Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina2605 wrote:O to oby ten cykl był trafiony
tzn u mnie jest tak ze mam clo i jak będę miała pecherzyk po stronie drozniej to podchodzę do inseminacji a czy później coś dostanę zastrzyk napewno a po owulacji czy coś będę brała nie wiem jeszcze. TY masz dobrze oba jajowody masz drożne to łatwiej
trochę noje się skutków ubocznych clo duzo się naczytalam i od znajomych slyszalam.
Starania od czerwca 2015
Po laparo- przed histero
Oba jajowody drożne
Nie ma endometriozy:)
Bromergon 1/2 tabl.- wysoka PRL
Czeka mnie 1 cykl z Clo + Symletrol+Oviatrelle -
Kuchcinka wrote:wiecie co mnie wkurza, ze każdy cykl jest inny
zawsze jakies inne nowe "objawy". Dla mnie np ten cykl z dupkiem jest inny od poprzedniego, który tez był z dupkiem. Kurde dla ułatwienia nie mogłoby byc tak ze cykle sa zawsze identyczne i dopiero jak jest ciąża to wtedy jest inny?
na prawdę to jest po prostu nie fair
Rozumie Cię, ja mimo iż nie biorę nic to też zawsze mi się wydaje że jakiś inny objaw mam i znowu nadzieją się pojawia a tu potem znowu @. Szkoda, ze nie jest tak ze właśnie w ciąży jest inaczej łatwiej by było ale niestety nasz organizm lubi nam platac figleWojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Australia28 wrote:Nie ma co się nastawiać i potem szukac skutków ubocznych. Ja się naczytałam o Bromergonie i trochę byłam przerażona bo laski pisał, że po ścianach chodził po tym a ja jadłam jakis czas 1,5 tabl dziennie i było ok
Też prawda bo różnie może być. No nic trzeba próbować lekarz dał więc trzeba mu zaufaćWojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Dokładnie jak masz dobrego gina to można zaufać. Ja się zdziwiłam, że przepisał mi te 2 leki na raz aż po 2 tabl dziennie. Ale jest dobrym lekarzem więc myślę, że wie co robi...Starania od czerwca 2015
Po laparo- przed histero
Oba jajowody drożne
Nie ma endometriozy:)
Bromergon 1/2 tabl.- wysoka PRL
Czeka mnie 1 cykl z Clo + Symletrol+Oviatrelle -
nick nieaktualnyonaa123 wrote:Dombrusia - w 35dc testowałam
żebym ja umiała takie pyszności robić ehh..
Powiedzieliśmy mamie mojego i jest zadowolonajuż powiedziała, że będzie ciuszki kupywała i zbierała, żeby nam później dać i dała mi miód swojski i pigwę w słoiczku w soku do herbatki
a nie orientuje się któraś jak to jest z kosiniakowymi? tzn takie becikowe, że miesięcznie się dostaje przez rok 1000 zł? Czy ja bym się załapała?
Dostaje się tysiac jak jestes zarejestowana na bezrobociu i ileś tam musi być na osobe żeby to dostac -
Zaraz nadrobię wszystko bo dopiero wróciłam do domu
Natomiast tak jak Kuchcinka nasza ekspertka radziła wstrzymałam sie z piciem ze 3 godzinki i zrobiłam test ten bobo z Rossmana.
i no widać widać te kreskę, teraz jest nawet ciemniejsza po 5 minutach niż na zdjęciu
Ech zobaczymy jak to bedzie poproszę o poczekanie z gratulacjami chociaz do betyNatka2, Ink@, Wojcinka, Martka10, olciaa, Zuza33, Agnieszka93, Bluebell1984, Mila123, anq05, InBlue, kania901, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Zaraz nadrobię wszystko bo dopiero wróciłam do domu
Natomiast tak jak Kuchcinka nasza ekspertka radziła wstrzymałam sie z piciem ze 3 godzinki i zrobiłam test ten bobo z Rossmana.
i no widać widać te kreskę, teraz jest nawet ciemniejsza po 5 minutach niż na zdjęciu
Ech zobaczymy jak to bedzie poproszę o poczekanie z gratulacjami chociaz do bety
Piękna kreseczka marzenie każdej z nas a teraz ciiii....czekamy do betyEffy lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:39
Effy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Effy wspaniale, gratulacje! Masz jeszcze drugi test zeby zrobic z porannego moczu czy juz od razu na betę śmigasz?
jutro rano zrobie ale zgodnie z zaleceniami zeobiłam też dziś
Kolezanka 3 razy pytala sie czy sie Czegos napije, mowilam ze sie opilam na mieście
A jak jechałam to juz na takim parciu, że myslałam że sie posikamWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Effy, ale chyba wesola buzke w tabelce moze Ci Kuchcinka dopisac? Tak by ladnie wygladalo
)
Wlasnie byla u kolezanki i byl jej szwagier z żoną starali się 11 lat!!! i w końcu in vitro wyszło i byli z 8 miesięcznym synkiem
Wojcinka, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Z tego co wiem to nie trzeba byc koniecznie zarejestrowanym, mozna byc np ubezpieczonym u meza i nie byc zarejestrowanym w PUP i wtedy tez sie dostaje
Wojcinka lubi tę wiadomość