Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Oj trust Me - pije
nawet moja mama zauważyła ze pochłaniam wodę od kilku dni jak głupia, ale nic nie pomaga, pomadką smaruje i po chwili znowu susza jakaś tragedia. No ale nie wolno mi narzekać na progesteron, a w tym przypadku na Duphaston wiec juz sie zamykam, w końcu to tylko usta klauna
Hehe tak mowię jakby coWojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:37
Effy lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
,udało mi sie zebrać siki tylko z 3 godzin bo tak mnie goniło.
Ale tez dlatego, że nie mogłam po prostu spać, strasznie się zestresowałam chyba ta sytuacja
Ale test wciąż pokazuje dwie kreski, tyle dobrze!!
Bluebell1984, caroline29, Mila123, anq05, Wojcinka, Martka10, kania901, Mamusia_Ksawusia, Viriki, Paula24, olciaa, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje
Oby teraz posypały sie dwie kreski na testach
Do mojego testowania jeszcze trochę, ale juz teraz odpuściłam. Przestałam mierzyć temperaturę. Mam dosyć życia pod dyktando...bedzie ciąża to bedzie. Lekarz powiedział nam ze jest wszystko w porządku, ze starania zazwyczaj trwają rok wiec mamy jeszcze chwile,Bluebell1984, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Forumkowiczka wrote:Gratuluje
Oby teraz posypały sie dwie kreski na testach
Do mojego testowania jeszcze trochę, ale juz teraz odpuściłam. Przestałam mierzyć temperaturę. Mam dosyć życia pod dyktando...bedzie ciąża to bedzie. Lekarz powiedział nam ze jest wszystko w porządku, ze starania zazwyczaj trwają rok wiec mamy jeszcze chwile,! Chyba że ktoś odpuszcza i z frustracji sobie podwiąże nasieniowody no to sory
Bluebell1984, Wojcinka, Martka10, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Mój okres znów dziwny
takie kapanie:) a zwykle była powódź. Oczywiście wole kapanie niż zmianę podpaski co pół godziny i zawsze poplamione prześcieradło. Ale martwi mnie to ;( bo ostatnio tez tak było , a pózniej drugie krwawienie spowodowane torbielą, nie wiem czy intensywność krwawienia ma z tym związek. Ale jest inaczej.
Miłego dniazmykam na autobus:*
?
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Dzien dobry
,udało mi sie zebrać siki tylko z 3 godzin bo tak mnie goniło.
Ale tez dlatego, że nie mogłam po prostu spać, strasznie się zestresowałam chyba ta sytuacja
Ale test wciąż pokazuje dwie kreski, tyle dobrze!!
Gratuluję!!!! :-*:-*Effy lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Siemka
I chuj bmbki strzelił z naszegp wyoltu:)
ha ha Effy kochanie gratuluję.. normalnie banan na tawrzy mam od samego rana tak się cieszę:*
Kwiatuszku mój kochany świetny sposób na zajście w ciazę, ja go w tym cyklu stosuje jak nic.. wczoraj tak popiłam ze leżę na klawiaturze i zdycham;/ ( kac morderca)
Agnieszka dawaj wieśći
Cieszę się, że odrazu wzięłaś sie za robotę jesli chodzi o skuteczne metody poczęcia
-
Effy wrote:Biorę taka poduchę samochodową dla ciężarnych co by pasy na brzuchu nie ściskały Wy też rzecz jasna i lecimy
Cieszę się, że odrazu wzięłaś sie za robotę jesli chodzi o skuteczne metody poczęcia
Ha ha troche udawałam.. ale co tam podwózka była wyborna:)Effy, Martka10, sheerah24 lubią tę wiadomość