Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:44
-
stella_88 wrote:Tasza! Musisz wyluzowac bo się wykonczysz!
Popieram.
Ja na Twoim miejscu bym robiła bety ale później bo po co masz się dolowac ze nowy była ciąża biochemiczna itd. Lepiej nie wiedzieć w razie co żyć w świadomości ze przyjdzie @ może to też trochę pomoże wyluzowanie się?Ink@, Tasza, Martka10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:No zobaczymy, ale mi sie w ogóle wydaje ze mamy jednak inne przeciwciała bo u Cienie praktycznie ciagle dochodzi do zapłodnienia tylko organizm zwalcza zarodek jak ciało obce, a u mnie przeciwciała niszczą jajeczka i w ogóle nie dochodzi do zapłodnienia bo nie ma możliwości połączenia sie plemnika z jajeczkiem. Tyle przynajmniej zdążyłam sie zorientować, oczywiście jest to wiedza internetowa wszystkiego dowiemsie we wtorekwedług OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tusia_87 wrote:Popieram.
Ja na Twoim miejscu bym robiła bety ale później bo po co masz się dolowac ze nowy była ciąża biochemiczna itd. Lepiej nie wiedzieć w razie co żyć w świadomości ze przyjdzie @ może to też trochę pomoże wyluzowanie się?według OM
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:44
-
Tasza wrote:W zasadzie i tak będę musiała zrobić 2 bety. Jedną 14 d.p.o i jeśli coś tam wyjdzie to kolejna po 2 dniach. Jeśli doszło do zapł.i częściowego zagnieżdżenia to betę i tak wykaże we krwi (ona spad zawsze, ale sukcesywnie, na raty, czasem ok.2d.c.nowego miewam jeszcze jej minimalne ilości zanim przed owu wyzeruje się). Nie dostaję @ bez odłożenia prg. Żeby ją dostać muszę odstawić go po 10 dniach, ale po teście bo jeśli test okazałby się pozytywny a ja bym odstawiła to przy mojej niewydolności ciałka żółtego daleko bym nie pojechała.
Acha kurcze przepraszam pewnie wcześniej nie doczytalam.
No to oby się udało moja kochana i żeby ta druga i później trzecia i czwarta beta pięknie rosła :-*Tasza lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Jest jeszcze opcja której Ci oczywiście nie życzę , ze po prostu przyjdzie @ i w ogóle nie będziesz musiała iść na betę w tym cyklu. Ja jeśli nie jestem w ciazy a na 99% nie jestem to pewnie w ogóle nie pójdę na betę bo najpóźniej 7.12 powinno zacząć mi sie plamienie tak jak w poprzednim cyklu przy dupkuwedług OM
Kuchcinka wrote:Jest jeszcze opcja której Ci oczywiście nie życzę , ze po prostu przyjdzie @ i w ogóle nie będziesz musiała iść na betę w tym cyklu. Ja jeśli nie jestem w ciazy a na 99% nie jestem to pewnie w ogóle nie pójdę na betę bo najpóźniej 7.12 powinno zacząć mi sie plamienie tak jak w poprzednim cyklu przy dupku
Ja si zastanawiam jak to u Ciebie się stało ze te plamienia się zaczęły przy dupku może powinnaś właśnie po 10 dniach go odstawić i dopiero później ew gdyby się okazało ze zaszłas w ciaze skonsultowac z lekarzem i wtedy w razie co dalej brać?
Bo mówiłaś ze ten cykl był dziwny jeżeli chodzi o @ może to właśnie wina dupka za długo przyjmowany czy cus -
Tasza wrote:Jest taka możliwość, ale ja mam doustnie i domięśniowo prg. Dupka tez mam w szufladzie do stosowania ale nie biorę bo zawsze dostaję podrażnienia w pochwie. A, ze teraz mam steryd to podrażnienie nie przeszłoby mi w zapalenie na bank. Nie ryzykuję. Zaraz muszę właśnie wziąć się za zastrzyk.
Nie rozumiem duphaston stosowalas dopochwowo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Nie rozumiem duphaston stosowalas dopochwowo?według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs