Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Tez tak uwazam
u mnie negatyw jak nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:38
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:39
-
Kuchcinka wrote:Pytanie za milion pkt do dziewczyn które brały Duphaston - miała któraś z Was po nim takie... Hm... uczucie suchych ust? Ciagle pieką mnie usta jakbym miała suche. ale jak dotykam to wcale nie sa suche
wiem głupie to i to na bank wina dupka ale jestem ciekawa czy któraś z Was tez tak miała. Jest to dość nieprzyjemne.
mam identycznie ale nie wiem czy od dupka, stawiam na ogólne osłabienie organizmu bo chora jestem, 1,5 tygodnia "biję się" z zatokami i poprawy nie widać.... czuj się fatalnie... -
Hej dziewczyny i chłopaku
ja dopiero odpoczywam bo wczoraj była imprezka u nas i niedawno się ogranelam. Trzymam kciuki za dziewczynh powtórzcie testy najlepiej z porannego moczu. Ja czekam na @ ma byc 8.12. I zacZynam cykl z clo
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Hej dziewczyny i chłopaku
ja dopiero odpoczywam bo wczoraj była imprezka u nas i niedawno się ogranelam. Trzymam kciuki za dziewczynh powtórzcie testy najlepiej z porannego moczu. Ja czekam na @ ma byc 8.12. I zacZynam cykl z clo
-
Ewelina ja mam identycznie, @ 8.12 i zaczynam pierwszy cykl z Clo do tego Slymetrol czy jakos tak i na pęknięcie zastrzyk z Oviatrelle. A Dupka masz brać po stymulacji?Starania od czerwca 2015
Po laparo- przed histero
Oba jajowody drożne
Nie ma endometriozy:)
Bromergon 1/2 tabl.- wysoka PRL
Czeka mnie 1 cykl z Clo + Symletrol+Oviatrelle -
.
-
Australia28 wrote:Ewelina ja mam identycznie, @ 8.12 i zaczynam pierwszy cykl z Clo do tego Slymetrol czy jakos tak i na pęknięcie zastrzyk z Oviatrelle. A Dupka masz brać po stymulacji?
O to oby ten cykl był trafionytzn u mnie jest tak ze mam clo i jak będę miała pecherzyk po stronie drozniej to podchodzę do inseminacji a czy później coś dostanę zastrzyk napewno a po owulacji czy coś będę brała nie wiem jeszcze. TY masz dobrze oba jajowody masz drożne to łatwiej
trochę noje się skutków ubocznych clo duzo się naczytalam i od znajomych slyszalam.
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
-
Kuchcinka wrote:Ten bladzioch Effy to nie taki bladzioch, kreskę widać gołym okiem
No ja mislam identyko i u Agnieszki tez widzę blada kreske jak patrze one oba są praktycznie takie same.
Czekamy na wieści
Ja wymiary zbieram na szopkę ehh ale mi się nie chce ale obiecałam juz córce ze ja zrobimy -
nick nieaktualny
-
.
Agnieszka93, Ink@ lubią tę wiadomość
-
.