Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim.
Ja ze swojego punktu widzenia bym nie testowała i nie testuje czekam na okres
Ale Tasza u Ciebie jest trochę inaczej. Te. Bety sa bardziej potrzebne z medycznego punktu widzenia. Mhhh chyba bym zrobiła betę najszybciej kiedy by miało to sens. Ale co do nakręcania sie Twojego to rzeczywiście musisz poluzować warkocze.Tasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:45
-
Kuchcinka wrote:Tasza w sumie skoro i tak musisz zrobic test zeby odstawić progesteron zeby przyszła @ to idź na ta betę faktycznie jak najszybciej, po cholerę masz sie faszerować tymi lekami dłużej niż to konieczne. Jak Ci wyjdzie beta np w poniedziałek poniżej 5 to wiadomo ze nawet w sumie nie ma co jej powtarzać bo juz nie urośnie, na tym etapie powinna byc juz duzo wyższa, a nóż okaże sie ze jest juz powyżej 100 i wtedy powtórzysz zeby zobaczyć jak Ci pięknie rośnie
-
Kuchcinka wrote:Tasza w sumie skoro i tak musisz zrobic test zeby odstawić progesteron zeby przyszła @ to idź na ta betę faktycznie jak najszybciej, po cholerę masz sie faszerować tymi lekami dłużej niż to konieczne. Jak Ci wyjdzie beta np w poniedziałek poniżej 5 to wiadomo ze nawet w sumie nie ma co jej powtarzać bo juz nie urośnie, na tym etapie powinna byc juz duzo wyższa, a nóż okaże sie ze jest juz powyżej 100 i wtedy powtórzysz zeby zobaczyć jak Ci pięknie rośniewedług OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tusia_87 wrote:Tak mi też mówili że pomimo PCO zaszłam w trzy ciaze bez problemu i nie powinnam mieć już problemów z zajsciem a tu patrzcie rok mijawedług OM
Jak miałam swoją własną produkcję, ze się tak wyrażę to plamiłam nawet w okolicy owu. Wiedziałam kiedy przychodzi. Potem ustępowało i wracało w okolicach @. A teraz odstawiam i ok.4 dni potem mam spadek temp. i żywą krew.według OM
.
Tasza lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Ja tam nie wierze w zagnieżdżenie 12dpo, bzdura. To tylko tak piszą bo kobiety czasami nie wiedza kiedy dokładnie maja owu i dają takie widełki. Myśle ze tak na prawdę zagnieżdżenie zamyka sie do 8dpo, wszystko co pozniej o 1-2dni to jakies absolutne wyjątki. Moim zdaniem beta juz nawet 11dpo jest juz wiarygodna.według OM
.
Tasza, Ink@, Bluebell1984, Effy lubią tę wiadomość