X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 21:32

Effy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:53

Wojcinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateA92 wrote:
    a i dodam, że dziś po 2tyg przerwie znowu się ważyłam i mierzylam i stwierdzam, że przez 2 tyg przybyło mi 800g i aż 3cm w pasie ! :P już mam 106,5cm w brzuszku
    800 gram to juz tak normalnie, a nawet malutko :-) super :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka2 wrote:
    Martynka w ciazy czasami wzrok szwankuje wiec wiesz hahah
    Faaajnie ciesz sie ciesz tymi smyrnieciami :* za chwile bedzie Ci brzuch falowal od kopniakow :) a wody duzo pijesz? :*
    Tak staram sie pic wiecej :-) no juz eidac golym okiem czasami te kopniaczki :-))
    Ciekawa jestem Twojej wizyty, to juz niedlugo :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja bym wlasnie sama z siebie nie pytala, jak cos powie to ok, ale nie wierzylabym temu absolutnie :-)
    Zreszta widac na moim przykladzie :-)

• olciaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:04

Effy lubi tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze sobie wlasnie i czuje kopniaczki malutkie :-) moja kochana dziewczynka. A wczoraj meza kopnela 4 razy pod rzad :-) maz nie chcial uwierzyc, mowil, ze to napewno ja jakos go brzuchem specjalnie, ale powiedzialam, ze nie i byl bardzo szczesliwy :-)

Martka10, Wojcinka lubią tę wiadomość

• Semiramida Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia_Ksawusia wrote:
    o to samo miałam pytać...

Pewnie dlatego ze niektore testy maja blyszczaca szybke przeZ ktkra nie zawsze mozna wyraznie dojrZec kreske xD

vzljt53xa0e6x859.png
    crysb201monk59rl.png
  • olciaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:04

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka2 wrote:
    Hahaha nie da sie tak brzuchem specjalnie ;d chyba, ze umiesz kopac jelitami :d eh faceci haha
    Oni tu sami z siebie w ogole nie mowia, bo mozna ich za zle okreslenie plci do sadu podac, takze sama bede musiala wyciagnac :d
    No z tym sadem to przesadzili, kazdy ma prawo sie pomylic lub cokolwiek. Nie dziwie sie, ze w takim razie nie mowia w ogole, ja bym tez nie mowila, czlowiek to tylko czlowiek :-)

Natka2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    Dziewczyny, byli u nas przedwczoraj popoludniu znajomi na kawe , ktorzy staraja sie o dziecko prawie 3 lata. Od poczatku ona miala ciagle problemy z hormonami, z owulacja itp. Wydaja kupe kasy, no i leki. Od kilku miesiecy u niej juz wszystko jest ok, ale nadal ciazy nie ma. I my tu sobie gadu gadu i nagle wyszlo, ze on sie nie badal. Ja mowie kurwa co? Tyle badan lekow a on nic? Dodam, ze nie prowadzi w ogole zdrowego trybu zycia, a jeszcze ja przy kazdej okazji potrafil jakos dobic np tekstem "no moja to bezplodna". Ona kurwa od trzech lat leczy sie, jezdzi, placze i wszystko, on po niej jezdzi przy byle okazji, a jeszcze walnal tekstem, ze jak sie chce miec dzieci to trzeba zmienic dziure. Czy wy to rozumiecie? A sam nie pojdzie, bo juz powiedzial, ze nie i koniec, bo u niego jest ok. No chuj mnie strzela jak o tym mysle.

Pojebany jakis

Martynka1234 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:54

• Semiramida Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    Dziewczyny, byli u nas przedwczoraj popoludniu znajomi na kawe , ktorzy staraja sie o dziecko prawie 3 lata. Od poczatku ona miala ciagle problemy z hormonami, z owulacja itp. Wydaja kupe kasy, no i leki. Od kilku miesiecy u niej juz wszystko jest ok, ale nadal ciazy nie ma. I my tu sobie gadu gadu i nagle wyszlo, ze on sie nie badal. Ja mowie kurwa co? Tyle badan lekow a on nic? Dodam, ze nie prowadzi w ogole zdrowego trybu zycia, a jeszcze ja przy kazdej okazji potrafil jakos dobic np tekstem "no moja to bezplodna". Ona kurwa od trzech lat leczy sie, jezdzi, placze i wszystko, on po niej jezdzi przy byle okazji, a jeszcze walnal tekstem, ze jak sie chce miec dzieci to trzeba zmienic dziure. Czy wy to rozumiecie? A sam nie pojdzie, bo juz powiedzial, ze nie i koniec, bo u niego jest ok. No chuj mnie strzela jak o tym mysle.

Doczytalam post do polowy i dalej nie moge. Na sama mysl mam taka kurwice ze szok. Faceci sa proznymi egoistami. Kazdy jeden. Zdania nie zmienie.

vzljt53xa0e6x859.png
    crysb201monk59rl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sobie profilowe na aktualniejsze zmienic, bo brzuszek juz urosl :-) jak bede miala chwile to zrobie i sie pochwale :-)

Natka2, Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=Semirami

• Effy Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    Ja niby cos tam widzę na tym teście...ale to takie prawie nic. Hym...ja bym zrobiła kolejny test jutro z porannego moczu i najlepiej innej firmy.
    Jak jestes w ciazy to jestes!!! Trzymam kciuki ;)
    Widać mało, trzeba powtórzyć bo to może nic nie znaczyć.

ckai3e3kx36ebscz.png
  • KateA92 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 09:12

Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość

• Effy Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    Koncowka wlasnie byla najlepsza, jezeli chodzi o jego teksty. Masakra.
    Oj szok !!!

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE

‹‹ 978 979 980 981 982 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ