Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
szygas wrote:w takim wieku nie wolno, moze żona przytuli sie
Wojcinka, Martka10, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
szygas wrote:ja was rozumiem bo wy wielka rodzina
a ja chlop czyta takie forum????
chyba ze mna cos nie tak
Mój maż czyta na bieżąco i myślę że więcej facetów czyta ale nie każdy ma odwagę się ujawnić a szkoda bo problemy z zajsciem dotykają nie tylko kobiet.
A tak na marginesie jak byliśmy z mężem e tej klinice leczenia niepłodności to aż nam smutno było ile ludzi leczy się w takich klinikach było tam na prawdę dużo ludzi...szygas lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:46
szygas, Martka10, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:41
szygas, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Mój maż czyta na bieżąco i myślę że więcej facetów czyta ale nie każdy ma odwagę się ujawnić a szkoda bo problemy z zajsciem dotykają nie tylko kobiet.
A tak na marginesie jak byliśmy z mężem e tej klinice leczenia niepłodności to aż nam smutno było ile ludzi leczy się w takich klinikach było tam na prawdę dużo ludzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:41
szygas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szygas lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Ale to wcale nie jest pesymistyczne nastawienie tylko realistyczne i wole byc zadowolona i szczęśliwa właśnie chwile dłużej niż zepsuć sobie wczensiej humor negatywnym testem skoro jeśli nie wyszło to @ i tak przyjdzie rozumiesz?
Radości z życia mam pod dostatkiem, szczęśliwe małżeństwo, kochany koteczek, piękny dom, rodzina od dzisiaj większa o jedna mała osóbkęniczego mi nie brakuje, z porazakmi z zajściem w ciaze uważam ze tez sobie całkiem zacnie radzę
a to ze unikam sytuacji która wiem ze sprawi mi ból jest niczym innym niż dobrym , logicznym rozwiązaniem. Jeśli jestem w ciazy to jestem nic mi sie nie stanie jak dowiem sie 2 dni pozneij, ale jak nie jestem to duzo smutku sie stanie jak dowiem sie 2 dni wcześniej
z reszta mowię , w poprzednim cyklu Twoja żona rownież stanowczo odmówiła testowania mimo ze dziewczyny namawialy ja na to przez dobrych 8 stron jak pamietam
i to ja właśnie stanęłam po jej stronie tłumacząc dziewczynom jej decyzje i z czego ona wynika, za co Ty rownież przyznałeś mi racje - no chyba ze to wtedy pisała Twoja żona a nie Ty to wiele tłumaczy hehe
-
Kuchcinka wrote:Oj noo jak my chodzimy do kliniki to zawsze sa tłumy, ostatnio czekałam 40 min na pobranie głupiej krwi na betę
nawet w szpitalu sie tyle nie czeka
Wiec z czystym.sumieniem mogę powiedzieć że niepłodność jest chorobą cywilizacyjną niestety
Kiedyś tego nie było.
Miłej nocki dziewczeta i Tobie Romku rowniezszygas lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Mój maż czyta na bieżąco i myślę że więcej facetów czyta ale nie każdy ma odwagę się ujawnić a szkoda bo problemy z zajsciem dotykają nie tylko kobiet.
A tak na marginesie jak byliśmy z mężem e tej klinice leczenia niepłodności to aż nam smutno było ile ludzi leczy się w takich klinikach było tam na prawdę dużo ludzi...Tusia_87 lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Wiec z czystym.sumieniem mogę powiedzieć że niepłodność jest chorobą cywilizacyjną niestety
Kiedyś tego nie było.
Miłej nocki dziewczeta i Tobie Romku rowniez -
nick nieaktualny
-
.
szygas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie co dziewczyny??? jednak zwracam wam honor
wczesniej myslalem ze do ginekologa idzie sie jak do zwyklego lekarza. ( przychodzisz rozbierasz sie i po temacie)
odkąd zacząlem jezdzic po " RÓŻNYCH" lekarzach to nie jest tak chop siup
myslalem ze nie jestem wstydliwy, ale jak musze rozebrac sie przed jakąś babkę lekrakę to juz nie jest mi tak wesoło
KOBITKI- SZACUNMartka10, Effy, sheerah24 lubią tę wiadomość