Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:21
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Pomysł super ale myślę że byłoby ciężko stworzyć taką stronę poniewaz;
Żadna z nas nie jest lekarzem możemy tylko opierać się na własnych przykładach, każda kobieta jest inna wiele jeszcze nie wiemy.
Do stworzenia takich stron potrzeba trochę kasy : ginekolog, Endokrynolog, urolog, androlog, specjalista zajmujący się typowo leczeniem niepłodności, informatyk, domena to wszystko kosztuje kupę kasyTusia_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Mój maz tez ma za duzo kg ( ale jego mama wmawia mu ze jest szczupły) tak z 10 powinnienem moim zdaniem schudnąć. W prawdzie nie pali, ale raz w tygodniu piwo wypije. Jak robiliśmy badania to sie okazało ze jego nasienie jest ponad normę...
Przyznał ze oddanie nasienia nie było mega przyjemne ale mysle ze moja bratowa troche nam pomogła bo poowiedziala mu ze teraz kazdy facet sie bada jej 2 braci, a nawet jej ojciec 35 lat temu badał plemniki.
Jakoś tak te słowa wziął sobie do serca i poszedł bez problemu
U mojego męża nawet nie biorą pod uwagę takiej możliwości że coś z nim może być nie tak to moja wina bo jestem za szczupła i nie jem zdrowo haha tyle że on też z tym że ma z dobre 20 kg nadwagi pije piwo i pali za dwóch ale to pupilek mamusi więc mogę se do dupy gadac szybciej mi gowno odpowie niż on mnie posłucha -
Dombrusia wrote:U mojego męża nawet nie biorą pod uwagę takiej możliwości że coś z nim może być nie tak to moja wina bo jestem za szczupła i nie jem zdrowo haha tyle że on też z tym że ma z dobre 20 kg nadwagi pije piwo i pali za dwóch ale to pupilek mamusi więc mogę se do dupy gadac szybciej mi gowno odpowie niż on mnie posłucha
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Zatestuje 06.12 zgodnie z rozkładem jazdy, bo to naprawdę wróżenie z fusów.
Mamusia_Ksawusia ta obudowa w niczym nie pomaga ani w niczym nie przeszkadza, chodzi żeby estetycznie wyglądało, łatwiej sie trzymało jak sie sika. Natomiast jak zrobiłam w obudowie telefonem to tylko światło było widaćTrzymam kciuki
-
nick nieaktualnyDombrusia - w 35dc testowałam
żebym ja umiała takie pyszności robić ehh..
Powiedzieliśmy mamie mojego i jest zadowolonajuż powiedziała, że będzie ciuszki kupywała i zbierała, żeby nam później dać i dała mi miód swojski i pigwę w słoiczku w soku do herbatki
a nie orientuje się któraś jak to jest z kosiniakowymi? tzn takie becikowe, że miesięcznie się dostaje przez rok 1000 zł? Czy ja bym się załapała?
-
nick nieaktualny
-
Hej, zaglądam tu co jakiś czas ale nie nadążam za Wami dlatego mało się odzywam
Gratuluję przyszłym mamusiom!
Dwa tygodnie temu miałam laparoskopię, która wykazała, że oba jajowody drożne! W czerwcu miałam kontrolę drożności i niby jeden jajowód był pół na pół. Bardzo się cieszę ale dalej nie znam przyczyny...
Robiłam już duużo różnych badań i ostatnio okazało się, że mam wysokie przeciwciała anty tpo i anty tg mimo iż tsh mam 2,0. Dziwne...
Zaraz po laparo był przytulanka bo miałam płodne i dwa dni temu (w 22 dc - jakieś 8 dni po owu) podczas stosunku stosunku zaczęłam plamić. a w tym samym dniu rano badałam progesteron i wyszedł mi ponad normę -wynik 22,7 a norma do 15,9. Oczywiście się naczytałam i mam teraz głupią nadzieję, że to może implantacja? Progesteron wysoki więc tym bardziej się napaliłam...ale pewnie będzie rozczarowanieco myślicie? Miałyście takie plamienia implantacyjne?
olciaa lubi tę wiadomość
Starania od czerwca 2015
Po laparo- przed histero
Oba jajowody drożne
Nie ma endometriozy:)
Bromergon 1/2 tabl.- wysoka PRL
Czeka mnie 1 cykl z Clo + Symletrol+Oviatrelle