Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:40
-
nick nieaktualny
-
Tak jak i bolące cycki, śluz i wszystko inne
zycie takie niesprawiedliwe. Ja po prostu przeczytałam ze zgaga moze cała ciąże męczyć, juz od samego początku bo progesteron (chyba?) rozluźnia miedzy innymi ten zacisk na żołądku wiec sie ten kwas cofa i stad zgaga.
Ale wiadomo jak to jestorganizm nam lubi płatać figle. Ja sie czułam inaczej bo cycki duuuzo wcześniej zaczęły bolec niż zawsze, No i ta zgaga jak tylko sie położyłam. Ale pewnie mozna sie tez rozczarować w ten sposób.
Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualnyLili91 wrote:Tak jak i bolące cycki, śluz i wszystko inne
zycie takie niesprawiedliwe. Ja po prostu przeczytałam ze zgaga moze cała ciąże męczyć, juz od samego początku bo progesteron (chyba?) rozluźnia miedzy innymi ten zacisk na żołądku wiec sie ten kwas cofa i stad zgaga.
Ale wiadomo jak to jestorganizm nam lubi płatać figle. Ja sie czułam inaczej bo cycki duuuzo wcześniej zaczęły bolec niż zawsze, No i ta zgaga jak tylko sie położyłam. Ale pewnie mozna sie tez rozczarować w ten sposób.
Mnie właśnie jak nigdy wogole cycki nie bolą a zawsze tydzień przed @ bolały , brzuch lekko wzdety i bóle podbrzusza nawet przedtem już myślałam że leci a tu gonię na wc a tu śluz biały no i przelewa mi się w brzuchu bulgota burczy wogole jakieś rewolucje. Ale boki brzuch coraz bardziej dlatego nie testuje nawet testu nie kupiłam jeszcze czekam do ostatniej chwili -
Ale rzceycwisce zgaga w ciąży jest i to tez mi tłumaczył lekarz właśnie ze progesteron powoduje popuszczanie tych mięśni przełyku czy jakos tak.
Natomiast większość objawów na początku,moim zdaniem, jest takich samych jak przed okresemniestety !! Oczywiscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 21:55
-
nick nieaktualny
-
Effy weszlam poprostu z ciekawosci czy ten test wedlug naszych zalecen robilas i widze 2 kreseczki cudownie bardzo sie ciesze i gratuluje kochana. Dbaj o Was i spokojnej ciazy
Kate koniecznie zdjecie mebelkow wrzuc
Aga kolej na Ciebie i zrob taki sam test jak EffyInk@, Effy, Agnieszka93, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Mila123 wrote:Effy weszlam poprostu z ciekawosci czy ten test wedlug naszych zalecen robilas i widze 2 kreseczki cudownie bardzo sie ciesze i gratuluje kochana. Dbaj o Was i spokojnej ciazy
Kate koniecznie zdjecie mebelkow wrzuc
Aga kolej na Ciebie i zrob taki sam test jak Effymiałyście super pomysł
Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Ewelina2605 wrote:Rozumie Cię, ja mimo iż nie biorę nic to też zawsze mi się wydaje że jakiś inny objaw mam i znowu nadzieją się pojawia a tu potem znowu @. Szkoda, ze nie jest tak ze właśnie w ciąży jest inaczej łatwiej by było ale niestety nasz organizm lubi nam platac figle
-
Dziewczyny z ta zgaga to raczej fakt ale w późniejszej ciąży kiedy dziecko naciska na żołądek i niestety ta treść żołądkowa potrafi się cofać i pali w gębie
A zgage to i ja miałam ostatnio od tyłu lat pi ciąży pierwszy raz... wcześniej zgage miałam własnie w ciąży ale to jak już brzuszek miałam dużo większy.
Zgaga nie jest objawem ciążyWojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a propos facebooka, to powiem wam, że ja od tygodnia mam wyłączonego facebooka, mimo, że na bieżąco z niego korzystałam z telefonu chciażby. I teraz... mam tyle czasu na inne rzeczy.
I w ogóle mi nie brakuje tego facebooka, totalnie:)W końcu,zamiast śledzić życie innych zajęłam sie porządnie własnym:) A facebook jest straszny, strasznie wciąga.Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Dziewczyny z ta zgaga to raczej fakt ale w późniejszej ciąży kiedy dziecko naciska na żołądek i niestety ta treść żołądkowa potrafi się cofać i pali w gębie
A zgage to i ja miałam ostatnio od tyłu lat pi ciąży pierwszy raz... wcześniej zgage miałam własnie w ciąży ale to jak już brzuszek miałam dużo większy.
Zgaga nie jest objawem ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jeszcze mialam powiedziec, ze wlasnie zachowujac sie po owulacji jak ciezarne kobiety to np osoba, ktora stara sie rok czasu i nic to wychodzi na to, ze przez okolo pol roku jest w ciazy
dla mnie to takie troche dziwne, chociaz wiadomo, jak kto woli
-
Dlatego my "olalismy" temat ciazu jeżeli można tak to nazwać
uda się to będzie nie to co poradzimy. Jeszcze mamy czas. Zobaczymy co teraz powie endokrynolog tego 12 grudnia jak te nasze wyniki i co będzie to będzie
Żadnych monitoringów z szyjka tez nie wiem czy będę badac chce jak najmniej ingerować i przestać myśleć całkowicie
Jak się uda to będzie ciąża z zaskoczenia hahMartka10, Martynka1234, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:40