Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:37
-
Tusia_87 wrote:Ale to chyba nie jest becikowe.
To się inaczej nazywa jeżeli piszecie o tej kasie dla matek które nie pracują itd... moja kolezanka to dostaje co miesiąc 1000zl właśnie za to i 1500 z 500+
Kurczę taka kada przez rok , szkoda zaprzepaścić trzeba pokombinować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 09:54
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Kuchcinka wrote:No tylko ze ja na dworze w ogóle nie przebywam
serio wiem co mowię
no mniejsza z tym z reszta, skończy sie dupek i usteczka wrócą do normy
jeszcze tylko kilka dni
-
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Hej wszystkim
Wlasnie skonczylam Was nadrabiać bo Mąż mial wolny weekend i mieliśmy jedno wielkie lenistwo
Effy gratuluje kochana :* Niech fasolka zdrowo rośnie :*
Aga, Dombrusia, Zuzy teraz Wasza kolej
Ja jutro mam wizyte i troche sie martwię czy wszystko będzie ok. I mam pytanie bo mam luteine 2 razy dziennie i jak myślicie zaaplikowac ja przed wizyta bo mam ja ok 11-12?
Co do luteiny , nie pomogę .
Martynka1234 wrote:Wiesz co tego to nikt ci chyba nie powie
) ja ogolnie podobnie jak Kate czekalam na taki ruch dzidziusia, ktory w 100% bedzie tym ruchem. Z dwoch powodow:
1) nie chcialam sie dopatrywac gilgotania, bo rownie dobrze to nie musi byc dzidzia
2) ruchy powinno sie czuc codziennie, wtedy to znak, ze wszystko jest ok. Mi tez sie wydawalo, ze np w 16 tyg cos tam czulam, ale potem przez jakis 3 tyg nie czulam nic i pewnie juz bym sie martwila. Teraz np od tygodnia czuje ruchy codziennie wiec jestem pewna, ze to dzidzia.
Moim zdaniem mozna mowic o tym, ze czujemy ruchy w momencie, gdy odczuwasz je codziennie. Ja przynajmniej na takie czekalam
Jak bylam u lekarza to kazala mi ta date zapamietac, bo ze moga o nia pytac i pewnie tez beda od tego momentu pytac, czy czuje juz codziennie. Jesli przez kolejne 4-5 dni bedzie czula to coraz mocniej to mysle, ze mozesz uznac ze to dzidzia. Ja czekalam na konkretny ruch, pewnie juz z 3 tyg temu cos sie dzialo, ale nie zwracalam na to uwagiteraz czuje juz malutkie kopniaczki
Dziekuje za rade kochana :*
-
Viola999 wrote:No chyba sobie coś kupię przynajmniej nie bede zaskoczona, żę nie było nic;)
No ale kużwa rok temu kupiłam mu telefon pod sufit skakał do dziś się z nim nie rozstaje.. w 30 urodziny zabrałam go na 4 dni nad morze.. dosłownie wyrwałam z łóżka .. i spakowałam w nocy niczego się nie spodziewał
A tu bach mikołaj i nawet rózgi nie ma.. chuj na nastepne urodziny dostanie bombonierkęz Ukrainy
Viola ja mam blisko ruską granicę to Ci przywiozę jakiś rosyjski badziew dla męża
Mnie wczoraj też wkurzył z Mikołajem bo ja tak jak ty na rzesach staje i coś extra kupuje. Wziełam go do sklepu, wybrałam buty i przy kasie stwierdziłam że zapomniałam portfela. Ten zapłacił i kazał w domu oddać. Ale ja mu powiedziałam że nie oddam bo to będzie prezent na mikołaja
Dziś od rana ślę mi smsy " do wieczora masz ostatnią szansę żeby mi zwrócić 250zł "haha -
caroline29 wrote:Ja tez jutro wizytuje i jak przed kazda wizyta sie martwię czy wszystko w porządku
Co do luteiny , nie pomogę .
Wiem ze jutro razem mamy wizyteJa sie teraz martwię czy nic wiecej sie nie odkleja...
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Wlasnie ja sie zastanawiam czy mi sie bedzie nalezec bo pracowalam na umowe zlecenie ale na taka comiesieczna ze co miesiac mialam przedluzana i od nowego miesiaca jak nie pracuje to umowy nie dostaje tylko ze nalezy mi sie chorobowe i macierzynski , wyczytalam ze warunek jest taki ze nie wolno nigdzie pracowac i dostawać macierzyńskiego i czy gmina moze to sprawdzić musze się w to wgłębić.
Kurczę taka kada przez rok , szkoda zaprzepaścić trzeba pokombinować. -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Caroline staraj sie o pieniążki bo jesli tylko Ci się należą to trzeba doić to nasze państwo ile się da
Wiem ze jutro razem mamy wizyteJa sie teraz martwię czy nic wiecej sie nie odkleja...
nana266 lubi tę wiadomość
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:38
Martynka1234 lubi tę wiadomość