Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
onaa123 wrote:No no jakaś nowa firma nam się otwiera?
będziemy edukować mężczyzn też?
super pomysł
a ja gorzej przeziębiona, jutro chyba pójdę do lekarza rodzinnego, znowu w nocy nie spałam, przez gardło, które mnie tragicznie boli, a zwłaszcza w nocy, kaszel, aż się dusiłam... i do tego doszedł katar, zatkany nos i już nie wytrzymuję
boję się, że to dzidzi szkodzi takie moje osłabienie
ale gorączki nie mam, ani stanu podgorączkowego, a wczoraj mi coś odbiło, raz płakałam, raz się śmiałam... popłakałam się z takiego powodu, że na kota nadepnęłam, co nic mu się nie stało, nawet nie zapiszczał... później zaczęłam się śmiać jak głupia, bo bąka puściłam hahahaha xD aż moj zapytał się mnie, czy już może dzwonić do lekarza, że coś mi dolega xD
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Dobrze, troche jeszcze mnie mdlosci mecza no i kregoslup mi wysiada, wlasnie z mezem rozmawiam o jakims basenie. No i trzeba isc mikolaja poszukac ;d takze dlugi spacer mnie za chwile czeka ;d
Poza tym nic mi nie jest, tylko jak sie nie przespie po poludniu to padam o 20 :d troche mnie brzuch pobolewa, tzn czuje jak sie tam te kosci momentami rozszerzajaNatka2 lubi tę wiadomość
-
Effy no cos tam widac rzeczywiscie jedz po test i rob nawet na wieczor jeden i dla pewnosci rano jeden bo nie wytrzymam baaardzo mocno 3mam kciuki
Aga ty tez nie kombinuj tylko zasuwaj po test
Dombrusia mniam co za pysznosciEffy, Agnieszka93, Wojcinka, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość