszym tescie i bedzie mocniejsza krecha
bo u Tusi taka bladziocha tez byla i @ tez byla wtedy...
zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Bo moje nastawienie sie nie zmieniło w ogóle. Cały czas nie wiem i czekam na okres.
Natka2 lubi tę wiadomość

-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:43
Effy, Ink@, Mamusia_Ksawusia, Martka10 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH