Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
ło popatrz jaka skromna:P:P
Ha ha toż to dla nas jak mikołaj twoje dwie kreski:*
A ja ogólnie wczoraj wkurwa miałam bo się dowiedziałam, że mikołaj nie przyjdzie i strzeliłam klasycznego focha mężowi, bo ja z prezentami na uszach staję do tego zawsze zbieram kase kilka msc wcześniej by kupić coś extra a on do mnie z tekstem , że szkoda teraz kasy wydawac .. no jak mnie szlag trafił.. ze wygarnełam co miałam wygarnąći on tez strzelił focha uświadamiając mi ze mu przykro.. no nie no jemu przykro ja to kij, że się nie stara.. mógł pomyśleć wcześniej;)
także dobrze ze juz po owulacji bo bym musiała to przełknąć.. a tak będę chodzić happy z fochem tygodnia)
Tasza kochanie trzymaj sie jeszcze kilka dni:*Dombrusia, Zuza33, Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Dzien dobry
,udało mi sie zebrać siki tylko z 3 godzin bo tak mnie goniło.
Ale tez dlatego, że nie mogłam po prostu spać, strasznie się zestresowałam chyba ta sytuacja
Ale test wciąż pokazuje dwie kreski, tyle dobrze!!
ale się cieszę ze nas tu coraz więcej
Dombrusia a ty jak tam , kiedy testujesz ?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
olciaa wrote:Mój okres znów dziwny
takie kapanie:) a zwykle była powódź. Oczywiście wole kapanie niż zmianę podpaski co pół godziny i zawsze poplamione prześcieradło. Ale martwi mnie to ;( bo ostatnio tez tak było , a pózniej drugie krwawienie spowodowane torbielą, nie wiem czy intensywność krwawienia ma z tym związek. Ale jest inaczej.
Miłego dniazmykam na autobus:*
nie mam pojecia co to może oznaczać, moze reakcja na jakies leki.
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Zuza33 wrote:Effy jak się cieszę!!!!
Stosuję się od dziś do twoich rad i piję, palę i pier...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 09:21
Zuza33, Wojcinka, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:ło popatrz jaka skromna:P:P
Ha ha toż to dla nas jak mikołaj twoje dwie kreski:*
A ja ogólnie wczoraj wkurwa miałam bo się dowiedziałam, że mikołaj nie przyjdzie i strzeliłam klasycznego focha mężowi, bo ja z prezentami na uszach staję do tego zawsze zbieram kase kilka msc wcześniej by kupić coś extra a on do mnie z tekstem , że szkoda teraz kasy wydawac .. no jak mnie szlag trafił.. ze wygarnełam co miałam wygarnąći on tez strzelił focha uświadamiając mi ze mu przykro.. no nie no jemu przykro ja to kij, że się nie stara.. mógł pomyśleć wcześniej;)
także dobrze ze juz po owulacji bo bym musiała to przełknąć.. a tak będę chodzić happy z fochem tygodnia)
Tasza kochanie trzymaj sie jeszcze kilka dni:*
Viola u mnie co roku klotnia o to samo więc chyba też zacznę tylko w siebie inwestować -
No Effy dzisiaj to test fest
naprawde bardzo sie ciesze ze jest nas coraz wiecej z bobaskami i co miesiac dochodza kolejne az za kilka miesiecy jak juz wszystkie beda zaciazone lub juz z bobaskami to trzeba watek zmienic. Ale wiadomosci z rana najlepsze. Ciekawe jak Aga. Za cala reszte dziewczynek trzymamy kciuki
Martka10 lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim
Wlasnie skonczylam Was nadrabiać bo Mąż mial wolny weekend i mieliśmy jedno wielkie lenistwo
Effy gratuluje kochana :* Niech fasolka zdrowo rośnie :*
Aga, Dombrusia, Zuzy teraz Wasza kolej
Ja jutro mam wizyte i troche sie martwię czy wszystko będzie ok. I mam pytanie bo mam luteine 2 razy dziennie i jak myślicie zaaplikowac ja przed wizyta bo mam ja ok 11-12? -
caroline29 wrote:Dombrusia dostaje te becikowe 1000 co miesiąc przez rok ?
Ale to chyba nie jest becikowe.
To się inaczej nazywa jeżeli piszecie o tej kasie dla matek które nie pracują itd... moja kolezanka to dostaje co miesiąc 1000zl właśnie za to i 1500 z 500+ -
nana266 wrote:
Ja jutro mam wizyte i troche sie martwię czy wszystko będzie ok. I mam pytanie bo mam luteine 2 razy dziennie i jak myślicie zaaplikowac ja przed wizyta bo mam ja ok 11-12?
Normalnie weź tylko może ok 7-8 poleżtez i się wchłonie a resztę jak coś zostanie no to przecież masz ja zapisana na podtrzymanie ciąży i musisz ją brac wiec lekarz nie powinien złego słowa powiedziec -
nick nieaktualny
-
Maz przed chwilą dzwonil bo wyslalam Mu smsem serduszko i buziaka i mówi tak: A co to znaczy to serduszko? A ja ze Cie kocham a On na to a ostrzegalem Cie żebyś sie we mnie nie zakochiwala bo ja bandzior jestem hehe
Wojcinka, Martka10, Bluebell1984, kania901, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nana266 wrote:Hej wszystkim
Wlasnie skonczylam Was nadrabiać bo Mąż mial wolny weekend i mieliśmy jedno wielkie lenistwo
Effy gratuluje kochana :* Niech fasolka zdrowo rośnie :*
Aga, Dombrusia, Zuzy teraz Wasza kolej
Ja jutro mam wizyte i troche sie martwię czy wszystko będzie ok. I mam pytanie bo mam luteine 2 razy dziennie i jak myślicie zaaplikowac ja przed wizyta bo mam ja ok 11-12?
Nana ja ostatnio miałam wizytę o 12 i zaaplikowalam rano. Ona sie chyba bardzo szybko rozpuszcza.nana266 lubi tę wiadomość