Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tasza wrote:w pon będę 12 d.p.o. W pt był 10 dzień, dziś 11, jutro 12. Odliczam.
moim zdaniem spokojnie możesz iść jutro i jak wyjdzie Ci poniżej 5 to odstawiaj leki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 23:06
Tasza lubi tę wiadomość
-
Ja jestem tak przemęczona tym, że nie mam wolnego weekendu plus dodatkowo czekaniem do bety, że padm po prostu. Najbardziej człow.męczy myśl o doznaniu rozczarowania.
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Ink@ wrote:przymierzam sie, ale.boje sie pomyslec ile bedzie do nadrobienia po przebudzeniu
Ink@, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
według OM
Kuchcinka wrote:Czyli co w końcu jutro beta czy czekasz jeszcze bo sie pogubiłam
moim zdaniem spokojnie możesz iść jutro i jak wyjdzie Ci poniżej 5 to odstawiaj leki
według OM
Tasza wrote:Jutro ndz. W pon.musiałabym.
Wybaczę Ci ta wcześniejsza betę i nie będziesz mi musiała wysyłać kakaaTasza lubi tę wiadomość
-
Tasza wrote:Macie u Was laboratoria w ndz funkcjonujące? zazdroszczę, u nas cud, że są w sob. Ale dziś powstrzymywałam się.
Ale to niedobrze bo bardzo kusiWojcinka, Ink@, Tasza, Martka10, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Ja miałam test ovu (juz po stosunku) pozytywny 13 dc (nie wiem czy wcześniej bo zrobiłam tylko jeden) ale seks byl tez tego dnia wiec liczę ovu 13-14 dc a beta 101 miałam 25 dcwedług OM
Effy wrote:W Warszawie jest w szpitalu beta 24 na dobę 7 dni w tygodniu wynik po 90 minutach.
Ale to niedobrze bo bardzo kusiInk@, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:45
Tasza, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Tasza, zwalniam się z pilnowania Cię przed wcześniejszą betą
Twoje i dziewczyn argumenty mnie przekonały, dla Twojego zdrowia i spokoju psychicznego faktycznie będzie lepiej zrobić wczesniej.
Bez kitu - że tak powiemwedług OM
Kuchcinka wrote:Nie no jak Bluebell dała juz swoje przyzwolenie to nie ma bata musisz Tasza iść Haha
taki żarcik
Ja przemyślałam czy robić będę we wtorek 6.12 jak będę w klinice, ale zdecydowanie nie robię. Mie chce widzieć negatywnego wyniku, wole zeby przyszła @. -
nick nieaktualny
-
Tasza wrote:przy jakiej becie wyszedł Ci test domowy?
-
Ink@ wrote:o zarabiscie! Ja to musze specjalnie isc i to osobiscie, nawet maz nie moze chyba ze wczesniej oswiadczenia jakies dam.. paranoja..
Effy, Martka10 lubią tę wiadomość
według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs