Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tasza wrote:Super. Naprawdę, też chcę takie.
Ja te akurat dostałam w prezencie a malowała je dziewczynka która miała wtedy 12 lat i zamknęła się w sobie przed całym światem miała głęboka depresję i chciała popełnić samobójstwo w wieku 9 lat, rysunki/ portrety z czasem pomogły jej wyjść z depresji.
Piękne rysunki robiła teraz nie mam kontaktu juz z nią. -
z Wami to nawet na raty idzie ciężko się do łóżka położyć. Jest tylko jeden okres w mies.kiedy wylogowuje się bez wahania - czas owu. A tak to lepiej nie mówić..
Wojcinka, Martka10, Ink@ lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tasza wrote:z Wami to nawet na raty idzie ciężko się do łóżka położyć. Jest tylko jeden okres w mies.kiedy wylogowuje się bez wahania - czas owu. A tak to lepiej nie mówić..
a ja chlop czyta takie forum????
chyba ze mna cos nie tak -
Tusia_87 wrote:Ja te akurat dostałam w prezencie a malowała je dziewczynka która miała wtedy 12 lat i zamknęła się w sobie przed całym światem miała głęboka depresję i chciała popełnić samobójstwo w wieku 9 lat, rysunki/ portrety z czasem pomogły jej wyjść z depresji.
Piękne rysunki robiła teraz nie mam kontaktu juz z nią.według OM
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Taka mam minę czy co?
Nie wzrusza mnie to w ogóle
w ogóle mi nie przeszkadza widok dzieci
chce byc w ciazy i chce mieć swoje dziecko, ale nie czuje zupełnie nic jak widze cudze dzieci , nie wiem moze jestem dziwna ale tak mam
A z moja bratanica Amelka która ma prawie 2 latka moglabym spędząc czas non stopz Polą pewnie bedzie podobnie, ale jak na razie to tylko płacząco-śpiąca śliczna laleczka
mam nadzieje ze jutro jak juz bedzie w domu będę mogła ja wziąć wreszcie na ręce zanim wrócę do Poznania
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
szygas wrote:ja was rozumiem bo wy wielka rodzina
a ja chlop czyta takie forum????
chyba ze mna cos nie takszygas, Wojcinka, Martka10, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
według OM
Tasza wrote:jeden normalny się w końcu znalazł i jeszcze się łamie na tą okazję. Weź przestań...bo Cie prze kolano przełożymy po kolei a trochę nas tu jest.Zanim odezwałeś się to dywagowałyśmy właśnie dlaczego nie ma facetów? dlaczego tylko płęć żeńska analizuje zajście w ciążę. A sprowadziłyśmy Cię myślami.
Tasza lubi tę wiadomość
-
Tasza wrote:robi wrażenie atmosfera powstania rysunku. Mam nadz., ze masz na ścinie oprawione, a jeśli nie to opraw i powieś - dla samej historii powstania i efektu tym bardziej.
-
Tusia_87 wrote:Rysunek mam w antyramie i leży w szafie z dyplomami tak dziwnie żebym powiesiła swój rysunek sobie tak trochę narcystycznie hihi
Tasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:Dziewczyny zostańcie tutaj proszę! Ja też nie mam fejsa i nie chce go zakładać a zżyłam się z Wami i było by mi szkoda Was stracić.
Nie chcę zbędnych pytań typu czy już się udało:P z Wami mogę szczerze popisać
Tasza, Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Rysunek mam w antyramie i leży w szafie z dyplomami tak dziwnie żebym powiesiła swój rysunek sobie tak trochę narcystycznie hihiwedług OM
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:45
Tasza, Martka10 lubią tę wiadomość