Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj dziewczyny no nie zlosccie się dziewczyna tak się ciąży nie może doczekać że będzie testować co dwa dni jej kasą jej sprawa a później będzie płakać ze nic nie wyszło bo okres przyszedł w 40dc. Spokojnie . Chce niech robi wytlumaczylyscie jej mechanizm owulacji skoro nie czyta że zrozumieniem to testuje ot wszystko
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga wszystkie te testy są chujowe
!
Ja sie dziś obudziłam o 6 rano zalana potem z myślą że jestem w ciąży. Cos mi sie musiało śnić. Oczywiście musiałam sobie wmówić ze nie żeby w ogole zasnąć.
No i z racji tego że nie dostałam dalej ani okresu ani plamienia sie nie rozkręciły to pojechałam do arkadii w super pharm był tylko jakiś dupczasty test ich marki własnej to wzięłam i nasikalAm z trzeciego moczu dziś juz 26 dc czyli późno.
No i wyszła blada kreska no nie musze patrzeć pod słońce jak leży to widać ją gołym okiem ale kurczę nie jestem przekonana do takich bladych kresek
Rozebrałam ten test z obudowy bo tak sie świecił ten plastik że na zdjęciu odbijało światło.
Uprzedzam Kuchcinki pytanie test jest nowy ale chujowy)
Wstawiam zdjęcie na dowód oczywiście jak sie zdjęcie robi to prawie kreska znika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 11:54
-
Do
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:21
Mamusia_Ksawusia, Zuza33 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Tak zdjełam te obudowę bo jak robiłam zdjęcie to sie światło odbijało, ta obudowa jest tak naprawde dla wygody, większość testów z Allegro jest bez obudowy i na zdjęciach lepiej wychodzi bo ta powierzchnia paska jest matowa
Agnieszka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Aga wszystkie te testy są chujowe
!
Ja sie dziś obudziłam o 6 rano zalana potem z myślą że jestem w ciąży. Cos mi sie musiało śnić. Oczywiście musiałam sobie wmówić ze nie żeby w ogole zasnąć.
No i z racji tego że nie dostałam dalej ani okresu ani plamienia sie nie rozkręciły to pojechałam do arkadii w super pharm był tylko jakiś dupczasty test ich marki własnej to wzięłam i nasikalAm z trzeciego moczu dziś juz 26 dc czyli późno.
No i wyszła blada kreska no nie musze patrzeć pod słońce jak leży to widać ją gołym okiem ale kurczę nie jestem przekonana do takich bladych kresek
Rozebrałam ten test z obudowy bo tak sie świecił ten plastik że na zdjęciu odbijało światło.
Uprzedzam Kuchcinki pytanie test jest nowy ale chujowy)
Wstawiam zdjęcie na dowód oczywiście jak sie zdjęcie robi to prawie kreska znika
Ja widzę kreskę gratuluję -
nick nieaktualny
-
Zatestuje 06.12 zgodnie z rozkładem jazdy, bo to naprawdę wróżenie z fusów.
Mamusia_Ksawusia ta obudowa w niczym nie pomaga ani w niczym nie przeszkadza, chodzi żeby estetycznie wyglądało, łatwiej sie trzymało jak sie sika. Natomiast jak zrobiłam w obudowie telefonem to tylko światło było widać
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Zatestuje 06.12 zgodnie z rozkładem jazdy, bo to naprawdę wróżenie z fusów.
Mamusia_Ksawusia ta obudowa w niczym nie pomaga ani w niczym nie przeszkadza, chodzi żeby estetycznie wyglądało, łatwiej sie trzymało jak sie sika. Natomiast jak zrobiłam w obudowie telefonem to tylko światło było widać
Dlatego najlepiej kupować paskowe testy nikt nie będzie się czepiał że się rozkłada składa otwiera....itd...Effy lubi tę wiadomość
-
Natka2 wrote:Effy ja tez tam cien widze, ale uwierze i pogratuluje jak powtorzysz na lepszym tescie i bedzie mocniejsza krecha
bo u Tusi taka bladziocha tez byla i @ tez byla wtedy...
zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Bo moje nastawienie sie nie zmieniło w ogóle. Cały czas nie wiem i czekam na okres.
Natka2 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:43
Effy, Ink@, Mamusia_Ksawusia, Martka10 lubią tę wiadomość