Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwsza grudnioweczka Effy!
Kuchcinka wrote:Nasze Staraczki ❤️❤️❤️
---grudzień---
Viriki - 2.12 -
Agnieszka93 - 4.12
Zuzu - 5.12
Effy - 6.12
Dombrusia - 6.12
Kuchcinka - 8.12
Tasza - 8.12
Ewelina2605 - 9.12
Myszeczka89 - 14.12
Viola999 - 15.12
Forumkowiczka - 18.12
InBlue - 21.12
Paula24 - 27.12
Ink@ - 31.12
Tusia_87 - 31.12
Martka10 - 31.12
---styczeń---
Olciaa - ?.01
19ina90 - 2.01
Mamusia_Ksawusia - 5.01
Bluebell1984 - 9.01
Viriki - 10.01
Zuza33 - 24.01Effy, Ink@ lubią tę wiadomość
-
KateA92 wrote:Effy skoro gratulacji nie chcesz to nie
ale wiedz ze strasznie się cieszę!!!!
i dla mnie jest już wszystko jasne !
super !
po prostu Wiem ze to nie jest takie proste.
Musze jutro jechać do lekarza, bo moj lekarz powiedział ze jak tylko sie dowiem no to musze zrobić kilka badań na bakterie, posiew itd. Zaraz sie zapisze online, zeby mi dał skierowania na to. No bo powiedział, ze niestety ciąża bedzie z góry traktowana jak zagrożona. No i betę sobie pyknę jutro a co.Ink@, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Tabelka ciezarowek tez zaktualizowana, teraz czekamy na Twój termin porodu hehe
Effy, Ink@, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Zaraz nadrobię wszystko bo dopiero wróciłam do domu
Natomiast tak jak Kuchcinka nasza ekspertka radziła wstrzymałam sie z piciem ze 3 godzinki i zrobiłam test ten bobo z Rossmana.
i no widać widać te kreskę, teraz jest nawet ciemniejsza po 5 minutach niż na zdjęciu
Ech zobaczymy jak to bedzie poproszę o poczekanie z gratulacjami chociaz do betyGRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:39
Zuza33, Martka10, Effy, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Byłoby mi naprawde raźniej jakby kilka do mnie dołączyło z tymi początkami , tak wiec skromnie poproszę o towarzystwo
Suuuper matko pilotko!!!!!!!!
A objawy jakieś masz????
Dziękuję za zaproszenie niedługo dołączęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 20:36
Effy lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, że zastosowałam metodę naszych przodków i metodę 17stek zachodzących na imprezie.
Mowie tak o wy chujki leniwe, wszystko na tacy. Seks pół godziny przed owulacją, nóżki w górę, bo przeciez musi siła grawitacji pomóc bo samo nie dojdzie. Pozniej leżenie godzinę. Witaminki, dupinki. Stała temperatura ciała, żadne przegrzewanie się w kąpieli, żaden alkohol. Żadne ćwiczenia, zeby organizm cała energię spożytkował na zapłodnienie. Mówię wy lenie patentowane. Kiedys faceci na wojnie, seks raz w miesiącu, kobiety dźwigały, na mrozie kilometry chodziły do drugiej wioski, we wrzątku w baniach się kąpały i jakos gatunek nie wymarł.
Myślę, ja Wam zrobie obóz przetrwania, weźmiecie sie w końcu do roboty.
Ćwiczenia cały miesiąc, alkohol- dwie poważne imprezy, grzałalam sie na saunie i w takich baniach z bąbelkami na zmianę z kąpielami z Narwii przy zero stopni. Bieganie, siłownia, skakanka. Żadne oszczędzanie sie.
Polecam zdrowym parom taki obóz przetrwania dla plemników, jajeczka i zarodka. Towarzystwo w 21 wieku jest zdecydowanie za leniwe.stella_88, Ink@, Wojcinka, Zuza33, Bluebell1984, Martynka1234, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Miałam zgagę pierwszy raz od poprzedniej ciąży, i juz trzeci dzien z rzędu obudził mnie pęcherz w nocy, ze nie dotrwałam do rana.
Owulacja moim zdaniem była 13 dc, seks wieczorem 12 dc, 13 dc była kłótnia małżeńska. Cykle mam krótkie takie do 27 dni.
Wojcinka, Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Natka2, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:A dzisiaj masz 25dc tak? Czyli wszystko sie zgadza , pozytywny bladzioch 12dpo a nie 4-5dpo
No weźcie dziewczyny nie róbcie 20 dc tych testów szkoda kasy. A przede wszystkim szkoda zdrowia, tych złych emocji, które sie przy tym pojawiają. Ja juz przeszłam żałobę nieudanego cyklu w pracy niepotrzebnie, chociaz testu nie robiłam....niepotrzebne emocje. To nic nie da..Agnieszka93, Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Lili91, Effy, Zuza33, Bluebell1984, Ink@, olciaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Effy gratuluje! Juz na tym pierwszym było widac bladziocheleć na betę i trzymam kciuki za wasze zdrówko
U Agi na teście to tak bardziej widac takie "miejsce" na ta kreskę po prostu, gdzie mogłaby sie pojawić ale nie jest zabarwione. Ale jesCze nie wszystko stracone bo widac ze test jakis wadliwy, trzymam kciuki za następne testowanie!
Bluebell super pomysł z ta strona! Jak nie my to kto
A co do zgagi to ja tez miałam jeszcze przed testem, a nigdy nie miewam. Wiec to plus bolące cycki mi juz troche nadzieje robiło
Kate koniecznie wrzuć zdjecie jak juz bedą mebelki złożone.Effy, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16