Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:40
Tasza lubi tę wiadomość
-
jutro mam 1 wolny dien w tyg.Najpierw się wyśpię porządnie, potem zobaczę jaką betę pokaże nam Effy, jaki test wklei Agnieszka i jeszcze ktoś też 5 testuje. Następnie określę czy jadę sama w kierunku laboru. Jak Wam wczoraj nalamentowałam jak mi tragicznie, jak to zaraz umrę bez bety na bank, że ledwo już mi sił styka do 8 to jakoś mi dziś lżej. Nie ma to jak "wyrzygać" swoje bóle. Z miejsca lżej.
Wojcinka, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tasza wrote:Zmarnowałam więcej niż rok
jeśli Cię to pocieszy w jakimś stopniu.
chcialbym Wam wszystkim dać na Mikołaja prezent w postaci fasolki ( i przy okazji sobie tez) jak nie 6 to chociaż 24 grudnia! By tu był problem jeden...jak zmienić tytuł forum na zaciążenieEffy, Wojcinka, Tasza, Martka10 lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Nie pociesza mnie to ;(
chcialbym Wam wszystkim dać na Mikołaja prezent w postaci fasolki ( i przy okazji sobie tez) jak nie 6 to chociaż 24 grudnia! By tu był problem jeden...jak zmienić tytuł forum na zaciążenieEffy już obdarowana teraz nasza kolej. Nastarałam się Mikołaju - grzecznie współżyłam póki nie padłam z wycieńczenia, temp.mierzona, od 4 dni beta nie zrobiona:)czekam...
Wojcinka, olciaa, Effy, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
według OM
Mąż chciał dzwonić. Ja mowie kreski są dwie, okresu nie ma to tyle co wiem. Nie ma co debatować
wiecie jak to jest pogadać to ja sobie moge z Wami
hihi
Jak przyjedzie dam mu prezenty na Mikołajki moze dorzucę jakies buciki jak dobrze z betą pójdzieTasza, Wojcinka, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Mąż wie, oczywiscie miał poczucie winy że go nie ma
Drugi raz dowiaduje sie o ciąży z fejsa, bo znów jest zagranicoEffy, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
według OM
Kuchcinka wrote:Kotus, wiem ze tak najłatwiej sobie to tłumaczyć, ale nic nie dzieje sie bez przyczyny. Serio, zawsze jesteśmy mądrzejsi po fakcie. Ja tez moge mowić ze żałuje ze męża na samym początku nie wysłałam na badania a teraz widzisz nagle wyszło ze u mnie tez cos jest i NIKT nie mogl sie tego spodziewać. I kolejność zdarzeń u nas była kluczowa - gdybym nie poroniła w 7cs to Artur nie badał by nasienia "tak szybko" czyli w 9cs, pewnie czekalibyśmy z tym jeszcże dłużej, gdyby nie złe wyniki nasienia nie trafilibyśmy do kliniki na IUI, gdyby nie nieudana IUI nie zleconoby mi kolejnych badań, które serio byłam w 100% pewna ze przynajmniej po mojej stornie wyjdą jak zawsze git majonez, a jednak BUM! Po takim czasie okazuje sie ze cos tam cały czas sie ukrywało i przeszkadzało w drodze do macierzyństwa. Nie wiem co jeszcze mnie czeka, ale tak miało byc i juz.
I najważniejsze, i mowię śmiertelnie poważnie gdyby nie to WSZYSTKO, gdybym zaszala w 1 cs , gdyby nie problemy i niepowodzenia to nigdy bym WAS nie poznała, a możecie mi wierzyć lub nie, ale czuje sie jakbym dorobiła sie przynajmniej kilku dobry przyjaciółek i nawet jeżeli sie z większością z Was nigdy nie spotkam to i tak było na prawdę warto! ❤️ Nie, nie słodzę, na prawdę tak myśle i czuje.Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Tasza wrote:czekam, pakuj ten prezent
Effy już obdarowana teraz nasza kolej. Nastarałam się Mikołaju - grzecznie współżyłam póki nie padłam z wycieńczenia, temp.mierzona, od 4 dni beta nie zrobiona:)czekam...
by watpliwości nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 23:30
Tasza, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:36
olciaa lubi tę wiadomość
-
chyba,z e mam takie stężenie prg. Od tego też lata się do wc z pęcherzem. Sprawdzę jutro stężenie i jeśli mam w okolicach 125 to dam sobie odpocząć z zastrz. redukując do 1 dziennie.według OM
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:36
-
Tasza wrote:chyba,z e mam takie stężenie prg. Od tego też lata się do wc z pęcherzem. Sprawdzę jutro stężenie i jeśli mam w okolicach 125 to dam sobie odpocząć z zastrz. redukując do 1 dziennie.
a ile masz bez stymulacji badałas?
-
Słuchacie a to parcie na pęcherz w ciąży od samego początku to jest jakis wynalazek nowoczesny ?
Bo i moja siostra to miała i przyjaciółka i ja to miałam i mam. Założę sie, że jutro pobudka 5 rano na siku bedzie-zrobie wtedy ten drugi test, zobaczymy.
A moja mama mówiła ze pęcherz to w zaawansowanej ciąży ciśnie.
-
Kuchcinka wrote:Na lodowisku powiadasz byłaś
kocham rolki nienawidzę łyżew i bądź tu mądry
według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs