Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
szygas wrote:A ILE TO ZAŁOŻYĆ??
Nie każdy chce się ujawniać a nawet jak założymy zamknięte forum to tam będa nasi znajomi mogli zobaczyć do jakiego forum się należy. No nie każdy chce się ujawniać
A poza tym na fb nie będzie czytelne. Ja mam tu dostęp i z laptopa i z telefonu zawsze pod rękąa na fb trzeba by było rozwijać komentarze albo każda z nas nowy post tak dziwnie
stella_88, Tasza, Ink@, Zuza33, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tasza wrote:Luteinę. Doustnie (utrogestan) , dopochwowo luteinę. Agolutin domięśniowo. wszystko to prg. Duphaston zastanawiali się czy mi da,ć ale stwierdzili, że silniejszy jest utrogestan i luteina.
Acha bo tak wyszło ze masz duphaston ale go nie stosujesz bo masz podrażnienia w pochwie i juz miałam krzyczec ze jego się stosuje doustnie hihi
Trzymam za Was kciuki mocno żeby się udało. A jakie są szanse z takimi problemami na ciaze?Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Nie każdy chce się ujawniać a nawet jak założymy zamknięte forum to tam będa nasi znajomi mogli zobaczyć do jakiego forum się należy. No nie każdy chce się ujawniać
A poza tym na fb nie będzie czytelne. Ja mam tu dostęp i z laptopa i z telefonu zawsze pod rękąa na fb trzeba by było rozwijać komentarze albo każda z nas nowy post tak dziwnie
stella_88, Tusia_87, Wojcinka, Ink@, Zuza33, Martka10, Kaaarooolina89, sheerah24 lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:44
-
Tusia_87 wrote:Acha bo tak wyszło ze masz duphaston ale go nie stosujesz bo masz podrażnienia w pochwie i juz miałam krzyczec ze jego się stosuje doustnie hihi
Trzymam za Was kciuki mocno żeby się udało. A jakie są szanse z takimi problemami na ciaze?według OM
Kuchcinka wrote:Nie do końca rozumiem co ma jedno do drugiego. dupek nie blokuje mi @ wiec po co mam go odstawiać wcześniej. Jeśli doszłoby do zapłodnienia to nie wolno mi odstawiać dupka bo będę go zapewne brała przez większość ciazy. Dupek daje rożne "efekty uboczne" m.in właśnie miesiączka troche inaczej przebiega w moim przypadku miesiąc temu rozpoczęła sie jednodniowym plamieniem i była bardzo bolesna, ale nie sadze aby odstawienie dupka wcześniej by to zmieniło. Plemnienia zaczęły sie po dupku bo dupek NIE blokuje miesiączki, zaczęły sie idealnie w terminie miesiączki a ponieważ jednak przy dupku poziom prg jest wyższy niż bez neigo to @ sie po prostu wolniej niż zwykle rozkręca, nie sadze aby była tu większa filozofia i dupek żadnej szkody mi nie robi
ból przeżyje a plamnienia to plamienia innym zdarzają sie nawet jak nie biorą żadnych leków
innych efektów ubocznych po dupku nie mam
według OM
.
-
Kuchcinka wrote:znalazłam gdzieś w necie wpisy kobiet które opisywały swoje sytuacje intendyczne jak Twoja czyli pierwsza ciąża bez problemu a potem ileś tam ciąż biochem i poronień i okazywało sie ze to immunologia, ciekawe czy pierwsza ciąża mogła wpłynąć jakoś na wzrost tych przeciwciał i utrudniać zajście w kolejna, tak samo jak czasami pierwsza ciąża rozregulowuje hormony i kobiety nie mogą zajść w kolejna.według OM
.
-
Kuchcinka wrote:Nie do końca rozumiem co ma jedno do drugiego. dupek nie blokuje mi @ wiec po co mam go odstawiać wcześniej. Jeśli doszłoby do zapłodnienia to nie wolno mi odstawiać dupka bo będę go zapewne brała przez większość ciazy. Dupek daje rożne "efekty uboczne" m.in właśnie miesiączka troche inaczej przebiega w moim przypadku miesiąc temu rozpoczęła sie jednodniowym plamieniem i była bardzo bolesna, ale nie sadze aby odstawienie dupka wcześniej by to zmieniło. Plemnienia zaczęły sie po dupku bo dupek NIE blokuje miesiączki, zaczęły sie idealnie w terminie miesiączki a ponieważ jednak przy dupku poziom prg jest wyższy niż bez neigo to @ sie po prostu wolniej niż zwykle rozkręca, nie sadze aby była tu większa filozofia i dupek żadnej szkody mi nie robi
ból przeżyje a plamnienia to plamienia innym zdarzają sie nawet jak nie biorą żadnych leków
innych efektów ubocznych po dupku nie mam
No to super najważniejsze że masz nadal wszystko w terminie a tak jak mówisz ból można ukoićWojcinka lubi tę wiadomość
-
Tasza wrote:Nigdy mi tego nikt nie przeliczał, ale na bocianie widziałam wiele wpisów kobiet, które traciły ciąże nie prowadzone na prg i sterydach. Dlatego liczę że jak organizm przesyci się odpowiednimi dawkami to przeciwciała wyciszą się na tyle, że dadzą spokój ciąży. Chyba wolałabym nawet nie wiedzieć jaki jest procentowy odsetek ciąż doprowadzonych do terminu. Bałabym się, ze nie znajdę się w mniejszości tych pozytywnie zakończonych. Przypuszcza, że ciężko bywa bo w końcu 4x straciłam ciążę. To dużo razy. Natomiast wiem, że przy lżejszych problemach też kobiety tracą i to częściej. Ostatnio przed gabinetem do gina siedziała kobieta po 12 stratach i dalej walczyła. Zapytam o to jak urodzę
Tasza lubi tę wiadomość