Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
KLM po prostu nie było tyle przytulania co zawsze i jeszcze w najważniejszym momencie cyklu mąż miał mały wypadek, wiec uznałam że nic z tego nie będzie i zupełnie skreśliłam ten cykl. wtedy tez do Was dołączyłam. a tu niespodzianka. chociaż cały czas trudno w to wszystko uwierzyć. i gdyby nie te cholerne mdłości (Czarna migdały nie pomagają) to bym zupełnie nie wierzyła, że jestem w ciąży. pewnie będzie jak z córcią jak zobaczę na usg to uwierzę zupełnie
KLM89, Czrna 81, Aniolek27 lubią tę wiadomość
-
dłukachna wrote:KLM po prostu nie było tyle przytulania co zawsze i jeszcze w najważniejszym momencie cyklu mąż miał mały wypadek, wiec uznałam że nic z tego nie będzie i zupełnie skreśliłam ten cykl. wtedy tez do Was dołączyłam. a tu niespodzianka. chociaż cały czas trudno w to wszystko uwierzyć. i gdyby nie te cholerne mdłości (Czarna migdały nie pomagają) to bym zupełnie nie wierzyła, że jestem w ciąży. pewnie będzie jak z córcią jak zobaczę na usg to uwierzę zupełnie
Rozumiem czyli bardziej chodziło o za małe ilości ale przed spodziewaną @ miałaś objawy właśnie jak na okres ? -
dłukachna wrote:kurcze to ja chyba też już wiekowo babcia jestem . Czarna jeśli 81 w Twoim nicku to rocznik to jesteśmy rówieśniczkami.
a cholera będę krakać jak wielka wrona możemy na Was poczeka do lata. już nie długodłukachna, Aniolek27 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
KLM89 wrote:Rozumiem czyli bardziej chodziło o za małe ilości ale przed spodziewaną @ miałaś objawy właśnie jak na okres ?
Czarna babulinko nie jest za późno.Czrna 81, KLM89 lubią tę wiadomość
-
dłukachna wrote:no nie za bardzo. oprócz tego, że podobno byłam strasznie marudna (tak twierdzi małżonek) to nic się nie działo. nie bolały mnie piersi ani brzuch. wystąpiły tylko stróżki krwi. a tak to nic.
Czarna babulinko nie jest za późno.
Marudna to ja bywam po prostu nie potrzebuję do tego @ ;P Może jutro rano zatestuję ? hmm... Piersi nie bolą , brzuch nie boli ,wydzieliny nie ma ... jedyne co to wzdęcia i gazy jak zawsze przed @ no i wczorajszy napad głodu , dzisiaj już przeszło , na szczęściAniolek27 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny ,widzę sporo się działo gratuluję dziewczyny ze wam się udało
Czarna nie trać nadziei może nie bd stracony ten cykl . Los lubi platac figle hehe.
KLM89 ,różnie bywa z tymi objawami ,moja siostra przez tydzień miała ból jak na miesiączkę a okazało się że to dzidzia
A ja prowadzę wykres i powiem wam dziewczyny ze nic z tego nie rozumiem jestem w połowie cyklu prawie a tu nie zaznacza owulacji więc niewiem ...jesteście bardziej obeznane może pomożecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 17:09
-
KLM89 wrote:właśnie doszedł ból pleców , czyli co zawsze przed @ , brakuje jeszcze nerwowości i pakiet miesiączkowy w pełni . No trudno , porzucam nadzieję jak to zawsze mówię "co ma być to i tak będzie "
KLM89, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
KLM oby ten małpiszon nie przyszedł! Który to dc? Trzymam kciuki i wołam: A kysz, a kysz!
Aniołku wydaje mi się że owulacji po prostu jeszcze nie było. Bądź cierpliwa, może jutro lub pojutrze temperatura poszybuje w górę Trzymam kciuki by tak byłoKLM89 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Lerka kochana, a Ty nie chciałaś przypadkiem założyć sobie wykresu tu na ov? No wiesz, nasza babska ciekawość byłaby zaspokojona w każdej chwili, ha ha! A powiedz, czy w związku z tym że ten cykl jest bez clo, to będziesz miała też robiony monitoring? Pytam, bo taki progesteron chyba może zablokować owulację jeśli jest podany za wcześnie.Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:KLM oby ten małpiszon nie przyszedł! Który to dc? Trzymam kciuki i wołam: A kysz, a kysz!
Aniołku wydaje mi się że owulacji po prostu jeszcze nie było. Bądź cierpliwa, może jutro lub pojutrze temperatura poszybuje w górę Trzymam kciuki by tak było
29 dc, a cykle po odstawieniu Euthyroxu powróciły do 30/31Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 19:17
-
No cześć!
A u mnie od rana prawdziwy 13-ty.. Oczywiście przyszła @.. Boli strasznie, a jutro nawet nie ma opcji brać wolnego, dzień przed świętem..? Zjedliby mnie..
A do tego córka spadła ze schodów w szkole, resztę popołudnia spędziłyśmy w szpitalu, cale szczęście pod domem, podwieczorek polegał na uczeniu się chodzenia z kulami.. Z tego wszystkiego zapomniałam, że mnie boli, bo ją boli bardziej.. Chyba adrenaliny mi więcej potrzeba, może pokłócę się z kimś jutro żeby ją sobie podnieść
Teraz Was trochę poczytam i padnę spać, no nie ogarniam..
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Majcia! No biedna Ty!!! ♡
No i biedna córeczka!!! ♡
Ale co, złamała nogę? Czy może skręciła? Biedne dziecko, na same wakacje...
Nie mogę wejść na twój wykres, chyba ov jeszcze nie do końca działa. A chciałam zobaczyć który to u Ciebie dc.Mi się jakieś krótkie wydają twoje cykle. No ale to akurat bardzo dobrze, bo masz częściej szanse U mnie jest ich tylko około 11 w roku... Ty jak się zgłosisz do szpitala tego 29-tego, to koniecznie powiedz o tym że masz takie strasznie bolesne miesiączki! Może to ma jakieś znaczenie... Wyślij męża do apteki po nospe, niech Cię zaopatrzy na jutro co nam nie padniesz!
A teraz weź termofor na brzuch i się połóż przy małej. I ucałuj biedulkę od cioci Czarnej :-*Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Lerka kochana, a Ty nie chciałaś przypadkiem założyć sobie wykresu tu na ov? No wiesz, nasza babska ciekawość byłaby zaspokojona w każdej chwili, ha ha! A powiedz, czy w związku z tym że ten cykl jest bez clo, to będziesz miała też robiony monitoring? Pytam, bo taki progesteron chyba może zablokować owulację jeśli jest podany za wcześnie.Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
a wykres ewentualnie zacznę prowadzić od przyszłego cyklu ;)taki jest mój plan ;)ale muszę wykupić chyba wtedy jakiś pakiet co?Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna)